Vs 1. KB Er Meydanı Münazaraları - 3. Raunt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Flying Raijin
Hocam orda 30 katlı binaları yerinden söktüğü sayfanın yanında ufak bir arabayı da kaldırmış yerinden ,sen çıkıp 2018 polo arabanın kac kg olduğunu atmışsınız bana.Koskoca binalar çıkmış yerinden yav :D

Hız konusunu kafamızda daha net belirginleştirmek için 2 karakterin de kurşuna olan tepkilerine bakalım.

Killua olduğu yerde konsantre olup renini iyice odakladıktan sonra ,kurşun kendine değerken ancak ondan kurtulabiliyor.1
Poison Ivy ise bir yandan Harley Quinn ile muhabbet ederken diğer yandan arkadaşıma gelen kurşunu pek de çaba sarfetmeden blokluyor.1

Bende biliyorum Killua'nın tek olayının hız olmadığını.Ama en büyük silahının da hızı olduğu bir gerçek.Gerek suikast tekniklerini,gerekse yıldırımını hızı sayesinde efektif kullanabiliyor.
Hız konusunda son olarak şunu da ekleyeyim.Ivy'nin hızlı olan kendisinden ziyade bitkileri oluşturup aksiyona sokması.Yukarda attığım kurşunu bloklama örneğinde olduğu gibi.

2 karakterin zekası ve savaş becerilerine zekalarını nasıl yansıttıklarına bakarsak.Killua oldukça zeki bir karakter bunu kabul ediyorum.Fakat diğer yandan.
Batman'i defalarca tuzağa düşüren
Green Lanternlerin en akıllı ve savaş becerisi en yüksek olan John Steawart'ı tuzağına düşüren1,
Superman'i tuzağa düşürup kontrol edebilen Ivy'nin yanında Killua'nın yaptıklarını pek de sözü edilesi zeka gösterimleri degil.Zaten burda da görüldüğü üzere istediği an STAR labs gibi Dc evreninin en bilindik araştırma ve bilim laboratuvarlarında istediği an işe girebilecek bilimsel zeka ve donanıma bile sahip.

"Ritim Eko tekniği sayesinde düzenli olarak yürüyerek bir çok ilizyonunu yaratabilir. Suikastçi hızıyla birleştirildiğinde rakibe ölümcül hasarlar verebilir"
Yukarda dediğine katılabilirdim.Fakat rakibi normal bir insan olsaydı.Killua'nın normal bir insan fizyolojisine ölümcül olabilecek saldırıları,Ivy'nin insandan çok bitkiye benzemesi yüzünden büyük ihtimal çok da ölümcül olmayacaktır.Mesela burada üzerine bir sürü kaya düştüğü halde herhangi bir zarar görmüyor ve rakibinin onu yendiğini düşündüğü anda dev bir bitkiyle rakibine ölümcül darbeyi indiriyor.Hem de rakibi normal biri de değil.Bunları Black Lantern Black Mask'e karşı yapıyor.

Her ne kadar araştırsam da Poison Ivy'nin elektriğe karşı ne derece dayanıklı veya zayıf olduğuna dahil bir şeyler bulamadım.Ne Black Lightning ne de Static Shock ile bir karşılaşması var(ya da var ama ben bulamadım).Bu yüzden doğrudan elektrik değil de genel dayanıklılı üzerinden gideceğim Ivy'nin.
Öncelikle Killua elektriği doğrudan bir silah olararak kullanma konusunda pek de yıkıcı ve güçlü gösterimlere sahip değil.Ivy'nin Supergirl'in dondurucu nefesinden sonra bile hayatta kaldığını varsayarsak,Killu'dan alacağı elektrik darbeleri çok da ölümcül olmayacaktır.
Killua hızını ve gücünü arttırmak için elektriği kullansa bile savaş alanının her tarafınında insan yiyen,30 katlı binaları yerinden söken devasa güçte ve yoğunlukta bitkiler olduğunu düşünürsek fiziksel becerileriyle savaşan Killua için kazandığü avantajdan çok,kaybedeceği avantaj daha belirgin olacaktır.Ayrıca hatırladığım kadarıyla Killua'nın elektrik kullanımı için belirli bir süresi var.Ivy'nin ise kaç adet ve ne kadar büyüklükte bitkiler çıkarmak konususunda pek de sınırlaması yok.

