Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Genel Sohbet

• Konbuyu başlatan oldbutgold
  • Başlangıç tarihi
La bunlara kadar düştünüz mü yav. Biri herhangi bir standart kilodaki sarışın kız diğeri de herhangi bir standart kilo da kumral kız.

Ama yok hain @Kostok a illa celebrity olacak. İki kriteri var zaten 1.si kız alelade bir kız olacak afet-i devran falan olmayacak kesinlikle, öyle "eyi ya gozel gız iyşte" denecek kadar olacak. 2.si muhakkak ünlü olacak.
Paradan başka niyetimiz yoktur abey sen bizi yanlış anladın

Borsaya girdiğim güne nalet olsun, adamlar 1 günde hatta 10dakikalık aralıkta 1 aylık getiriyi sıfırladı ya la. :D
Kriptoda kaldıraçlı işlemden kazanılan parayı borsada elin BOFA'sına veriyoruz. Haydan gelen huya gidiyor. :D

@Kostok luffy’ide garp bulamasın diye sandığı koymuş olabilir Dragon :ROFLMAO:
Diyorum sana anime, comics vs bu tarz serilerde her karakter için şahsi bir problem edinmek zorundasın. :D
Ben sadece kadın karakterler için şahsi bir problem edinmiyorum onların ne yaptığını da umursamıyorum zaten. :D

Mesela şu God Valley bi açıklansın, Garp'ı da çarmıha gericez, Roger'i da. :D

Diyorum sana anime, comics vs bu tarz serilerde her karakter için şahsi bir problem edinmek zorundasın. :D
Ben sadece kadın karakterler için şahsi bir problem edinmiyorum onların ne yaptığını da umursamıyorum zaten. :D

Mesela şu God Valley bi açıklansın, Garp'ı da çarmıha gericez, Roger'i da. :D
Bu arada konu dışı ama Nabu dört gündür foruma girmiyor bir sorun yoktur İnşallah

Bu arada konu dışı ama Nabu dört gündür foruma girmiyor bir sorun yoktur İnşallah
Sağolasın düşündüğün için, söylenildiği gibi Giresun'dayım ve çok yoğunum sabah otelden en geç 8-9 gibi çıkıyoruz akşam en erken 8-9 gibi geri geliyoruz. Yoğunum o yüzden hiç giremedim internete iş harici.

Şimdi yatmadan önce PC açacak bir güç buldum da açıp bir görüntü vereyim dedim canlar.