Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Barry'nin en iyi hız feati nedir
Barry 22 sene kadar ölü kaldı sonra döndükten 3 yıl sonra evrne reset yedi (atan Barry idi). New 52 döneminde de tecrübesiz bir Barry vardı o yüzden Barry hakkında çok feat bilmiyorum çünkü çok fazla yazılıp çizilmedi.

Ancak Attosaniyeden kısa süredeki olayları gözlemleyebildiğini biliyoruz.
Speed Force Jeneratörü olduğunu ve artık Kozmik Koşu Bandı olmadan dahi zaman yolculuğu yapabiliyor (Wally gibi) nitekim inanılmaz derece de hızlı.

Misal Superman ne kadar hızlı olursa olsun zaman-mekan-speed force bariyerlerinden üstün değil hala.

@Nabu

Superman daha zamanda yolculuk yapamıyor. Barry Superman'ı kaç defa geçti. Hatta rebirth de çok hızlılar diye ağlıyordu

Ekli dosyalar

• IMG_20181103_182420_713.jpg
    IMG_20181103_182420_713.jpg
    141.1 KB · Görüntüleme: 294
Hocam dc nin odini hakkında kısa bir bilgi verebilirmisiniz Güç seviyesi ve feat olarak
DC Odin'i

DC'deki 5 büyük Skyfather'dan birisidir. Zeus,Ares,Jove,Odin ve Highfather 3 aşağı 5 yukarı denk güçtedirler. Feat olarak güç seviyesi bu 5liden Juve-Odin ve Zeus Source'u bölmüşlerdi.Canon mu tam bildim yok ancak Marvel Skyfatherları bu tarz bir feati hayal dahi edemezler.

[img='https://static.comicvine.com/uploads/original/12/127594/3811920-4794265909-EwinR.jpg',none,739][/img]

Hocam dc nin odini hakkında kısa bir bilgi verebilirmisiniz Güç seviyesi ve feat olarak
DC Odin'i
DC'deki 5 büyük Skyfather'dan birisidir. Zeus,Ares,Jove,Odin ve Highfather 3 aşağı 5 yukarı denk güçtedirler. Feat olarak güç seviyesi bu 5liden Juve-Odin ve Zeus Source'u bölmüşlerdi.Canon mu tam bildim yok ancak Marvel Skyfatherları bu tarz bir feati hayal dahi edemezler.

[img='https://static.comicvine.com/uploads/original/12/127594/3811920-4794265909-EwinR.jpg',none,739][/img]
Utkan abi bir önceki sayfada bir şey sormuştum görmemişsin herhalde bilgin var mı acaba soruyla ilgili?

@FLASH Görmemişim kusura bakma.

Bir de bu tarz şeylerde "alıntı" yapmak yerine @ ile ismimi etiketlemen daha iyi olur. Öbür türlü görüntü kirliliği oluyor.

Barry Speed Force'u yaratıp yaratmadığına dair farklı hikayeler yazıldı. Biri o yarattı dedi, biri aslında bu force vardı ancak Barry bunun genleşmesini sağladı çünkü jenaratörü idi dedi.

Ben 2. olasılığı daha mantıklı buluyorum.Dünyadan bir kişinin yıldırım çarpınca, kimyasal gazlar ile ekektroküt oldu diye muttiverse'den geniş bir force yaratması abes olur (çizgi romanlar için bile) ...

Barry'nin potansiyeli var mı ? Elbette var. Yarın bir gün Barry en hızlı Flash ya da koşucu olsa kimse ; "Ya niye ama yaaaa ?!" falan demez zaten. Ancak bir şeyin jenaratörü olmak ile bir şeyin efendisi olmak, ustası olmak farklı şeyler. Wally ile Barry'i ayıran da bu.

Ha iş potansiyeli tartışmak ise büyük ihtimalle Bart'ın potansiyeli ikisinde de yok.

Bide hocam genelde skyfather’ların oğlu olur odininde varmı ,varsa hocam ne kadar güçlü
DC Thor'u var. O da Orion ayarı bir şey.

[img='https://i.pinimg.com/736x/d7/71/a4/d771a42073b3494bc4ea20ecda5c11c6--big-barda-marvel-vs.jpg',none,515][/img]
Big Barda ile Dövüşürken.

@Nabu
Hocam bu Thor tarzı karakterler mitolojik oldukları için istenildiği gibi kullanılıyor değil mi ?
Birde bu Dc Thor'u bizim Marvel Thor'u yada Supo ile karşılaştırsak alabilir mi ?

@Lex Luthor

Orion ayarıymış :rolleyes:

Genel olarak Orion Superman'ın 1 veya 2 tık altı. Thor'dan güçlü mü emin değilim. Eşit olabilirler. (DC Thor - Orion - Marvel Thor)

Ekli dosyalar

• IMG_20181104_192154_438.jpg
    IMG_20181104_192154_438.jpg
    63.1 KB · Görüntüleme: 224
Hocam bu Thor tarzı karakterler mitolojik oldukları için istenildiği gibi kullanılıyor değil mi ?
Biraz öyle, biraz da Thor yaratıldığı sırada zaten DC'nin pek çok tanrısal kahramanı var Thor yaratıldıktan sonra da DC'de popüler bir Thor olması çok klişe olurdu. Shazam, Orion, Wonder Woman gibi isimler varken Thor ya da Herkül'e pek gerek yok DC'de.

Birde bu Dc Thor'u bizim Marvel Thor'u yada Supo ile karşılaştırsak alabilir mi ?
DC Thor çok çok çok az gösterimi olan ve popüler olmayan bir karakter o yüzden bir karşılaşma yazılacak olsa 9/10 kere Thor ya da Superman alır. Ancak Zeus ile Wonder Woman, Highfather ile Orion arasındaki ilişkiden yola çıkarak Odin-Thor'da bunların eşleneği gibi bir şey olduğundan otomatikman evet Wonder Woman, Orion gibileri ile denk düşünülebilir.

@Ascalon

Hocam marvelde heart of the infinity denen bir güç varmış ve akhenatenin kullandığı hotu değil buymuş.Sizin bir bilginiz varmı bu güç hakkında

@father
Sadece tek hikayelik bir karakter belirli bir seviye vermek zor. Gözüme en fazla cehennem lord'u seviyesi gibi göründü ama hiç emin değilim.

@Nabu

Hocam öncelikle kusura bakmayın.Biraz fazla soru sormuş ve vaktinizi almış olabilirim ama insan merak ediyor :D . Ben adam warlock thanos ve one above all’ın antlaşmasını sorucaktım.Duyduğum kadarıyla bu üçü arasında antlaşma olmuş daha sonra adam warlock gözlerini açtığında thanos hariç evren ve içindeki herkes yok olmuş.ben bu olayı biraz daha açarmışsınız diyecektim.Son olarak da adam warlock living tribunalın yerine geçiyor. One above all ölen living tribunalı neden canlandırmak yerine yerine adam warlock u koydu