Oylama süreci başlayabilir:

@Sae @Ascalon @rasyonel

@Norrin Radd @Savior @Garou @Earendill

Oylamalardan önce, ingilizce bilmeyen ya da evrenleri bilmeyenler için bazı yanlış şekilde aksettirilmiş gösterimlerden bahsetmem gerek;

Bunlara girmeden önce, defalarca 2. mesajlara yanıt verilmeyeceğini söyledik böyle olunca 2. mesaj hakkı olan kişi avantaj sağlıyor. @Shrimp bundan ceza almasını gerektirecek kadar faydalanmamış ancak yine de;

Hocam orda 30 katlı binaları yerinden söktüğü sayfanın yanında ufak bir arabayı da kaldırmış yerinden ,sen çıkıp 2018 polo arabanın kac kg olduğunu atmışsınız bana.Koskoca binalar çıkmış yerinden yav
Bende biliyorum Killua'nın tek olayının hız olmadığını.
Ve bir kaç ufak şey daha direktmen @Flying Raijin in 2. mesajını hedef almış cümlelerdir. Dediğim gibi ceza gerektirecek derecede abartılmamış ancak oy verenlerin göz önüne alması gerektiğini düşündüğümden belirttim.

Şimdi gelelim yanlış-eksik-yanıltıcı bilgi kısımlarına (bu normalde benim işim değil, yorumcuların yapması gerek ancak ingilizcesi yetersiz ya da evreni bilmeyenler olduğundan mecburum;

şu kasayı açabilmek için 65 ton kuvvet uygulamak gerekiyor ve Killua bu kasayı patlatıyor.
Hayır o kasayla alakalı değil o. Zoldyck Malikanesinde 7 kapı vardır. Killua eskiden sadece ilk 2 kapıyı (12 ton) açabilirken malikaneden kaçarken 5. kapıya kadar açmıştır bu da 64 tona tekabül etmektedir.

En Güçlü 2. Kimera karınca olan Nefer Pitou karşısında kendisiyle eşit görülen Gon, özel bir teknikle yetişkin hale gelmiştir yani çok fazla güçlenmiştir. Buna rağmen onun tepki veremediği durumdan onu Killua kurtarmıştır.
Koyu kısımla belirttiğim kısımlar yanıltıcı. Çünkü Gon tepki "veremiyor" değil , "vermiyor" adam. Çok farklı iki şey. He orada pito da en güçlü 2. kimera karınca değil. Gövdesinin ortası delik, başı kopmuş tamamen iç güdü ile son bir ölüm atlayışı yapan yarı ölü bir böcekti. Elbette yine güçlü ama o En güçlü 2. denilen halinde değildi.

Killua'dan onlarca kat daha güçlü Black Lantern,Superboy,Krypto gibi karakterleri bitkileriyle durdurabiliyor.1,2
1.si Black Lantern'i 1 saniye falan tutuyor. Bir şeyi tutmak ile durdurmak iki farklı şey.
2.si Superboy'u tuttuğu sahnede Superboy, yanındaki normal insan olan arkadaşına "Ne yapmamı bekliyorsun şu an ben de sadece senin kadar güçlüyüm!" diyor. Ve olayın başında da Parasite'ın adı geçiyor. Anlaşılacağı üzere Superboy'un güçleri emilmiş ve normal birinden hallice bir güce düşmüş orada tam gücünde değil. Gösterimin alındığı RT'yi yapan kötüymüş bayağı sizi de taklaya getirdi.

vucüdu doğrudan dondurucu nefese maruz kaldığı halde Ivy ölmüyor.
Supergirl'in Ivy gibi tam pür bir kötü olmayan Ivy'i öldürmek için dondurduğunu sanmıyorum. Öldürmek istese ısı bakışları çok daha iyi bir çözüm. Ancak ne olursa olsun rahat bir şekilde buna dayanması etkileyici. Ancak supergirl öldürmek isteseydi, Ivy ölürdü bu net. Yani bu denenmiş de yapılamamış gibi bir algı olmasın. Amaç orada canlı ele geçirmek.

