Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

@NABU

Anladım teşekkürler :)

@Ascalon

Hocam Unworthy Thor serisindeki çekiç Ultimate Mjollnir diye biliyorum.. Hela, Üç kuruş etmez Thanos'a layık değil demişti Stormbreaker için

Peki Ultimate Mjollnir Stormbreaker'dan Mjollnir'den daha mı güçlü de Hela onun yanında üç kuruş etmez dedi ?

Not:Yine flood yapmışım haberim yok :(

@Noralyma Açıkçası pek bilmiyorum bu çekiçler arasındaki hiyerarşi olayını evet Unworthy Thor serisinde öyle söylenmişti ama Ultimate Mjolnir'in ben öyle über şeyler yaptığını hiç görmedim.

Ultimate Mjolnir'in ben öyle über şeyler yaptığını hiç görmedim.
Anladım..

@NABU

Hocam Pre Crisis sonrası Dr. Fate'nin en büyük feati nedir ? Classic sonrası Dr. Strange'nin en büyük feati nedir ?

Yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla Fate daha üstün Strange'den.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Noralyma Bu direkt vs sorusu bu tarz şeyler için konu açarsanız daha iyi olur.
Ve unutmadan ekleyeyim bu başlık "Kim kimi döver?" başlığı değildir. Onu öğrenmek için ilgili bölüme anket açmalısınız.
Fate'in versiyonlarına göre durum değişir.
King Thor vs Kal kent konusunda Kal kent vs Odin sorusunu soran arkadaşa şöyle demiştiniz

"All Father King Thor neyse , Odin'de o .. Nitekim büyük ihtimal Odin alır gibi ancak kolay olmayacaktır. Fakat konu dışına çıkmayalım bu tarz soru cevaplar için konu açmıştık oraya yazabilirsin
wink.png
"

O yüzden burada sordum

O yüzden burada sordum
Ama o arkadaş Vs konusu açıp (hemde düzgünce açmamıştı şartlarını sağlamamıştı) .. Resimsiz nesiz, boş sayfaya sadece "soru cümlesi" yazmıştı. Bende amaç soru sormak ise bunun yeri var ama Vs açmak konularını kurallara uygun açınız demiştim.

Yok ben burada da yanıt veririm ancak konusunu açıp anket açmak her zaman daha verimli olur. Bir de burası çok şişer her şeyi buradan konuşursak. Yoksa sormanızdan gocunduğumuzdan değil :D

DH'de laf anlatmaktan imanım gevredi arkadaş :D Neyse ki tatlıya bağladık konuyu :D Ben konudan çıktıktan sonra olay ne ara Türk Dİl Kurumu tartışmasına ve oradan Thor Vs Shazam'a gelmiş anlamadım :D DH çılgın yav :D

@NABU

En sevdiğimiz şey bir konu içinde başka bir konuyu tartışmak ve o konuyu değiştirmektir :D

Bu arada WW Thor kadar hızlı değil diyorlardı seyahat hızı bakımından. Bildiğiniz kadarıyla WW'nin en büyük seyahat ve reflex hızı nedir ?

Bu arada WW Thor kadar hızlı değil diyorlardı seyahat hızı bakımından. Bildiğiniz kadarıyla WW'nin en büyük seyahat ve reflex hızı nedir ?
Kim demiş onu yav ? Ya WW'nin en ön plana çıkan özelliklerinin başında çabukluk gelirken, Thor'un en zayıf olduğu departmanlardan biridir çabukluk.

Aklı yıkanmış Superman ile dövüşürken 2 dakikanın altında bir sürede Güneşe ulaştı kadın. Bu düz uçma falan değil, dövüşürken olan bir şey.

Kadın Superman, Flash, Zoom gibileri ile aşık atabildiğini defalarca gösterdi. Thor ise defalarca "Slowdinson" diye forumlarda dalgası dönmüş biri. Ha bence böyle lakap gerektirecek kadar yavaş değil ancak. Jason Aaron gelene kadar Thor cidden hız featleri konusunda can çekişiyordu. Captain America, Wolverine, Spider-Man, Iron Man bunların hepsi Thor'dan ya hızlı ya da daha çabuk gösterildiler reaksiyon ve kombat hızında.

