Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan oldbutgold
  • Başlangıç tarihi
Sağolasın düşündüğün için, söylenildiği gibi Giresun'dayım ve çok yoğunum sabah otelden en geç 8-9 gibi çıkıyoruz akşam en erken 8-9 gibi geri geliyoruz. Yoğunum o yüzden hiç giremedim internete iş harici.

Şimdi yatmadan önce PC açacak bir güç buldum da açıp bir görüntü vereyim dedim canlar.
Jeolog dediğin in kazar orada uyur yine de modern dünyanın rengine kanmaz. Otel ne anasını satıyım. :D

Fatih'ten(Flame Alchemist, Zuko) haberi olan var mı? Discord'dan bulmaya çalıştım ama bulamadım. Mangatürk discord sunucu vardı. O da yok olmuş.

Fatih'ten(Flame Alchemist, Zuko) haberi olan var mı? Discord'dan bulmaya çalıştım ama bulamadım. Mangatürk discord sunucu vardı. O da yok olmuş.
Yok valla, benim Discord hesabı komple gittiği ve yeni hesap açtığım için birçok kişiden haberim yok. KF'de üye mi? Üyeyse ÖM atalım.

Fatih sanırım bizim DC grubunda idi. Şu aralar çok ilgilenemedim DC ile bir ara bakınca söylerim.

Fatih sanırım bizim DC grubunda idi. Şu aralar çok ilgilenemedim DC ile bir ara bakınca söylerim.
Eyvallah Utkan abi. Bazen insanlar bir anda yok oluyor. Merak ediyorum hâliyle.

Şimdi Ferrlyn yanımda misal. 😁 Adana'ya yolu düşeni beklerim. Cuma ve haftasonu genelde müsait oluyorum.

Dragon icraat yaptı ✅
Ali koç istifa etti ✅
Geriye bir tek dileğim kaldı
bw2yC.jpg
Allahım sen konuyu biliyorsun

Beyler çok yoğunum kusura bakmayın pek uğrayamıyorum.

Giresun'daki işe mola verdik, Sivas'a geçtik, Sivas'dan köye Annemi almaya gittim. Onu Sivas'a bıraktım şimdi Bayburt'a geldim, Trabzon sınırında çalışacağız 2-3 gün sonra gene Giresun ondan 1-2 hafta sonra Çorum, sonra Ankara vs derken yoğunum yani. Dikkat edin kendinize.

Giresun'daki işe mola verdik, Sivas'a geçtik, Sivas'dan köye Annemi almaya gittim. Onu Sivas'a bıraktım şimdi Bayburt'a geldim, Trabzon sınırında çalışacağız 2-3 gün sonra gene Giresun ondan 1-2 hafta sonra Çorum, sonra Ankara vs derken yoğunum yani. Dikkat edin kendinize.
Rize'ye düşer mi yolun

Allah kolaylık versin. 😄

Zengin olsaydım çekip kurtarırdım seni bu hayattan. Önüne gelen her toprağı kazacağına, benim evimin önündeki toprağı kazar bişeyler ekerdin. :D