Çok güzele benziyor. Mangasını yarılamıştım. Okuruz artık. Güzel haberRurouni Kenshin 2023'de geliyor.
Animenin sonundaki mi?Sasuke'nin spinoffu 23 Ekim'de geliyormuş.
Sasuke Retsuden diye biliyorum, hikayesi otsuki kalıntılarıyla ilgili bir şeydi galiba. Normalde light novel ama manga uyarlaması yapılacak, canonluğu sıkıntı yani.Animenin sonundaki mi?Sasuke'nin spinoffu 23 Ekim'de geliyormuş.
İşte o novel animenin sonuna eklenmişti de mangada yoktu diye hatırlıyorum. Ondan dedim.Sasuke Retsuden diye biliyorum, hikayesi otsuki kalıntılarıyla ilgili bir şeydi galiba. Normalde light novel ama manga uyarlaması yapılacak, canonluğu sıkıntı yani.
Ayrıntıları çok bilmiyorum ama onun adı Sasuke Shinden galiba, daha sonradan Naruto, Kakashi ve Sasuke Retsuden olarak 3 farklı novel çıktı, aynısı değil yani.İşte o novel animenin sonuna eklenmişti de mangada yoktu diye hatırlıyorum. Ondan dedim.Sasuke Retsuden diye biliyorum, hikayesi otsuki kalıntılarıyla ilgili bir şeydi galiba. Normalde light novel ama manga uyarlaması yapılacak, canonluğu sıkıntı yani.
İşte bunlar için imzamın altındaki linke tıklayın ! (reklam xD )Geçmişte anlatılabilecek bir sürü güzel hikaye, cevaplanmamış soru varken
Haa anladım, sağ olasın.Ayrıntıları çok bilmiyorum ama onun adı Sasuke Shinden galiba, daha sonradan Naruto, Kakashi ve Sasuke Retsuden olarak 3 farklı novel çıktı, aynısı değil yani.
Senin yazdığın hikayeye göz gezdirmiştim biraz güzel doldurmuşsun boşlukları kalemine sağlık. Bu hikayeleri önümüze manga olarak sunsalar daha iyi olurdu gerçekten.İşte bunlar için imzamın altındaki linke tıklayın ! (reklam xD )Geçmişte anlatılabilecek bir sürü güzel hikaye, cevaplanmamış soru varken
daha büyük boşluklar dolacak, henüz başlarıbiraz güzel doldurmuşsun boşlukları