Killua olduğu yerde konsantre olup renini iyice odakladıktan sonra ,kurşun kendine değerken ancak ondan kurtulabiliyor.1
Evreni bilmesen bile sahneyi düzgün okusaydın durumu anlardın. Killua orada mermiden (bu arada o sıradan mermilerden daha hızlı özel bir mermi) kaçamıyor değil. Bilerek, geldiği açıyı anlamak için tenine temas etmesine izin veriyor. Yani aslında tam o anda mermiden kurtulmak çok çok daha üstün bir hız gösterimi oluyor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kadar, bu karşılaşmaya dair yorumlarımı, oylamalar bittikten sonra belirteceğim.

Bence tam istediğim gibi olmasa da şimdiye kadar 3. raundun yüz akı bir maç oldu. Teşekkür ediyorum iki katılımcıyada .. Tebrikler.

Zor maç açıkçası iki tarafta güzel güzel savundu. Sanırım Flying Raijin diyeceğim çünkü shirimp
>"Üstüne atılan Catwoman'ı kolayca yere seriyor.2.Catwoman savaş hızi konusunda hiç de yabana atılacak bir karakter değil.Hatta 3 Flash'ı birden yere serdiği saçma bir panel bile var Catwoman'ın."

gibi bir kendisinin bile saçma olduğunu söylediği bir feati ortaya sunmuş kullanmak için. :D

@Nabu
Hocam polo konusunda esprli bir şekilde yaklaşmışım zaten.Onu da yazma sebebim apaçık yanlış yönlendirme olduğunu düşünmem.Nitekim bahsettiğiniz cevaba cevap durumu daha önce yaşandığında olayı farkedip durumu size söyleyen bendim.Kasıtlı olarak cevaba cevap olayını yaptığım başka bir yer olduğunu düşünmüyorum.

"1.si Black Lantern'i 1 saniye falan tutuyor. Bir şeyi tutmak ile durdurmak iki farklı şey."
Biliyorum.Zaten durdurmak yazmışım.Gidip de "bitkileriyle Black Lantern'i etkisiz hale getiriyor" yazmamışım ki.Zaten feat'e tıklayan birisi ne kadar süre durdurduğunu görebilir.Superboy konusunda haklısın.Tongaya gelmişiz :) .

"Supergirl'in Ivy gibi tam pür bir kötü olmayan Ivy'i öldürmek için dondurduğunu sanmıyorum. Öldürmek istese ısı bakışları çok daha iyi bir çözüm. Ancak ne olursa olsun rahat bir şekilde buna dayanması etkileyici. Ancak supergirl öldürmek isteseydi, Ivy ölürdü bu net. Yani bu denenmiş de yapılamamış gibi bir algı olmasın. Amaç orada canlı ele geçirmek."

Dondurucu nefesine dayandığinı feat olarak kullandım zaten.Burda da herhangi bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

@Ascalon
Hocam kullandığım feat canon.Bence de saçma olduğunu belirttim ama sonuçta Catwoman'ın 3 tane ciddi olmayan speedster'a tepki gösterebileceğini yazar belirtmiş.Ben Feat'i kullanırken "Speedsterlar ışiktan hızlı o yüzden Catwoman ve dolayısıyla Poison Ivy de ışıktan hızlı" triplerine girmedimki.Keşke şu feat saçma olmuş o yüzden oyumu rakibine verdimden ziyade daha genel bir değerlendirme yapsaymışsınız.Çünkü (dığer katılımcıları bilmiyorum fakat onlarda en az benim kadar emek harcıyodur sanırım) 2 -3 saat telefondan bilgileri toplayıp birleştirip rakibi de iyice öğrendikten sonra uzun bir yazı hazırlayıp ortaya koyuyoruz.O yüzden insan daha genel ve kapsayıcı deģerlendirmeler bekliyor tabi.

Hocam polo konusunda esprli bir şekilde yaklaşmışım zaten.Onu da yazma sebebim apaçık yanlış yönlendirme olduğunu düşünmem.Nitekim bahsettiğiniz cevaba cevap durumu daha önce yaşandığında olayı farkedip durumu size söyleyen bendim.Kasıtlı olarak cevaba cevap olayını yaptığım başka bir yer olduğunu düşünmüyorum.
Zaten öyle olduğunu düşünsem, önceki durumlardaki gibi cezası olurdu. Ancak ne olursa olsun 2. mesajın adres gösterildiği 2 durum var o yüzden belirttim sadece bir yaptırım yapılmadı.

