2. mesajlarda sıra yok. Verilen süre içinde atan atsın arkadaşlar.Shrimp sanırım ilk senin atman gerekiyor.
2. mesajlarda sıra yok. Verilen süre içinde atan atsın arkadaşlar.Shrimp sanırım ilk senin atman gerekiyor.
Kawarimi no Jutsu kullanmış. Orada da aynı senin attığın feati vermiş hatta. Kaçmamış yani orada diyor Jiraiya onu öldürmediği sürece yakalanmış şekilde kalıyor diye.Jiraiya'ya yakalandığı halde kurtulmuştur.
Savuşturmamış. Jiraiya da burada demiş "kurtulmanın tek yolu onun yaptığı gibi bir kalkanla olabilir." diye. Senin de dediğin gibi ne kan fedası ne de el mührü yapması gerekiyor yani çok da etkileyici bir feat değil.Jiraiya'nın sennin modda iken "uzun menzilli saldırılarımdan en hızlisı" dediği Kebari Senbon'u savuşturmuştur
Naruto tek başına 600 tonluk gergedanı bozuk para gibi havaya fırlatabiliyordu. Aynısını diğerlerine yapamayacağını gösteren bir şey yok. Uzun süreli kontrol altında tutmak için beraber çalışmışlar.Animal Path'in Kuchiyoseleri'ni elimine etmek için 3 büyuk kurbağa, yaşlı kurbağalar ve Sennin mode Naruto beraber çalışırken
Beraber çalışmalarının sebebi Animal Path'in nerede olduğunu diğer Path'lerin fark etmemesi içindi. Elimine eden tek kişi de Naruto zaten diğerleri sis perdesi ve ağzıyla onun yerini gizlemek için çalışmış ve Naruto tek atmış.Animal Path'in bedenini elimine edebilmek için Gamabunta,yaşlı kurbağalar ve Sennin Mode Naruto'nun beraber çalışması gerekmiştir
Ya da sadece Kuchiyose'leri etkisiz hale getirmek veya meşgul etmek gerekiyor.Yukarda da görebilecegimiz üzere Animal Path'i yenebilmek için tüm görüş açılarını kapatıp bulunduğu mekanı da iyice kısıtlamak gerekiyor.
SM Naruto'ya lafım yok ama Kurbağa Savaşçılar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Ve bunu yapabilmek için her biri ayrı ayrı Hokage level diyebileceğimiz Kurbağa savaşcılar ve Sennin mode Naruto'nun beraber çalısması gerekiyor.
Adamın en basit şekilde inanılmaz bir sayı avantajı var ve her silahında da zehir var. Bu zehir öyle sıradan bir şey değil. Kuchiyose'lerin cüsseleri daha büyük olduğu için daha fazla zehir gerekebilir ama az miktar zehir öldürmese bile bu zehrin felç edici özelliği var. Ayrıca yoğun metal içerikli ve Sakura'nın dediğine göre hücreleri yok ediyormuş (Sanırım animede söylenmiş ama attığım linkte yazıyor.). Yani elemine etmekten kastım daha çok felç bırakmaktı. Adamda zehirden bol bir şey yok.Animal Path'in rakibi Mei veya Kisame gibi tipler olsa jutsuları sayesinde görüş ve mekan kısıtlamaları yapabilmeleri imkan dahilinde derdim fakat Sasori bize bunları yapabilecegini göstermedi.
Saldırı güçleri kuklaları yok etmeye yetecektir ama bu kuklaların her birinin silahında zehir var ve bunlar uçuyor. Çakra İpi'nin uzunluk sınırı olduğu söylenmedi bu yüzden "şu kadar yüksekten uçabilir." diye bir şey söyleyemeyiz.Giant Ox ve Giant Rhino'nun yıkım güçleri çok fazladır.Sasori'nin en güvendiği tekniği olan 100'lü kuklaları yok edecek kapasitedeler.
100 tane, uçan, zehirli silahlara sahip kuklaya karşı uçan dev bir kuş. Cüsse konusunda oldukça dezavantajlı ve zehrin felç yeteneği yüzünden birkaç kuklayı yok ettikten sonra illa ki düşer.Sadece yerden degil , gergedan ve öküz yerden saldırırken, Dev kuş da havadan saldırabilir
Demir kumu yayar demiştim zaten. Belli bir miktar olsa da istediği gibi manipüle edebiliyor ve elindeki sınırlı miktar bile her bir taneciği birkaç santim aralıklarla etrafa yayarsa yeter zaten ve demir kumu olmasa bile zehirli gaz ve ipe bağlanmış/bağlanmamış zehirli kunaileri var kendisini savunması için.Bukalemun harika kamuflaj sağlar.Bukalemun içerisindeyken Animal Path'in yerini tespit edebilmek için çok iyi bir algı tipi ninja olmak gerekiyor.Sasori malesef bu tanıma uyan bir ninja değil.Bu yüzden Kuchiyoseler peş peşe Sasori'ye saldırıken,Sasori'nin Animal Path'i kolay kolay bulabileceğini sanmıyorum.
