Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime-Manga Haberleri

Kalan arkı tek part yayınlarlar dediydim. 12 bölüm mü yapmışlar?
milking-cow.gif
Evet tahmin ettim. :D

Maalesef evet. Her 13 bölümde bir ara verilecekmiş toplam 4 kısımdan oluşacak. Mangası yıllar önce bitti zaten arka arkaya yayınlasalar ne olurdu sanki.
Yani benzer düşünüyordum ama Nabu'nun dediği gibi.

Bayağı bir süredir 4 part olacağı söyleniyordu. Ben de tek part olsun istiyordum ama belki öyle yapsalar serinin görsel kalitesi düşük olabilirdi.
Neyse hakkını verdikleri sürece benim için bir problem yok. Mangadan da yetişmem lazım zaten.

animasyon gökyüzünden indirilerek yapılmıyor. insan emeğiyle(emeği olumlu anlamda kullanmıyorum) zor şartlar altında(yoğun çalışma) ve düşük maaşla yaratılıyor. ayrıca animelerin uzun courlara bölünenerek yayınlanması yaygın birşey, para sağmak için yapılan birşey değil. Son senelerde zaten üretilen anime sayısı hunharca artmışken japonya içi animatör sayısının kapasitesi belliyken haftalık aralıksız anime çıkarmak çok çok zor bir iş, hadi yaptın diyelim kalitede büyük düşüşler olacaktır. Dolayısıyla kalite arayanlar için Temmuz'da gelmesi hayırlı birşey. İlla para sağmak isteseler bölüm başı 4-4,5 chapter kullanmayıp işi daha ağırdan alırlardı. O yüzden bilmediğiniz konularda a priori varsayımlarda bulunmayın lütfen, hem komik görünüyor hem yanlış bilgi yayılıyor.
(1 cour:12-13 bölüm)

@Aslan Akbey Beylik laflarını kuşanan Beyaz Şövalye sen de hoş geldin. Anime Profesörü, Sakugacılar Sendikası Başkanı olarak mesleğin ta içindenmişçesine tavırlı abimiz sen de hoş geldin :D A Priori diyecek an ve yer için yanıp tutuşmanın heyecanını bizlere de aksettiren sevgili vatandaş sen de hoş geldin :D

Fatih işin dalgası bir yana. Bu kadar agresif çıkacak kadar bir yanlışım olduğunu düşünüyorduysan ve uyarında da samimidiysen keşke geceli, gündüzlü beraber olduğumuz Discord Sunucundan ya da özelden "Abi böyle demişsin ama ayıp etmişsin, yanlış konuşuyorsun" deseydin.

O yüzden ben konuyu seninle orada tartışmaya devam etmeyi ya da duruma göre etmemeyi tercih ediyorum. Forum drama ortamı olmasın niyetindeyim.. Yine de bir mesaj da yazdım
biggrin.png

Edit: Kaldı ki çok güçlü bir kanaat ile attığım bir gif değilidi biraz mübalağa var, şaka var işin içinde yani. Bir bilgi dahi vermedim ki , yanlış bilginin peşine düşesin :D Neyse..

Dr. Stone animesinin üçüncü sezonundan fragman paylaşıldı. Nisan 2023'de başlıyor.

Kaiju No. 8 anime uyarlaması içinde bir fragman yayınlandı. 2024'de geliyor.

Eskiden “şu seriye remake yapılsa ne güzel olur” derdim, artık tövbe ettim.
Rurouni Kenshin’de de aynı şey oldu, karakter tasarımlarını tek tipleştiriyorlar aşırı ruhsuz geliyor.

[media]https://youtu.be/yfw74hp5h78[/media]

Kaiju No. 8 anime uyarlaması içinde bir fragman yayınlandı. 2024'de geliyor.
Başı çok ilgimi çekip sarmıştı da sonrası klişe gelmişti. Yine de animesi gelirse izlerim, aksiyonu güzel.
Bencede güzel başlayıp gittikçe düşen bir seriydi bir yerden sonra bıraktım bende ama animesine bir göz atarım herhalde nasıl yapmışlar diye.

SnK final sezonunun son partı 3 Mart'ta başlıyor. Part ikiye bölünecek ikinci yarısı ise yine 2023 yılında yayınlanacakmış.

Moderatör tarafında düzenlendi:
SnK final sezonunun son partı 3 Mart'ta başlıyor. Part ikiye bölünecek ikinci kısmı ise yine 2023 yılında yayınlanacakmış.
Part bile partlara bölünüyor. Bunlar işte hep iş yükü ve estetik kaygıdan. Yoksa dünyanın en popüler serilerinden birinin mangası biteli yıllar olmuş olmasından değil :relaxkermit:

Neyse,Animeler gökten düşmüyor , Allah'tan bunu biliyorum.

Mangada bu kısımları hiç beğenmemiştim ama animede biraz olsun daha çok keyif alacağımı umuyorum. Ekstra sayıyı da işlerler mi acaba göreceğiz.

Gintama için spin-off anime geliyor, light novel uyarlaması olacakmış. Ayrıca Gintama'nın 20. yılına özel birkaç yeni proje daha açıklanacakmış.

OŞİYETE GİNPAÇ SENSEİ

Arada bölüm sonlarında serideki bazı şeyleri açıklamak için verirlerdi ve çok severdim. Final sezonunu hala izlemedim, bi ara dönüp bitirdikten sonra bunu da izleyebilirim.

OŞİYETE GİNPAÇ SENSEİ

Arada bölüm sonlarında serideki bazı şeyleri açıklamak için verirlerdi ve çok severdim. Final sezonunu hala izlemedim, bi ara dönüp bitirdikten sonra bunu da izleyebilirim.
Son sezonu ve final filmini izlememiştim bende eskisi kadar sarmadığı için ama izleyebilirim bir ara.