Çok ciddi yordu bu iki maç ya. Hani şu Sevilla'ya elenmeyi pek açıklayamıyorum, herifler TFF 2. lig takımı gibi oynadılar iki maçta da, toplasan 4 tane pozisyonları yok ama bi şekil çeyrek finale attılar kendilerini. FB'nin loserlığı artık eğlendirmiyor bile yani.Sevilla son yıllarda izlediğim en kötü Avrupa takımıydı. Fenerbahçe nasıl şunları elinden kaçırdı aklım almıyor. Kadıköy'de ilk yarıdaki gibi bir oyunla tur imkansız değil bana göre futbolun allahı Jesus hocam için.
Neden ki? Bitirici forvet olsa dağıtacaktık en azından King'e kalmasaydık. Oyun olarak kötüydük de, daha iyi takım gelirse fark mı yiyecektik?Fener yatsın kalksın, Sevilla geldiğine dua etsin, adamlar top oynamadı bile.
Sevilla Ç.F’de elenir bu oyunla.
Biraz eksik söylemişim, burda hata var bende sadece ikinci yarıya bakabildim, ilk yarı Fener daha iyiymiş, başka bir takım olsa ikinci yarı için konuşacaksam kesinlikle gol yerdiniz, Sevilla’nın zonklayan topu dışında doğru düzgü atağı bile yoktu, uzatmalarda Fener topa sahip olmasına rağmen sürekli aynı şekilde yerden orta yaptı, 2.Y çok kötü bir futbol oynandı .Neden ki? Bitirici forvet olsa dağıtacaktık en azından King'e kalmasaydık. Oyun olarak kötüydük de, daha iyi takım gelirse fark mı yiyecektik?Fener yatsın kalksın, Sevilla geldiğine dua etsin, adamlar top oynamadı bile.
Sevilla Ç.F’de elenir bu oyunla.