Bu yaratık öyle sık sık bölünmüyor genelde tek vücut savaştığını gördük bölündüğü zaman da kaçan Jiraiya'yı bulmak içindi. Ki bölünebildiğini görürse 3. Kazekage'nin zehirli gazı ile de elimine edebilir ya da bu yaratığın ölmediğini görürse demir kumundan yaptığı bir geometrik cisme (mesela küre) hapis de edebilir ve Sakura'nın yumruklarından çizik almayan demir kumunu Çok Başlı Köpek'in kolay kolay dağıtabileceğini sanmıyorum.Ve gelelim en güçlü silahı olan Çok Başlı Köpeklere.Bu varlık Animal Path diyince aklımıza gelen ilk şey.Zarar aldıkça bölünen, stamina derdi olmayan ve savaş dışı kalmasının tek yolunun kullanıcısının savaş dışı edilmesi olan bu lanet varlık Sasori'nin en büyük sorunu olacaktır.Sasori'nin 3. Kazekage kuklasının her saldırısını tanklayıp, üstüne çoğalarak karşılık vermesi oldukça olası bir senaryo.
Niye gerek gördün bilmiyorum ama buna gerek yok. Hem de hiç.Sasori kazanabilmek için mutlaka Animal Path'in yanına sokulmalı.
Hepsini ayrı ayrı elemine etme yöntemini söyledim. İmkansız olduğunu sanmıyorum yani.Fakat üstüne peş peşe saldıran devasa Kuchiyoseler ve saf dışı bırakması nerdeyse imkansız olan köpek varken ve ayriyeten Animal path mükemmel bir biçimde kamufle olmuşken bunu yapması da imkansız.
Adamın 100 tane kuklası var zaten neden gitsin?Sasori kukla kullanıcı olduğundan yakın menzilden savaşmak onun da pek istemeyeceği bir senaryo.
Yıkıcı güç yok zaten olay sayı avantajı ve felç edip öldüren bir zehir. Sadece cüsseleri daha büyük olduğu için daha fazla kesmeleri gerekiyor ki burada cüsse aynı anda dezavantaj.Sasori'nin genel olarak 2 ana silahi var.3. Kazekage ve 100 kuklası.100 kuklasının yıkıcılık gücü yüksek Kuchiyoseler'e pek fazla direnebileceğini düşünmüyorum.
Sakure bile derken? Kızı Tsunade yetiştirdi. Tabi kıracak. Ayrıca kuklalar aynı anda Chiyo'nun bir kaleyi tek başına ele geçirdiği 10 kuklasıyla birden de savaşıyordu.Çünkü Sakura bile rahatlıkla peş peşe peş peşe tek vuruşta indirebiliyor onları.Reaksiyon gösterimleri ve dayanıklılıkları oldukça zayıf.
Yukarıda 2 ayrı çözüm sundum ve gayet efektifler.3. Kazekage'nin de çok başlı köpeklere karşı bir çaresi yok.Gaara gibi bi mühürleme becerisi olduğu gösterilmediğinden bunu söyleyebiliyorum.
Öncelikle deha seviyesindeki zekasıyla önlem alacak olmasının hiç bir önemi yok, onu senin yapman lazım bu tartışmanın da olayı o zaten.Ayrıca bu vs'de su tekniklerinden de haberdar olduğu için 'DEHA' seviyesindeki zekasıyla ona karşı da önlemini alarak savaşacaktır.
Telapati yeteneğin kısıtlı tıpkı benim 3 kısıtlamaya sahip olduğum gibi. Ayrıca telapati ile hemen çözülecek bir şey değil bunlar, olay çakra bölünmesiyle ilgili. Bu durum iyi yapıldığında, Kaguya gibi bir varlık Naruto'nun klonunu ayırt edememişti. Tabii Kisame Naruto kadar güçlü değil, ama Gorgon da Kaguya kadar güçlü değil. İyi sezgilere sahip olmak yetmiyor yani. Kaguya bile çakra aldatmacasıyla sahte klonu ayırt edemeyebiliyor. Ek olarak başta tek bir klon çıkarsa karşısına, karşısındaki şeyin klon olduğundan sadece şüphe duyar. Çünkü karşılaşmadığı bir şey bu.Gorgon'un telepati yeteneği sayesinde, Kisame'nin oluşturacağı klonlardan fazla sıkıntı çekmeyeceğini ( hangisinin gerçek Kisame olduğunu anlayacağını ) düşünüyorum.