Dondurucu nefesine dayandığinı feat olarak kullandım zaten.Burda da herhangi bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum.
Yanlış değil zaten ancak, Supergirl istemiş de öldürememiş gibi algılayanlar olabilir, evreni bilmedikleri için o yüzden belirttim.

Hocam kullandığım feat canon.Bence de saçma olduğunu belirttim ama sonuçta Catwoman'ın 3 tane ciddi olmayan speedster'a tepki gösterebileceğini yazar belirtmiş.Ben Feat'i kullanırken "Speedsterlar ışiktan hızlı o yüzden Catwoman ve dolayısıyla Poison Ivy de ışıktan hızlı" triplerine girmedimki.Keşke şu feat saçma olmuş o yüzden oyumu rakibine verdimden ziyade daha genel bir değerlendirme yapsaymışsınız.Çünkü (dığer katılımcıları bilmiyorum fakat onlarda en az benim kadar emek harcıyodur sanırım) 2 -3 saat telefondan bilgileri toplayıp birleştirip rakibi de iyice öğrendikten sonra uzun bir yazı hazırlayıp ortaya koyuyoruz.O yüzden insan daha genel ve kapsayıcı deģerlendirmeler bekliyor tabi.
Tartışmacılar kendi aralarında münakaşa edemez, oy verenleri sorgulayamaz(ancak bana şikayet edebilirler), iki mesaj hakları hariç mesaj atabilecekleri tek zaman benim (hakem) onlara bir soru sorduğunda cevaplamak için olabilir.
Ayrıca oy veren oyunu rakibine vermesinin sebebinin bu olay olduğunu söylemiyor. Söylediği şey çook yakın bir karşılaşma olduğu ve bu kadar yakın karşılaşmalar da ufak şeyler fark yaratır bu oy veren için de o farkı yaratan olay bu olmuş. Ki mantıken savunan kişinin bile saçma bulduğu bir gösterimden fayda sağlamaya çalışması bence o küçük fark yaratıcılara iyi bir örnek. Bu kadar üzülmenize, takılmanıza gerek yok.

Ancak şu konuda @Shrimp e katılıyorum. Oy verenler lütfen oy verme mesajlarını en az 1 paragraf edebilecek hale getirebilirlerse çok iyi olur. En basitinden eğer forumda kişi sayısı sıkıntısı olmasa açıkçası benşu mesajı ya da bu mesajı oydan saymam normalde ..

Oy mesajı en azından şu seviyede olmalı -> (1) (2)
Ortalama olarak İdeal olarak da şu seviyede -> (1) (2)
En üst seviyede ve olması gereken yorum seviyesi -> (1) (2) (3)
Top -> (1)

Bundan sonra buna biraz dikkat edelim. Ancak @Shrimp , Ascalon daha önce sana oy verdiği bir başka karılaşmada oldukça detaylı bir yorum yapmış (1) yani kendisi bunu yapmıyor değil. Ancak çok denk bir maçta özellikle bir tek şeyi çok ayırt edici bulmuş. Buna bu kadar takılmamak gerek. Kaldı ki kurallar gereği bu hakkın yok. En azından bu şekilde yok.

@Nabu

"Bu kadar üzülmenize, takılmanıza gerek yok."
Üzulmem veya takılmam gibi bir durum yok.Sadece biraz hayal kırıklığına uğradım.Sonuçta uzun bir yazi hazılayıp emek verildikten sonra hiç olmazsa kısa bir değerlendirmeyi hak ettıgimizi düşünüyorum.

