İki durumun da avantajları dezavantajları var.Bence daha önce bir şey okumadan direk diziyi izlemek keyifli.Karakteri pek tanımıyorum ama fragman kötü değil gibi.Acaba önceden orjin hikayesini okuyup ondan sonra mı diziye geçsem yoksa dizinden sonra mı okusam ?
Çıkmadan önce konuşmak çok doğru değil ancak bence dizi kötü olacak. Bu dizinin yönetmeni aynı zamanda Fantastic Four (2015) ve Death Note'un yazarı (2017). O yüzden pek bir beklentim yok. Bence siz çizgi romanlarını okuyun.
Karakteri pek tanımıyorum ama fragman kötü değil gibi.Acaba önceden orjin hikayesini okuyup ondan sonra mı diziye geçsem yoksa dizinden sonra mı okusam ?
Ben yeni nesil MCU için pek heyecanlı değilim maalesef. Umarım iyi olur o ayrı tabi. Ancak Endgame de zaman yolculuğu ve paralel evren konusunda ne kadar kötü oldukları ortada idi. Ha sonra dizilerde biraz geliştirdiler duyduklarıma göre ancak. Bilemiyorum, umarım temiz bir şekilde çoklu evren konseptini halledebilirler.Ben Dr. Strange filmini iple çekiyorum. Scarlett Witch nasıl olacak acaba?
Thor: Ragnarok 2 geliyor.
Dalga mı geçiyorsunuz ya. O kadar bekletiniz bu muydu yani.Taiki'nin de ona yönetmeliğe oturtan kişinin de... Abi Endgame'den sonra kendine toparlar dedim ciddi bi Kral Thor görürüz diye umuyordum gelene bak.Galaksinin koruyucuları işi ne ya bu filmde.Komedi filmi mi bu aw.
Sırf para için güzelim karakteri hiç ediyorsunuz yazık yani.
Ee Thor: Ragnarok'un yönetmeni çekiyor filmi. Yani Ragnarok ve Endgame'den sonra sizin hala düzgün bir Thor filmi beklemeniz de garipThor: Ragnarok 2 geliyor
Abi belki akıllanırlar diye düşünmüştümEe Thor: Ragnarok'un yönetmeni çekiyor filmi. Yani Ragnarok ve Endgame'den sonra sizin hala düzgün bir Thor filmi beklemeniz de garip Maalesef karakteri mahvettiler.
Valla benden 3-4 koltuk uzakta olan adam filmi izlerken bayağı bir sarsıldı. Ben bile hissettimBugün ailecek sinemaya gidip izledik (DS2) ve sanırım ailecek izlemek için en kötü MCU filmini seçmişim. Ablam korkunç şeylerden kolay etkilenir ve filmin yarısını yüzünü çevirip izledi.Benim de aklımın bir tarafı orada, bir tarafta filmde dakikada bir jump scare çıkıyor. MCU korku filmi yapmak istemiş herhalde. Wanda'ya da epey ayar oldum bu arada.
Bu arada bu nasıl +13 onu da anlamadım.Ve normalde film çok daha şiddetli, çok daha korkunç olacakmış. Ama film +13 olsun diye çoğu sahneyi kesmişler.