Ben daha önceki yorumlarını da biliyorum Ali abinin. Türkiye'de ki anime-manga içerikleri üretenlerden daha beğendiğine rastlamadım. Hepsi için benzer ifadeler kullanıyor. Çocuksu, cringe, dişe dokunur paylaşımları yok vs. Bence asıl önyargılı davranmak budur.
Benim beğendiğim yok dedim. Kaldı ki yabancı anime kanalı da takip etmiyorum. Kendi ve çevremdekilerin yorumları yeterli geliyor. Türkiye'dekileri ise gördüğüm kadarıyla beğenmediğimi söyledim, belki de ileride beğendiğim biri çıkar. Grand Line Yolculuğu kanalından bir videoyu sitede paylaşmıştım Sanji ile ilgili. Tüm videolarını beğenmedim de demedim ya da direkt Engin arkadaşın kanalını kast etmedim.
Ön yargılı değilim ancak ön yargılı adamların da sebepleri var. Teki çıkar çıplak fotoğraflarını forumlarda paylaşır, öteki her teorisini çalar.
Takılsın isteyen istediği gibi benim kimseye bir lafım yok. Öznel yorumlarım bunlar.
Ve son olarak wikia'dan bilgi alıp bunları katıla özel yapmanın da hiçbir açıklanacak tarafı yok ok.
Edit: bu arada yorumuma baktım da iki üç kez bazıları ifadesini kullanmışım. Hepsini kast etmemişim zaten.