Mjolnir elbette ancak burada taşıyıcının kim olduğu hususu da önemli.hocam sizce beta ray bill'in çekicimi daha iyi yoksa thor' un çekici mi? Hangisi daha iyi. Birde aralarında farklar var mı? Varsa nelerdir?

Mjolnir elbette ancak burada taşıyıcının kim olduğu hususu da önemli.hocam sizce beta ray bill'in çekicimi daha iyi yoksa thor' un çekici mi? Hangisi daha iyi. Birde aralarında farklar var mı? Varsa nelerdir?
Doomsday.Hocam bide hangisi superman için en dişli rakip: Doomsday, hotm hulk mu
O lafın gelişiBen şaşırmadım ki.
Yani böyle olması normal anlamında dediBen şaşırmadım ki.
Ben evrensel diye biliyorum. Neyse araya kaynamıyım.Hocam Eternity ne seviyeydi acaba?
Estağfurullah ve teşekkür ederim ^^Ben evrensel diye biliyorum. Neyse araya kaynamıyım.
Beyonders ırkının olduğu sıra God Doom ile aynı sıra Nabu o yüzden onları listeye eklemedi. Herhalde o hikayede Doom o ırktan birinin gücünü emmiştiBenim de bir sorum var. Ben Beyonder'i Beyonders ırkından biri sanıyordum ama sanırım beyonders yaratmış onu molecule man gibi. Bu Beyonders sitenin en güçlü karakterker listesinde de yok bunları detaylıca anlatabilirmisiniz sitede?
Burada "kim kimi döver" i tartışmıyoruz ^^Hocam thanos sadece bir sonsuzluk taşıyla odini alabilir mi ?
Tamamhatırlatmana hiç gerek yoktu
Dikkate alır mısın bilmiyorum ama yine de kendi fikrimi söyleyeceğimBenim kastettiğim Tek bir taş ile Thanos odinden üstün olur mu ?
Estağfurullah hiç önemli değil ^^Dün biraz sinirliydim eğer seni kırdıysam özür dilerim