"Ancak çok denk bir maçta özellikle bir tek şeyi çok ayırt edici bulmuş"
Hocam buna tabiki bir itirazım yok.Fakat bu ayırt edici şey tanıtılan karakterle ilgili olmayan,yardımcı karakterin canon bir feati.Bence çok daha fazla üzerinde durulabilecek durumlar var.Sitemim o yüzden biraz.Mesela rakibimin Dc evrenini ve Ivy'yi hiç tanımadığından;

"Killua'nın hiç de küçümsenmeyecek Black Lantern gibilerden çok daha yavaş (veya onun çok daha hızlı) olmadığını gösterdim"

"Bunda ne var ki demeyin çünkü amacı ağacı vurmak değildi buna rağmen değdiği yeri kırıp atıyor. Ağaç sarmaşıktan güçlüdür."

Gibi tamamiyle yanlış yorumladığı bazı durumlar da mevcut.

Tekrar belirtiyorum üzülme,takılma,darılma veyahut da kin tutma gibi bir durum kesinlikle yok.Herkes oy da vermeyebilir veya oy verecekse de işi olduğundan,üşendiğinden detaylı bir yorum yapmayabilir.Ama kendimce de yanlış bulduğum durumları karşımdakini aşağılamadan ve yargılamadan belirtebileceğimi düşünüyorum.

Konu biraz amacından çıkıyor. Mesaj atmayacaktım ama zaten 2. mesajda cevap verme hakkım olmadığı halde karşılık verildi. Daha sonra 2 mesaj birden atıldı, birincisi sitemdi ancak ikincide gene kısmi olarak benim mesajıma değinme var.
"Killua'nın hiç de küçümsenmeyecek Black Lantern gibilerden çok daha yavaş (veya onun çok daha hızlı) olmadığını gösterdim"

"Bunda ne var ki demeyin çünkü amacı ağacı vurmak değildi buna rağmen değdiği yeri kırıp atıyor. Ağaç sarmaşıktan güçlüdür."

@Shrimpe özel mesaj olarak araba olayını atmıştım, buraya cevap yazmış ancak bana da cevap atma zahmetine girmemiş. En azından mesaj atmasını isterdim veya cevabını buradan vermesini, çünkü attığım mesaja Shrimp'in küçük arabalar bir kaç ton çeker demesi üzerine atmıştım ve karşılığı "Hocam orda 30 katlı binaları yerinden söktüğü sayfanın yanında ufak bir arabayı da kaldırmış yerinden ,sen çıkıp 2018 polo arabanın kac kg olduğunu atmışsınız bana.Koskoca binalar çıkmış yerinden yav." gibi yanlış anlaşılmalara yol açabilecek bir cevap olmuştu, hakkım olmadığı için cevap da vermemiştim.

@Flying Raijin
Hocam özel mesajının tam olarak hangi kısmına cevap bekliyosun?Arabaların kaç ton olduğunu mu tartısmamız gerekiyor anlamadım?Onu tartışacaksak ayrı bir konu açabilirsin.

"2. mesajda cevap verme hakkım olmadığı halde karşılık verildi"
Böyle bir şey yok.Çok bariz bir şekilde 2. Mesajının 3 kısmı baştan sona yanlış.Kendi karakterinle ilgili yanlışlar da değil benim karakterim ile ilgili yanlışlar.Ve ben sadece ciddi olmayacak şekilde birini cevapladım.Hem benim cevaba cevap yaptıgımı düşünüyosan bunu belirtip izin alıp 3. Mesajını atabilirdin ve buna da kimsenin de bir şey diyeceğini sanmıyorum.

@Flying Raijin
Hocam özel mesajının tam olarak hangi kısmına cevap bekliyosun?Arabaların kaç ton olduğunu mu tartısmamız gerekiyor anlamadım?Onu tartışacaksak ayrı bir konu açabilirsin.

"2. mesajda cevap verme hakkım olmadığı halde karşılık verildi"
Böyle bir şey yok.Çok bariz bir şekilde 2. Mesajının 3 kısmı baştan sona yanlış.Kendi karakterinle ilgili yanlışlar da değil benim karakterim ile ilgili yanlışlar.Ve ben sadece ciddi olmayacak şekilde birini cevapladım.Hem benim cevaba cevap yaptıgımı düşünüyosan bunu belirtip izin alıp 3. Mesajını atabilirdin ve buna da kimsenin de bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Arabaların kaç ton olduğunu tartışmayacağız "Hocam polo konusunda esprli bir şekilde yaklaşmışım zaten.Onu da yazma sebebim apaçık yanlış yönlendirme olduğunu düşünmem." Diyebilmişsin. Kaldı ki polo konusundaki yanlış anlaşılma olayını özelden ben yazmıştım sana ama sen cevap niteliğinde olan şeyi Utkan abiye yazmışsın, bu yüzden kırıldım biraz olay bu.