Ancak hamleleri önceden sezebilmek yetmiyor, bırak rakibe şans bırakmamayı bu seviyede çok etki de etmez. Kisame'nin saldırıları tek bir noktaya da odaklı değil. Kaldı ki söylediğin gibi olsa Gorgon hiç yenilmezdi. Yada aşağı yukarı denk güçte olduğu herkesi rahatlıkla yenerdi. Ek olarak Samehada kesmez, doğrar. Yani rakip tarafından kırılması zor olduğu gibi, özel de olsa bir katana tarafından durdurulması zordur. Bu sahnede yaptığı gibi kılıçlar temas ettikten sonra, Samehada'yı tekrar savurursa rakibini doğrayabilir. Ayrıca kılıcının derisi özeldir, savunması o kadar kolay aşılmaz. Samehada ile fazlaca temas ederse de enerjisini emebilir. Zaten Kisame'nin tek avantajı şaşırtma teknikleri de değil Kisame rakibine oranla daha hızlı ve avantajlı, güçlü de. Ayrıca şaşırtma tekniği bağırarak gelmediği için Naruto evrenindeki en güçlü villain Naruto'nun Kage Bunshin aldatmacasını yemişti, yanında da shinobi tarihi ile yaşıt olan Siyah Zetsu vardı.Gorgon'un dövüş esnasında hamleleri önceden sezebildiğini göz önüne alırsak ve şaşırtma tekniklerinin de bu seviyede bir Ninja'nın üstünde fazla etkili olmayacağını baz alırsak Kisame'nin pek bir şansı kalmıyor. Gordon'un kullandığı silahıda unutmamak lazım.
E aynı şekilde Gorgon'da .Bir kere rakibi gibi farklı evrenden geldiği için sırlara sahip.
Yıllarca gözleri bağlı şekilde savaş eğitimi almış ve bu şekilde ninja clanlarını alt edebilmiş birisinden bahsediyoruz(1). Ayrıca tüm sezgileri de ekstra güçlenmiş doğal olarak. Görme duyusunun kapanması bir şey ifade etmeyecektir.Ek olarak Sessiz Ölüm gibi rakibin görme duyusunu kapatacak ve burada aniden saldıracak bir avantaja sahip.
Gorgon su tekniklerinden haberdar ve zihin okuma yeteneği var. Çokta zorlayıcı olacağını düşünmüyorum.Ayrıca rakibi ile dövüşüp, yenilse bile bu yenilen şey bir su klonu olabilir. Rakibi farklı bir evrende olduğu için bunu anlaması epey zor bir durum.
Gorgon, Grasscutter(kılıcı) ile savaşır, patlayıcı özellikler vs yok.. Bu kılıç tanrılar için yapılmış ve sıradan bir insanın elinde bile bir tanrı öldürebilecek güçtedir(1). Normal bir ninjanın bununla yapılacak saldırıları absorbe etme imkanı yok. Sadece kaçabilir.Rakibi eğer uzaktan bir saldırı yapacak olursa ve içerisinde güçlendirici veya patlayıcı bir özellik varsa Samehada ile emebilir burada Kisame Bee'nin çakra yüklü olarak attığı kılıcı, hemde farklı bir yere odaklanmış haldeyken Samehada ile emiyor.
Yukarıda bunlara karşı cevaplar vermiştim, bunlara karşı oldukça donanımlı Gorgon. Ayrıca su teknikleri hakkında bir bilgisi de var. Deha seviyesinde zekasıyla çabucak Kisame'nin dövüş tekniklerini de çözecektir.Rakibine karşı izlemesi gereken en basit strateji ise, söylediğim gibi Sessiz Ölüm, Su Klonu ve Samehada'dan oluşacaktır. Rakibi bu tür tekniklere yabancı.
Zihin okuma ve hamle öngörü yeteneği olduğu için nerede klon çıkartacağını, nereye ışınlanacağını önceden görebilir veya sezebilir.Başta stratejik olarak yapacağı 1 klon rakibini şaşırtmaya, Kisame'ye de sürpriz saldırı yapmaya yarayacaktır. Bir anda yakalandığında ise Kawarimi ile kendisi ile herhangi bir nesnenin yerini de değiştirebilecektir
Gorgon Jutsu veya benzeri bir teknik kullanmıyor.Ayrıca yanındaki Samehada ile birlikte kendisine atılan Jutsuları emebilmektedir.
Kisame orada bir süre yerde dinlenme ihtiyacı duyarken, Gorgon, tahminen daha ağır yara(lar) aldıktan sonra ara vermeden( yerdeki tahtayı almak için eğiliyor ), daha hızlı iyileşip ekibi doğruyor(1)(2).Samehada sayesinde insan üstü bir iyileşme kabiliyeti de elde eder
Gorgon, Wolverine ve Elektra ile aynı anda dövüşüyor, ve onları öldürecek duruma getiriyor(feat'ler ilk mesajımda).Gai Takımı gibi fiziksel kondisyonu gayet yüksek bir takımla dövüşebildiğini
Gorgon, beyninin içindekileri okuyabiliyor, konuşturmasına gerek yok, yani dilini ısırması bir şey ifade etmez.beynin içine girerek sorgu yapılıyor. Ancak Kisame dilini ısrarak bu durumdan kurtulduktan sonra
Çi enerjisi nedir tam olarak bilmiyorum ama böyle anında yenilenebilen mutantlara karşı enerjisini çalmak bir işe yarar mı ki ? Yani güçsüz düşürür mü emin değilim.Güç kaynakları da eşitlenecek olursa Kisame rakibinin Çi enerjisini de emebilecektir. Bu da rakibini güçsüz düşürürken, Kisame'nin
gücüne güç katacaktır.