Ya arkadaşla beraber o ortamda izlemek farklı oluyor hocam ya. Evde tek daha az sarıyorGidip de para kazandırmayan şu denyolara, korsan çakın , tövbe tövbe, zorla küfür ettirecekler.

Ya arkadaşla beraber o ortamda izlemek farklı oluyor hocam ya. Evde tek daha az sarıyorGidip de para kazandırmayan şu denyolara, korsan çakın , tövbe tövbe, zorla küfür ettirecekler.
Sen de haklısın, ne diyeyim.Ya arkadaşla beraber o ortamda izlemek farklı oluyor hocam ya. Evde tek daha az sarıyor
İlk kez Superman'in haline üzüldüm. Her filmde adamı tanrı gibi gösterirken bu filmde de ezik, iki cümleyi bir araya getiremeyen, duygularına hakim olamayan hırt bir liseli gibi göstermişler. Bir ayarınız olsun anasını satıyım.Superman filmi internete düşmüş, bi izleyelim bakalım.
Ya 1 dakikalık videodan çok bir şey anlaşılmaz ama bu tıpkı Sony'nin yaptığı Spider-Man düşmanlarının filmleri gibi olacak gibi duruyor. Nasıl Spider-Man olmadan Venom'un ve Carnage'in (gerçi bunlar biraz daha ayrılıyor ötekilerine kıyasla zira kendi başlarına hikayeleri olan karakterler bunlar ama yine de...), Morbius'un, Kraven'in, Madame Web'in vs. bir anlamı yoksa Batman olmadan Clayface filminin de çok bir anlamı olmaz gibime geliyor. Hem de Clayface gibi çok kıyıda köşede kalmış bir villainın yani... Yine de Sony'nin yaptığı işlerden daha iyi duruyor ama çok bir beklentim yok.
Güzel bir korku filmi olabilir gibi duruyor James Gunn bu yeni DC evreninde birbirinden farklı tarzda filmler olacak demiş MCU'nun aksine. Çeşitlilik açısından güzel bir hamle ama daha evrenin başındayken Clayface filmi ne kadar gerekliydi emin olamadım ben de. Onun yerine bir Batman filmini tercih ederdim. Clayface orada kullanılabilirdi.Ya 1 dakikalık videodan çok bir şey anlaşılmaz ama bu tıpkı Sony'nin yaptığı Spider-Man düşmanlarının filmleri gibi olacak gibi duruyor. Nasıl Spider-Man olmadan Venom'un ve Carnage'in (gerçi bunlar biraz daha ayrılıyor ötekilerine kıyasla zira kendi başlarına hikayeleri olan karakterler bunlar ama yine de...), Morbius'un, Kraven'in, Madame Web'in vs. bir anlamı yoksa Batman olmadan Clayface filminin de çok bir anlamı olmaz gibime geliyor. Hem de Clayface gibi çok kıyıda köşede kalmış bir villainın yani... Yine de Sony'nin yaptığı işlerden daha iyi duruyor ama çok bir beklentim yok.
Bir de Joker'in dünyanın en popüler kötü karakteri olma gibi bir özelliği varken yaniJoker bile 1 film ittire kaktıra iyiymiş gibi davranılabildi 2. film tarihin en kötülerinden olarak yerini aldı ve bitti.