Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Ben de ona şaşırdım. Mesajımı "flag" yağmuruna tutmuşlar ve forumdaki karmam "yükselmiş" bu ne demekse, nasıl bir algoritma ise bu :D

Yıllar önce wiki editleme yetkimi aldılar, şimdi de forumda mesaj attırmak istemiyorlar bunlar böyle faşist denyolar işte xD

Bir de Hulk fan kitlesinin ne kadar toksik olduğuna da iyi bir örnek olmuş :D
Flag özelliğini ben aşağılayıcı tonda konuşan bir adama atmıştım, hiçbir şey olmamıştı. 😄

Muhtemelen "şu kadardan fazla flag alana oto-ceza" mantığını koyan birileri "bu kadar flaglanıyorsa bir kabahati vardır" mantığıyla koymuştur o özelliği.

Flag özelliğini ben aşağılayıcı tonda konuşan bir adama atmıştım, hiçbir şey olmamıştı. 😄

Muhtemelen "şu kadardan fazla flag alana oto-ceza" mantığını koyan birileri "bu kadar flaglanıyorsa bir kabahati vardır" mantığıyla koymuştur o özelliği.
Bence Türk olduğu için ırkçılık yaptılar. Bir Türk nasıl olur da burada Comics konuşabilir, onların şu an stresten yaşayamamaları gerekiyor diye düşünmüşlerdir. :D

Listelerimi yavaş yavaş boşaltacağım. Bu yıllardır ölü olan site benim listelerim üzerinden onbinlerce etkileşim aldı yıllarca. Bundan sonra da başka bir yöntem bulurum sanırım listeleme için.
Buraya aktarsanız hocam? Yani karakterlerin adı sanı belli sonuçta, Türkçe birkaç liste hiç fena olmaz hem de eski listeleri gözden geçirmiş olursunuz.

Boykot edin diye paylaşmadım. Etinden sütünden faydalanın ama tüm dünyanın en büyük forumlarından biri nasıl oe yuvasını dönüşmüş onu da bilin istedim. Yıllar önce (2-3 yıl öcne sanırım) seo analizi yapan bir sitede cvine'ın en çok trafik yaratan başlıklarına bakmıştım ve ilk 50'de 3 tane listem vardı o zaman belki şimdi geçen zamanla düşmüştür bilmiyorum. Ancak listelerimin çoğu o spesifik evrene dair power list araması yaparsan en tepelerde çıkan şeyler. Yine de gördüğümüz muamele ortada.

Ben de ona şaşırdım. Mesajımı "flag" yağmuruna tutmuşlar ve forumdaki karmam "yükselmiş" bu ne demekse, nasıl bir algoritma ise bu :D

Yıllar önce wiki editleme yetkimi aldılar, şimdi de forumda mesaj attırmak istemiyorlar bunlar böyle faşist denyolar işte xD

Bir de Hulk fan kitlesinin ne kadar toksik olduğuna da iyi bir örnek olmuş :D
Aynı şey redditte de var, o kadar emek harcıyorsun, onun bunun evladı Türk düşmanı bir yere denk geliyorsun karmanin anasını belleyip iç ediyorlar. Başlık bile açmaz hale geliyorsun. Zamanında kaç tanesinin memesini bellediysek artık Türk görmeleri filan yetiyor.

Şu mesajım yüzünden cvine, mesaj atma hakkımı elimden aldı, çünkü çok fazla flaglenmişim :D

Yani faşist oe bunlar. 20 üye bir araya gelip birine uyarı bombası yapıp onu soft-ban maduru yapabiliyorlar. Sorsan çok medeniler, asla ırkçı da değiller.
Lel, aynısı bana da yaşanmıştı ki yine Hulk'lu bir konuydu yanlış hatırlamıyorsam. Ki işin komik tarafı tartıştığım herif bana zırt pırt hakaret ediyordu ona rağmen flagleri yiyip kısıtlama alan ben olmuştum xD

Hayatımda maruz kalmak zorunda kaldığım en saçma salak işlerden biridir, hele de Atatürk kısmı beni bitirdi :D

AI'yı bol bulduk saçalım kafası, tiksindim yeminle.

Çok fazla da bilgi yanlışı var.
Not edin, bu kanal çok büyüyecek. Bizim ülkenin zaafını bulmuş ve oradan yürüyor. Bunu bir de tiktokta yayın yaparak yayarsa çok kısa sürede yüzbinlerce izlenir.
Helal olsun. 🤓

Dedim tek izleyip tetiklenen ben olmayacağım 😁
Abi AI ile yapılmış berbat animasyonlar yerine karakterlerin panelleri arkada dönse daha iyi değil mi ? Bu AI animasyonunu ben bizim ülke kadar ana akım yapan bir youtube memleketi görmedim henüz bu arada, millet hala bayağı old school.

Yani AI kısmı itici, bilgi eksikliği itici, Atatürk kısmı ap ayrı bir denyoluk zaten. Gören de Kaptan'ı ordu yönetti sanır xD Rütbesi Yüzbaşı adamın zaten, Kurucu Önder bir Mareşal ile karşılaştırıyorlar

Not edin, bu kanal çok büyüyecek.
Bu kısma katılıyorum bu kanal büyür ama "çok büyümez" onu da diyeyim ama hızla büyür o doğru millet çünkü gazla çalışıyor, herkesin beyin rolantide.

Son düzenleme:
Abi AI ile yapılmış berbat animasyonlar yerine karakterlerin panelleri arkada dönse daha iyi değil mi ? Bu AI animasyonunu ben bizim ülke kadar ana akım yapan bir youtube memleketi görmedim henüz bu arada, millet hala bayağı old school.

Yani AI kısmı itici, bilgi eksikliği itici, atatürk kısmı ap ayrı bir denyoluk zaten. Gören de Kaptan'ı ordu yönetti sanır xD Rütbesi Yüzbaşı adamın zaten, Kurucu Önder bir Mareşal ile karşılaştırıyorlar

Bu kısma katılıyorum bu kanal büyür ama "çok büyümez" onu da diyeyim ama hızla büyür o doğru millet çünkü gazla çalışıyor, herkesin beyin rolantide.
Atatürk filan diyor seri etkileşim getir