Çok detaylık bir şey yok bir hikayeden ibaret. Gözüktüğü ve adının geçtiği sayıların toplamı 37 yanihakkında detaylı bir yazı gelirse iyi olurdu.

Çok detaylık bir şey yok bir hikayeden ibaret. Gözüktüğü ve adının geçtiği sayıların toplamı 37 yanihakkında detaylı bir yazı gelirse iyi olurdu.
Superman'in high end gösterimleri Yeni 52 Barry'den iyi ancak ben her zaman sağlıklı bir skalasyon için Barry ve Wally'i Superman'in üstüne korum hız olarak. Çünkü olması gereken odur.Hızını sınırlamayan New52 Barry, hızını sınırlamayan ve uçan Post Crisis Superman'den hızlı mıdır ?
Link bekliyorum hocam.@KocaYusuf
Hocam bahsettiğin karakterin geçtiği seriyi Türkçe olarak internette bulabilirsin.Sadece Bruutal değil birçok enteresan karakteri içerisinde barındıran kapsamlı bir alternatif evren hikayesi.Link istersen özelden atarım.
Güç seviyesine gelirsek yaptıkları Bruutal'ı orta sınıf Heralde karakterlerden(Wonder Woman,Hal Jordan,Kendini kısıtlayan Superman gibi tipler) bir adım öne taşıyor.Ama çok basit bir şekilde yenildiğini düşünüyorum.O yüzden de Silver Surfer ,kendini kısıtlamayan Martian Manhunter(Fernus hali değil),Bloodlusted Superman gibi üst seviye herald karakterlerin yanına da koyamam kendisi.
Evet.@Nabu yani Superman feat açısından daha iyi olsa da tasvir ve potansiyel olarak Barry daha üstün
Açıkçası Gladiator çok bir potansiyel barındırmıyordu en başından beri. Marvel'ın ardı arkası kesilmez superman çakmalarından biriydi sadece.Gladiator. Ultraman. Sentry. Brutaal. Shazam (Lord Marvel hâli)
OA enerjisi ile kastedilen 2 şey olur genelde.Bu Oa enerjisi muhabbeti nedir?
Konu açacağım da az biraz bilgim olsun dedim.
Belirlemiştik zaten. Listelerimizde yerlerini görebilirsin.Hocalarım, artık şu Dc ve Marvel Skyfatherların ve Celestiallerin seviyesini bir belirlesek.
Peki bu özel Celestiallerin ismi var mı? Mesela Galactus filan özel bir Celestial mi? Değilse Özel Celestiallere bir kişi de olsa örnek verebilir misin isim olarak? Ya da olduğu bir çizgi roman ismi filan okumam içinBelirlemiştik zaten. Listelerimizde yerlerini görebilirsin.Hocalarım, artık şu Dc ve Marvel Skyfatherların ve Celestiallerin seviyesini bir belirlesek.
(Bu arada aga imzan göze sövüyor resmen ya)
Bana göre bunlar kendi aralarında;
Özel bir Celestial > DC Zeus (flashpoint öncesi) > Full Uyku uyumuş, tüm silahlarını kuşanmış bir Odin >= Sıradan Bir Celestial >> Sıradan Odin.
Celestial bir ırk ve Galactus bu ırkın mensubu değil aga. Celestial bir sınıf değil. Kriptonlular gibi ırk. https://marvel.fandom.com/wiki/Celestials_(Race)Peki bu özel Celestiallerin ismi var mı? Mesela Galactus filan özel bir Celestial mi?
O kadarını da sen araştırAralarında en güçlü bu diyebileceğimiz bir tanesi var mı peki hocam?
One Above All demek Celestial. Marvelin en güçlü şeyi olduğuna göre en güçlü Celestial otomatik o oluyor.O kadarını da sen araştırAralarında en güçlü bu diyebileceğimiz bir tanesi var mı peki hocam?![]()
Ancak Scathan, One Above All ve Dreaming (Tiamut) biraz farklılar diğerlerinden.
İkisi farklı. Bir Celestial olan var bir de Soyut Varlık olan. Bizim bahsettiğimiz Celestial evreni yaratan değil.One Above All demek Celestial. Marvelin en güçlü şeyi olduğuna göre en güçlü Celestial otomatik o oluyor.