Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime-Manga Haberleri

My Hero Academia animesinin altıncı sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Sezon 1 Ekimde başlayacak.

Chainsaw Man'den yeni fragman yayınlandı. Anime 12 bölüm olacak ve her bölüm için farklı ending şarkısı olacakmış.

Blue Lock animesinden yeni fragman yayınlandı. Sezon toplamda 24 bölüm olacakmış. 8 Ekim'de başlıyor.

Kenşin'in animesinden beklentim yok. Genelde remakeler eski tadı vermiyor, bakalım bu nasıl olacak...

Sasuke'nin spinoffu 23 Ekim'de geliyormuş.
Mangaplus'ta ücretsiz yayınlanacakmış.

Seri yine onun bunun elinde folloş olmaya devam edecek demek. Boruto'nun sağdığı yetmiyor bir de yan serilerle sağacaklar. Ne çektin be Naruto evreni. Savaş Arkına kötü diyen aklımı şeyyedeyim.

Geçmişte anlatılabilecek bir sürü güzel hikaye, cevaplanmamış soru varken ortaya Boruto gibi bir garabet çıkarttıkları için kınıyorum bu sektörü.

Sasuke Retsuden diye biliyorum, hikayesi otsuki kalıntılarıyla ilgili bir şeydi galiba. Normalde light novel ama manga uyarlaması yapılacak, canonluğu sıkıntı yani.
İşte o novel animenin sonuna eklenmişti de mangada yoktu diye hatırlıyorum. Ondan dedim.
Ayrıntıları çok bilmiyorum ama onun adı Sasuke Shinden galiba, daha sonradan Naruto, Kakashi ve Sasuke Retsuden olarak 3 farklı novel çıktı, aynısı değil yani.

Geçmişte anlatılabilecek bir sürü güzel hikaye, cevaplanmamış soru varken
İşte bunlar için imzamın altındaki linke tıklayın ! (reklam xD )
Senin yazdığın hikayeye göz gezdirmiştim biraz güzel doldurmuşsun boşlukları kalemine sağlık. Bu hikayeleri önümüze manga olarak sunsalar daha iyi olurdu gerçekten. :D En son baktığımda tam bitmemişti devam etmiyorsun sanırım.