Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

Superman filmi internete düşmüş, bi izleyelim bakalım.
İlk kez Superman'in haline üzüldüm. Her filmde adamı tanrı gibi gösterirken bu filmde de ezik, iki cümleyi bir araya getiremeyen, duygularına hakim olamayan hırt bir liseli gibi göstermişler. Bir ayarınız olsun anasını satıyım.

Ya 1 dakikalık videodan çok bir şey anlaşılmaz ama bu tıpkı Sony'nin yaptığı Spider-Man düşmanlarının filmleri gibi olacak gibi duruyor. Nasıl Spider-Man olmadan Venom'un ve Carnage'in (gerçi bunlar biraz daha ayrılıyor ötekilerine kıyasla zira kendi başlarına hikayeleri olan karakterler bunlar ama yine de...), Morbius'un, Kraven'in, Madame Web'in vs. bir anlamı yoksa Batman olmadan Clayface filminin de çok bir anlamı olmaz gibime geliyor. Hem de Clayface gibi çok kıyıda köşede kalmış bir villainın yani... Yine de Sony'nin yaptığı işlerden daha iyi duruyor ama çok bir beklentim yok.

Ya 1 dakikalık videodan çok bir şey anlaşılmaz ama bu tıpkı Sony'nin yaptığı Spider-Man düşmanlarının filmleri gibi olacak gibi duruyor. Nasıl Spider-Man olmadan Venom'un ve Carnage'in (gerçi bunlar biraz daha ayrılıyor ötekilerine kıyasla zira kendi başlarına hikayeleri olan karakterler bunlar ama yine de...), Morbius'un, Kraven'in, Madame Web'in vs. bir anlamı yoksa Batman olmadan Clayface filminin de çok bir anlamı olmaz gibime geliyor. Hem de Clayface gibi çok kıyıda köşede kalmış bir villainın yani... Yine de Sony'nin yaptığı işlerden daha iyi duruyor ama çok bir beklentim yok.
Güzel bir korku filmi olabilir gibi duruyor James Gunn bu yeni DC evreninde birbirinden farklı tarzda filmler olacak demiş MCU'nun aksine. Çeşitlilik açısından güzel bir hamle ama daha evrenin başındayken Clayface filmi ne kadar gerekliydi emin olamadım ben de. Onun yerine bir Batman filmini tercih ederdim. Clayface orada kullanılabilirdi.

Ya bu tarz stand alone işlerin tutması çok zor hele de böyle ufak bir karaktere üzerine ise ancak aşırı bir tutku projesi olması gerek. Joker bile 1 film ittire kaktıra iyiymiş gibi davranılabildi 2. film tarihin en kötülerinden olarak yerini aldı ve bitti.

Joker bile 1 film ittire kaktıra iyiymiş gibi davranılabildi 2. film tarihin en kötülerinden olarak yerini aldı ve bitti.
Bir de Joker'in dünyanın en popüler kötü karakteri olma gibi bir özelliği varken yani :D Keşke böyle bir filme bütçe ayırmak yerine başka işlere ayırsalarmış. Gerçi baktım da filmin bütçesi 40 milyon dolarmış :D

Morbius 2 geliyor gibi xD