Zaten Polo olayı da ikinci mesaja aitti yani evet var öyle bir şey. Ve Killua'nın tek olayın hız olmaması var. Zaten o da değil olay, onun uyarısı yapıldı. Senin tekrardan

demen ki bunu oylamaya geçildikten sonra attın, sorun turnuva mı hayır tabii ki. Zaten buradaki mesajlara da cevap atılmamaya başlandı herkesin hür iradesi ancak, kimse oy atmayacak veya yorum yapmayacaktıysa başta bu topa girmeyebilirdi, sadece katılımcı olmak isteyebilirdi. İş güç olabilir tabii.

Siyasetçilere dönmeyelim bence, uzatmanın manası yok.

Flying Raijin'in featleri yorumlamaya, açıklamaya yönelik yazıları gayet iyi. Neden-sonuç ilişkisini çok iyi kurmuş. Genel olarak yazılarında -haliyle- Killua'nın hız özelliğinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istemiş ve kazanırsa bence de ezici hız üstünlüğünden dolayı kazanır Killua. Karakterini savunmak için iyi bir yöntem ve perspektif. Shrimp'e gelecek olursam: karakter tanıtımında genel olarak yazıları karşılaştırma yapmak üzerine olmuş ve featleri bunun üzerinden vermiş. Değinmek istediği noktalar kritik ve keskin olunca iki evreni bilmeyen birisi için takip etmesi daha kolay olabilir. Hız olarak Poison Ivy'nin Killua'nın altında kalmayacağını featler ile ifade etmiş. Aynı şekilde fiziksel güç konusu için de öyle -paylaştığı birkaç feat her ne kadar tartışılabilir olsa da-.Tartışmaya gelecek olursak, Flying Raijin'in yazıları her zaman olduğu gibi çok güzel. Alıntıladığı yazıya karşı kullandığı karşı argüman gayet başarılı, daha iyi anlatabilmek, pekiştirebilmek için Naruto evrenini örnek olarak göstermesi gayet güzel. Killua'nın suikastçi ve ciddi biri olduğunu, işini şansa bırakmayacağını söylemesi sayesinde karşılaştıklarında atmosfere saçacak olduğu dehşet ve korku dolu havayı hayal etmemek biraz zor. Shrimp, hız konusuna fazla takılmamalıydın bence. Olay Nabu'nun düzelttiği gibi yaşandı. Bir tarafta batarang'e, kurşuna -ki Killua'nin kurşuna verdiği tepki sanıldığından daha üstün bir feat Nabu'nun da söylediği gibi- verilen tepki varken, bir tarafta da Godspeed Killua var. Bence Killua'nın hız üstünlüğünü bir yerde kabul etmek ve Poison Ivy'nin diğer öne çıkan özellikleri üzerinde durmak daha etkileyici olabilirdi. Onun dışında zeka konusuna açıklık getirmen çok iyi olmuş, bahsettiğim ''diğer öne çıkan özelliklerden'' birisi. Poison Ivy'nin taktik ve savaş stratejisinin hiç de yabana atılmayacak bir seviyede olduğunu öğrendik, güzel yazı. Flying Raijin her ne kadar Killua'nın strateji konusunda iyi olduğunu söylese de bu sadece bir iddia olarak kalmış, çünkü bu konuda paylaştığı bir feat göremedim. Bu konu hakkında bir feat paylaştıysan özür dilerim, biraz uykulu olduğum için görmemişim. Supergirl'in nefesine dayanması ve dayanıklık konusunu Killua'nın elektrik darbeleriyle bağdaştırması, tekrardan fiziksel güce bir açıklık getirmesi de güzel yazı örnekleri Shrimp'in. Çok çekişmeli maç gerçekten, karşılaştırma yaparak can alıcı noktalara değinmesi Shrimp'in pozisyonunu iyi bir yere getirmekle beraber sağlamlaştırıyor da. Aynı zamanda Superboy yazısı yüzünden tongaya gelmen sebebiyle az farkla oyumu Flying Raijin'den yana kullanıyorum. Ah o Superboy yazısı olmasaydı :D İki tarafı da tebrik ediyorum, güzel savunmuşlar karakterlerini.

