Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Oda da hâlâ iyi acıklı arka plan hikâyesi yazıyor bence. Ben Egghead'den bu yana mangayı okumuyorum (En son Bonney Satürn'e yumruk atmıştı) yalnızca animeyi takip ediyorum. Pek çok açıdan memnun olmasam da One Pace'den takip edince akıp gidiyor. Çerezlik, fazla düşünmeden, kafa yormadan, One Piece communitysinin toksikliğine bulaşmadan izleyince gayet keyifli valla. Keşke hiç mangaya ve anime forumlarına vesaire girmeden fresh kafayla takip etseymişim çok daha keyifli edermişim bu seriyi diyorum içimden. Mangaya dönmeyi düşünmüyorum
Spoilerlara hiç baktın mı bilmiyorum ama mangada şu an baya büyük olaylar oluyor Ali abi. Bence ileride mangaya dönmeyi düşünebilirsin üzerine tartışmasan bile. Seri bitene kadar beklersen spoiler yeme ihtimalin çok daha fazla olur çünkü.

Spoilerlara hiç baktın mı bilmiyorum ama mangada şu an baya büyük olaylar oluyor Ali abi. Bence ileride mangaya dönmeyi düşünebilirsin üzerine tartışmasan bile. Seri bitene kadar beklersen spoiler yeme ihtimalin çok daha fazla olur çünkü.
Spoiler yemeyi pek dert etmiyorum artık ya. Bu şekilde daha çok keyif alıyorum ama daha anime zaten okuduğum yerleri işliyor zaten. Ara ara dönüp izliyorum animeyi.

Mangada olup biten her şeyden ise haberim var neredeyse. Sadece okumuyorum. Sağ ol tavsiyen için.

Spoiler yemeyi pek dert etmiyorum artık ya. Bu şekilde daha çok keyif alıyorum ama daha anime zaten okuduğum yerleri işliyor zaten. Ara ara dönüp izliyorum animeyi.

Mangada olup biten her şeyden ise haberim var neredeyse. Sadece okumuyorum. Sağ ol tavsiyen için.
Yerinde olsam, spoiler da yemezdim, uzaktan yakından tüm bağları koparırdım. O kadar kötü bir hale geldi.

Yerinde olsam, spoiler da yemezdim, uzaktan yakından tüm bağları koparırdım. O kadar kötü bir hale geldi.
Güncelde pek ciddiye alınacak bir hali kalmadı bence de. O sebeple spoiler yemeyi de umursamıyorum çünkü olmadık olmaz artık, Luffy villain çıksa ona bile şaşırmam o derece. Ama hayatımın değişmez bir gerçeği oldu bu seri, toksik bir sevgi nefret ilişkimiz var. 80 yıl da devam etse bir şekilde ucundan kıyısından içinde bulunacağız sanırım. (Nah yaşarım ben 80 sene. :LOL: )

Güncelde pek ciddiye alınacak bir hali kalmadı bence de. O sebeple spoiler yemeyi de umursamıyorum çünkü olmadık olmaz artık, Luffy villain çıksa ona bile şaşırmam o derece. Ama hayatımın değişmez bir gerçeği oldu bu seri, toksik bir sevgi nefret ilişkimiz var. 80 yıl da devam etse bir şekilde ucundan kıyısından içinde bulunacağız sanırım. (Nah yaşarım ben 80 sene. :LOL: )

Adamın biri Luffy vs Blackbeard için şöyle bir fan animasyonu yapmış. Korkarım gerçek olacak.
Luffy Deadpool gibi bildiğin manga/anime panelinden çekiç yapıyor.
Deadpool'de neyse anlaşılabilir dördüncü duvarı kırması. Ama bunu mangaya uyarlarsan bakalım nasıl bir sonuç doğuracak.

Adamın biri Luffy vs Blackbeard için şöyle bir fan animasyonu yapmış. Korkarım gerçek olacak.
Luffy Deadpool gibi bildiğin manga/anime panelinden çekiç yapıyor.
Deadpool'de neyse anlaşılabilir dördüncü duvarı kırması. Ama bunu mangaya uyarlarsan bakalım nasıl bir sonuç doğuracak.

Fan animasyonu olduğunu söyleme, koy TV'ye kimse çakozlamaz. Toei de aynen bu tarz animasyon yapıyor çünkü. Birebir.

Gear 5'in tüm dövüşleri sıçmık ve giderek daha saçma bir hâl alıyor. Hiçbir şey şaşırtmaz dediğim gibi. Nika formunda Luffy okuyucu&izleyicilere "Cümleten selamına leyküm nakamalar." diye de girebilir yani. :ROFLMAO:

Güncel OP okunacak bir seri değil de işte reisin yüzü suyu hürmetine okuyoruz mecbur.Yoksa zaman ayırmaya değmeyecek bir seri haline geldi maalesef

Dragon bu saatten sonra güzel bir iki şey yapsa bile bence çok geç kaldı. Serinin %95ini afk, hiçbir olaya karışmadan geçirdi adam.

Akainu da keza son dişe dokunur yaptığı şey 20 sene önceki bir arcta %80 ölmüş WB'nin kafayı almak. Ondan sonra o da afk hiçbir olaya dahili yok. Dahil olmak da istemiyor.

Akainu ve Dragon benim için hayal kırıklığı.

Reisin yüzü hep doğuya bakıyor ya, sizi hiç gördüğü falan yok. :D
Dragon reis zamanı geldiğinde kendisini eleştiren herkesi haksız çıkaracaktır güvenimiz sonsuz kendisine

bxJwH.jpg

Dragon bu saatten sonra güzel bir iki şey yapsa bile bence çok geç kaldı. Serinin %95ini afk, hiçbir olaya karışmadan geçirdi adam.

Akainu da keza son dişe dokunur yaptığı şey 20 sene önceki bir arcta %80 ölmüş WB'nin kafayı almak. Ondan sonra o da afk hiçbir olaya dahili yok. Dahil olmak da istemiyor.

Akainu ve Dragon benim için hayal kırıklığı.
Dragon fazla inaktif kaldı bence de bu adam gözükeli 1000 bölümü geçti ama elimizdekiler çok yetersiz. Shanks bile daha çok şey gösterdi ki Dragon OP dünyası için Shanks'tan daha önemli bir isim.

Akainu'da aynı şekilde filo amirali olduğundan beri bir şeyini göremedik maalesef. Benim Karasakal'dan beklentim var ama hâlâ. Son boss olur mu bilemiyorum ama adam en azından sürekli bir icraat peşinde. İzlemesi/ okuması da en keyifli karakterlerden.

Dragon fazla inaktif kaldı bence de bu adam gözükeli 1000 bölümü geçti ama elimizdekiler çok yetersiz. Shanks bile daha çok şey gösterdi ki Dragon OP dünyası için Shanks'tan daha önemli bir isim.

Akainu'da aynı şekilde filo amirali olduğundan beri bir şeyini göremedik maalesef. Benim Karasakal'dan beklentim var ama hâlâ. Son boss olur mu bilemiyorum ama adam en azından sürekli bir icraat peşinde. İzlemesi/ okuması da en keyifli karakterlerden.
Shanks okey bence şu an için. Dragon umarım bir şeyler gösterir artık.

Karasakal'dan ben de umutluyum ve patlayacağını düşünmüyorum. Bence şu ana kadar Oda iyi getirdi karakteri.

Bence İmu en güçlü düşman olacak, en büyük savaş da onunla olacak ama final savaşı/ana savaş Karasakal Korsanları ile olacak. Kaguya sonrası Sasuke gibi ama daha büyük çaplısı.

Herkes seriyi bu kadar eleştirmesine rağmen takibi bırakamıyor. One Piece etkisi böyle bir şey işte. Adamı bağımlısı yapar. 😄

Abi Dragon için çok güzel mitolojik meyve buldum ne diyosun yakışırmı reise 😀
Abi Mitik Meyve arasak tonla çıkar zaten fırtına, yağmur, gökyüzü ile ilintili. Chaac reisi severim tabi Smite'dan :D

Chaac o kadar popüler değil ya sanmam öyle olacağını. Dragon Logia da çıkabilir bu arada 4 amiralden biriyse eğer.

Abi Mitik Meyve arasak tonla çıkar zaten fırtına, yağmur, gökyüzü ile ilintili. Chaac reisi severim tabi Smite'dan :D

Chaac o kadar popüler değil ya sanmam öyle olacağını. Dragon Logia da çıkabilir bu arada 4 amiralden biriyse eğer.
Gerçi doğru tonla var öyle.Muhtelemen olursa gene Japon mitinden meyve verir de böyle pek bilinmeyen başka kültürlerin mitolojinden bir meyve daha hoş olurdu

Logia da basit kalmaz mı Dragon için ? özel bir tür logia olsa olabilir de böyle düz rüzgar rüzgar meyvesi bence serinin geldiği noktada biraz basit kalıyor ya.

Basit meyve diye bir şey yok bence ya. Kaldı ki Logia sayısı, Mitik Zoan'dan daha az yani Logia hala daha nadir diyebiliriz.
Daha nadirlerde Mit zoanlar açık ara daha güçlü bence.Kaido’nun Luffy’nin hatta yamatonun meyvesi bile Logiaların hepsinden iyi benim gözümde.

Dragon ve Garling için zaten bir meyve teorisi var, zoan meyvesi.
1skE0HM.png

Şaka bi yana Dragon yağmur tanrısı meyvesi yemiş olabilir. Arc'ın adını unuttum şu gökyüzüne çıktıkları yerde dört tanrı adı geçiyordu, yağmur tanrısı vardı.