Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

@father

Karadelikler SS'i etkilemiyor işte. Fiziksel karakterleri etkiler o kozmik değil. Kozmik karakterleri de o karakterlerin yapısı gereği etkilemiyor dayanıklılıktan dolayı değil.

Dediğimiz şeyde cosmic karakterlerin + yanlarından birisi oluyor ama bu dayanıklık sayılmadığı anlamına gelmiyor.

@father

Dayanıklılıktan sayılmaz. Balıklar boğulmuyor çünkü nefesini çok fazla tutuyorlar mı diyecez biz ? :D

Ss'in en çok önde olduğu plan cosmic gücü sende cosmic gücü sayesinde dayandığı şeyleri dayanıklık featlerinden saymıyorsan ss'in dayanıklığı captainden daha az oluyor ?

@father

Dayanıklılığından değil cosmic gücünden dolayı olan birşey bu. Yani yaratılıştan geliyor gibi birşey :D

SS'in tüm gücü cosmic zaten cosmic gücü saymadan dayanıklığı sayarsan captain america dayanıklığınd filan olur ?

@father

Cosmic gücü sayıyorum. Ama o karadeliklerde durma mevzusu dayanıklı olmasından değil. Onun doğal ortamı öyle.

Biz zaten doğal ortamının dayanıklığından bahsediyoruz. O zaman süpermanin dayanıklığının sebebide güneş enerjisi ben de güneş enerjili süperman'in featlerini saymıyorum diyebilirim. Bu arada ben çıkıyorum görüşürüz

@father

Verdiğin cevap farklı. Benim verdiğim örneğe şu örnek benziyor; Sen, Superman sundip yapmaya Güneş'in çekirdeğine inince Superman yıldız tanklıyor diyormusun ? :D

Tamam görüşürüz :)

Kozmik güce sahip olmanın karadelik dayanıklılığı ile pek alakası yok. Silver Surfer dayanıklı evet kozmik gücü sayesinde ama bu normal dayanıklılık. Tıpkı Aquaman'in yaratılışı gereği derinlerdeki su basıncına dayanması gibi su dışında da normal bir insandan çok daha dayanıklı bir karakter.

SS ile Supe'un dayanıklılıkları arasında önemli bir fark yaratacak bir fark yok.

Power Cosmic ile güçlendirilen cilt ve Süper iyileşme -> SS

Süper güç ve zarar verilemezlik -> Supes gibi bir şey.

SS ile Supe'un dayanıklılıkları arasında önemli bir fark yaratacak bir fark yok.

Power Cosmic ile güçlendirilen cilt ve Süper iyileşme -> SS

Süper güç ve zarar verilemezlik -> Supes gibi bir şey.
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyodum :D[sup][/sup]

Güç ve zarar verilmemezlik bakımından Superman’ın önde olduğunu yani.

@Noralyma
Dh de eşit demiştim sonra fikir değiştirdim 1 tık yukarda dedim ikisini de dedim yani :D Ayrıca sizde süperman önde demiştiniz

Ss 'in neredeyse galaktik dayanıklılığı var. Saatte bir buçuk milyon kilometre hızla ilerleyen, saldığı gazlar bin ışık yılı mesafeye uzanan,otuz ışık yılı genişliğinde , bir milyona yakın yıldızın enerjisiyle oluşan kozmik fırtınaya dayanıyor. Dayanıyor derken acı falan çekmiyor direk bakıyor ama ne kadar uzağında bilemem.