Moderatör tarafında düzenlendi:
KB Er Meydanı Münazaralarında biz de oy verebiliyor muyuz yoksa sadece Nabu'nun etiketlediği kişiler mi oy verebiliyor? (Cahilce olan bu soru için şimdiden özür dilerim, bağışlayın.)
1. KB Er Meydanı Münazaraları Turnuvası

Buradaki kurallara göre "yavru baykuş" ve üstü rütbeye sahip üyeler sadece oy kullanabilirler. Ancak detaylı oy mesajınızı görünce, katılım eksikliğini de düşününce bir istisna yapmayı düşünüyorum. Ancak oyun "1" puan sayılacak.

Katılıyorum. Ancak benzer bir olay @Norrin Radd içinde olmuştu ve o zaman bu ayrımları yorumculara bırakılmasının daha iyi olacağına kanaat getirmiştik. Zaten çok absürt bir şey olursa ben onu düzeltir ya da doğrusunu gösteririm.

Bence bu sitem ve hesap sorma durumu ne kadar uzarsa, hem turnuvanın gidişatı hem de oy verenlerin bundan sonra rahatlıkla oy verebilmeleri baltalanmış olur.

Zaten buradaki mesajlara da cevap atılmamaya başlandı herkesin hür iradesi ancak, kimse oy atmayacak veya yorum yapmayacaktıysa başta bu topa girmeyebilirdi, sadece katılımcı olmak isteyebilirdi. İş güç olabilir tabii.
Bu da doğru. Diğer katılımcılar çok pasif.

Yanlış yorumlamalardan bahsedecektim ben de ama @Nabu halletmiş ve yakın bir karşılaşma olmuş iki tarafın da eline sağlık.

Ayrıca 65 ton kuvvet uygulayabilen, yıldırımı vücuduna iletip tepki ve normal hız kazanan ve ellerini bıçaktan daha keskin bir silaha dönüştüren birisi için sarmaşıkların kalınlığı çok da etki etmez.
Burası beni @Flying Raijine kaydırıyor. @Shrimpten bu taktiğe bir cevap alamadım tam olarak hız üstünlüğünü de gördüm Killua'nın.

En güçlü Kimera'lardan ve kralın muhafızlarından olan Youpi'ye de bunu yaptığını görünce Ivy'de o seviye bir feat göremedim.

Yani sarmaşıkları budayarak ve hız avantajından yararlanarak kazanabileceğine ikna etti beni. Bu yüzden oyumu @Flying Raijine vermek istiyorum.

En güçlü Kimera'lardan ve kralın muhafızlarından olan Youpi'ye de bunu yaptığını görünce Ivy'de o seviye bir feat göremedim.
Ama bunu sen araştırıp gördün. @Flying Raijinhiç bahsetmedi.

Ve oy veren içi mesele hangi karakterin yeneceği değil, hangi katılımcının iddiasını daha iyi aktardığı ve karşısına dikte ettirdiğidir.

Ama bunu sen araştırıp gördün. @Flying Raijin hiç bahsetmedi.
Hocam bu @Flying Raijinin attığı bir feat zaten.

Ve oy veren içi mesele hangi karakterin yeneceği değil, hangi katılımcının iddiasını daha iyi aktardığı ve karşısına dikte ettirdiğidir.
Burası beni @Flying Raijine kaydırıyor. @Shrimpten bu taktiğe bir cevap alamadım tam olarak hız üstünlüğünü de gördüm Killua'nın.
Bu değil mi yani?

İki tarafın da tanıtımları neredeyse denk. Ancak @Flying Raijin hiç iddiada bulunmamış.

O yüzden tanıtımının oysuz kalmaması gerektiğini düşünerek @Shrimp demek istiyorum.

3-1 oy veren sayısı. 5-1 de oy puanı ile 3. Raundun son maçını @Flying Raijin kazandı.

4. Raundu hazırlayacağım. Şimdilik bu konu kilit. Katılımı olan herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri