Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Marvel Sinema Evreni Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

@Nabu
Bir kaç sohbet koymuşlar fragmana o yüzden çok bir düşüncem yok ama filmin bir kısmı dram olarak geçecek gibi geliyor ve bu sefer gereksiz esprilerin olmayacağını düşünüyorum ki inşallah olmaz nede olsa evrenin yarısı ölmüş durumda. Bu arada Hawkey de baya sinirli gözüktü ama umarım Thanosa okla dalmaz :D

Umarım ki spoiler filan vermemek için böyle gereksiz bir fragman çıkarmışlardır. Black Widow'un konuşmaları filan çok samimiyetsiz geldi. Bir tek çizgi romana yapılan Thanos korkuluğu göndermesi güzeldi.

Avengers infinity war filmi izlediğim en leş filmlerden biriydi.İnanılmaz mantık hataları,saćma sapan güç dengesizlikleri,kopuk ve zayıf hikaye gibi bir sürü şey sayabilirim.Ama beni en çok rahatsız eden kısmı elinde taşlarla savaşan galaxy level(taş sayısı arttıkça evrensel+ ya kadar ulaşabilir.) kadar güc seviyesi artan bir villaine karşı captain america, black widow,war machine gibi tiplerin savaşmasıydı.İnanılmaz rahatsız olmuştum filmi izlerken.Bir diğer film zevkimin içine eden durumda gereksiz dramalardı.Hayır spiderman2'nin geleceğini biliyoruz bize niye spiderman öldü edebiyatı yapıyon marvel?Ya da bana ne scarlet witch vision ilişkisinde her 10 dakkada bir ekrana çıkıyolar.
Fragmanı izlediğim de ise bu gereksiz dramaların artması 2. film için umutlarımı iyice azalttı.Sanırım gelecek olan infity war endgame filminin sonunda thanos vs captain america +iron man izleriz.Iýi bir savaşırlar sonra bizim 2'li thanosu yenerken cap veya tony'den biri de ölür.Tam Marvellik final.Sonra sağda solda postlarda falan iflah olmaz fanlar yazarlar captain america>ww.Cap thanosu dövdü ww daha stephen wolfu dövemiyor diye dahiyane yorumlara hazırlıyorum kendimi.

Genel itibariyle söylenecek bir söz yok bu fragman için.Yani yayınlanmadan önce de şimdikinden farklı bir durum yoktu.Bir farkla:Ant-Man atom altından nasıl çıktı ve galiba Thanos'u yenmekte bu adam kilit rol oynayacak yine atom altı evrenden dolayı.

Yeni Spidy filminin trailer'ında Jake Gylenhall'ı Mysterio olarak gördük (ki bence ilk fragmandan gösterilmemeliydi hatta gösterilmese iyiydi.) böylece Jake'in DCEU'nun yeni Batman'i olma olayı da yan yattı. DCEU buradan nasıl toparlayacak bakalım. Shazam'ın rezalet olacağında hepimiz hemfikiriz zaten :D

Yeni Spidy filminde de elemental düşmanlar Vs spidy & mysterio olacak gibi enteresan.

Şuan captain marvel’e girmek üzereyim.Merakla bekliyorum filmi

Edit: Filmi izledim ve açıkçası fena değildi.Sadece gereğinden fazla klişe sahneler vardı.Klasik marvel filmi diyebilirim kısaca

Moderatör tarafında düzenlendi:
Captain Marvel filmini aşırı beğendim ortalama bir marvel filminin kesinlikle üzerinde. Bu belki pek beklentim olmamasından kaynaklanıyordur ama çok başarılı bir iş olmuş filmin içindeki tat çeşitliliği hoştu.

Cap Marvel filminde nispeten eğlendim ve nispeten beğendim. Ama çok değer verdiğim, verebileceğim bir iş olmamış. İncelemem yarın gelir.

Sanırım 1 Mayıs'ta izleyeceğim

Bu aralar vaktim olmadığı için her filme geç gidiyorum geçen Shazam'a gittim

Daha iyi yapabilirlerdi adamda Solomon'un bilgeliği var ama hiç bilge gibi değil hayır insan en azından daha sorumlu olur

güçlerini para için kullanmak nedir internete video yüklemek nedir ben şimdiki zamanda olacak şeyleri görmek istemiyorum bu çocuk layık değil mi?

Benim açımdan End Game hayal kırıklığıdır nedeni ise İW filmi sonrası hatta öncesi bile konuşulan şeylerin çoğunun aptal gibi gerçekten filmde kullanılmasıdır. Yani after creditsleri falan izleyen 2-3 teori okuyan hatta azıcık düşünen biri bile senaryoyu bilebiliyor. Biliyor derken detayına kadar değil olayın genelini diyelim. Spoiler vermeden bu kadar konuşabilirim devamını spoiler altında yazacağım.

Şimdi filmde gerçekten kuantum boyutu ve zaman yolculuğu teorisi kullanıldı,cidden bunu yaptılar.
Herkesin bildiği film çıkmadan 1 yıl önce bile söylenen bir şeyi yani,sanırım Marvel dedikoduları ve piyasayı hiç takip etmedi,herkes bunu konuşuyordu zaten...

Ayrıca,Prof. Hulk,Kaptan Marvel'ın İron Man'i bulması,Hulk'ın eldiveni kullanması,Kaptan Amerikanın Mjolnir'i kullanması falan hep filmde bire bir işlenmiş. Böyle olunca film beni etkileyemedi ayrıca tamamen ciddi olması gereken bir filmde gereksiz zorlama komedi olması,Thor'un komedi uğruna harcanması falan beni bitirdi koca Thor'u ne hallere düşürdüler keşke ölseydi de Thor'u böyle görmeseydik daha iyi olurdu.
Marvel senaryoyu değiştirmeliydi ya da filmlerde,after creditslerde verdikleri detayları azaltıp gizleyeceklerdi senaryoyu sonradan daha farklı hale getirebilirlerdi ama yapmamışlar.

Benim açımdan End Game hayal kırıklığıdır nedeni ise İW filmi sonrası hatta öncesi bile konuşulan şeylerin çoğunun aptal gibi gerçekten filmde kullanılmasıdır. Yani after creditsleri falan izleyen 2-3 teori okuyan hatta azıcık düşünen biri bile senaryoyu bilebiliyor. Biliyor derken detayına kadar değil olayın genelini diyelim. Spoiler vermeden bu kadar konuşabilirim devamını spoiler altında yazacağım.

Şimdi filmde gerçekten kuantum boyutu ve zaman yolculuğu teorisi kullanıldı,cidden bunu yaptılar.
Herkesin bildiği film çıkmadan 1 yıl önce bile söylenen bir şeyi yani,sanırım Marvel dedikoduları ve piyasayı hiç takip etmedi,herkes bunu konuşuyordu zaten...

Ayrıca,Prof. Hulk,Kaptan Marvel'ın İron Man'i bulması,Hulk'ın eldiveni kullanması,Kaptan Amerikanın Mjolnir'i kullanması falan hep filmde bire bir işlenmiş. Böyle olunca film beni etkileyemedi ayrıca tamamen ciddi olması gereken bir filmde gereksiz zorlama komedi olması,Thor'un komedi uğruna harcanması falan beni bitirdi koca Thor'u ne hallere düşürdüler keşke ölseydi de Thor'u böyle görmeseydik daha iyi olurdu.
Marvel senaryoyu değiştirmeliydi ya da filmlerde,after creditslerde verdikleri detayları azaltıp gizleyeceklerdi senaryoyu sonradan daha farklı hale getirebilirlerdi ama yapmamışlar.
Kesinlikle katılıyorum.Thor sanki parody idi baştan sona kadar.Filmi yapanlar sanki "nasıl olsa izlenecek çok uğrasmayalım" kafasında yapmışlar.Büyük beklentiyle gitmediğimden pek hayal kırıklığına uğramadım açıkcası.

Basın gösteriminden (yabancıların basın gösterimi) çıkan her gazeteci ve eleştirmen inanılmaz abartılı övgüler yaptı. Bu kadar PR ihtiyacı filmin beğenilmeyebileceği korkusu taşıdığını gösterir bu korku da bir yerlerde fena batırdıklarını gösterir.

Filme daha gitmedim ancak şimdiden öyle sinema tarihini değiştirecek bir şey olmayacağını söyleyebilirim sanırım :D

Thor'a filmin başında taptım. Daha sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşadım Thor ile ilgili

Ayrıca filmde çok büyük tutarsızlıklar var. Thor Mjolnir + Stormbreaker ile Thanos'dan hayatının dayağını yedi. Steve aldı Mjolnir'i Thanos'u tokatladı. Yani Cap. with Mjolnir > Thor felan herhalde :d Bu arada Wanda'yı bu filmde az görsek bile çok beğendim. Neyse Thor çöp.

Chris Hemsworth komedi filmlerinde oynamak istiyormuş Thor ragnarok ile başlayan bu saçma fikir ne yazık ki bundan sonraki filmlerde yine Thor için kullanılacak gibi duruyor ya Chris mi Thor'u canlandırıyor yoksa Thor mu Chrisi canlandırıyor da Thor'un karakterini değiştiriyorlar Thor dediğimiz karakter ciddi Tanrısal bir karakter ne hallere getirdiler zaten Ragnarok ve IW de Thor'u böyle saçma gösterdiler biliyordum böyle olacağıni ama sonradan toparlarlar heralde End Game ciddi olmalı evreni yarısı ölmüş saçma sapan espriler yapmazlar dedim ama yok gene yaptılar