Ki Thor'un seyahat hızı da kendisinin değil Mjolnir'in seyahat hızı aslında .

https://www.reddit.com/r/vadergeek/comments/3f6z29/thor_is_slow/

WW >>>>>>>>>>> Thor iş hıza geldiğinde. Hatta pek çok üst sınıf DC kahramanı >>> Thor bu konuda. Evrenler arası bir fark bu yapılacak bir şey yok. Kimse palavra atmasın :D

@NABU

Hocam DH'da Thor ve Odin'in hızı konusunda bir arkadaş diyordu :D

''Kaba hesapla isik hizinin 200 katina cikmislardir. İsik hizi saniyede 300 bin kmdir. Thorun (Jane Foster) alttaki resimde soyledigi ise Jupiter ile Saturn arasinda 400 milyon mil yani 643 milyon kmdir. Thorun kendisi o mesafeyi iki yumruk suresinde asmistir Odin ile. İki yumrugu 10 saniye dusunsek bile isik hizinin 200 katina cikmis oluyorlar. Hesabim yanlis olabilir, yanlissa duzeltin..''

Yazmış.

Daha sonra da ben DC karakterlerine göre bayağı yavaş demiştim. O da şöyle yazmıştı; ''Shazam bu hıza çıktı mı hiç? Flash bundan tabi ki hızlı. WW bence değil. Ayrıca Supermanin son hızı ne? ''

Ben de o yüzden burada sordum :D

Bahsedilen şey burada Kombat Hızı ve dediğim gibi gene Jason Aaron'ın Thor run'ından ancak Modern Çağ 616 Thor'una baktığın zaman istikrarlı bir biçim de reaksiyon ve kombat hızında Spider-Man gibilerinin gerisinde kaldığını görürüz (hatta Wolverine vs). Bir de DH de nedense bir SS verilirken kesilip, bölünüp parçalanıp öyle veriliyor bu da olayı anlamayı zorlaştırıyor. Şu Ghost Rider Vs WWH olayında da aynısı yapılmıştı.

Neden herkes de en güncelde ne okuduysam o doğrudur kafası var anlamak güç.

Onu geçtim Wonder Woman değil Jupiter- Saturn arasını. Dünya ile güneş arasını dövüşürken 2 dk nın altında kat ediyor.

@NABU

Güzel yazı yazmışsınız :D

Zaten SS'te Superman'ın çökmüş durumda olduğu gözüküyordu.. Hadi onu geçtim koşulların ne olduğunu bilmiyorduk ki orda mermiyi yakalayamadığında.

Bir de DH de nedense bir SS verilirken kesilip, bölünüp parçalanıp öyle veriliyor bu da olayı anlamayı zorlaştırıyor. Şu Ghost Rider Vs WWH olayında da aynısı yapılmıştı.
+10

Onu geçtim Wonder Woman değil Jupiter- Saturn arasını. Dünya ile güneş arasını dövüşürken 2 dk nın altında kat ediyor.
Olası bir kapışmada WW, Thor tepki verene kadar yemek molası verip geri gelir. Az bişey abartı yapmış olabilirim idare edin artık :D

Zaten SS'te Superman'ın çökmüş durumda olduğu gözüküyordu.. Hadi onu geçtim koşulların ne olduğunu bilmiyorduk ki orda mermiyi yakalayamadığında.
Ya o kadar kibar anlatmama rağmen bir de sert çıkıştı ancak sanırım beni yanlış anladı, canı sağolsun.

Ah şu yeni nesil "Benim gördüğüm ve en son bildiğim neyse alem odur" kafasından bir çıksa.

@Noralyma

Normal halinde orta halli bir Skyfather
Etrafta çok fazla, savaş, yıkım kan falan varsa Zeus'dan güçlü olabiliyor.
Godhand sahibi Ares ise -> çoklu evrensele yakın.