Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Bak bu da doğru Zoro da biraz geri plana itildi Lütfü Yonko yenecek diye ama Sanji kadar olmadı, Zoro daha bu Arc kaybettiği kılıcının yerine daha güçlüsünü aldı. O kılıcı almadan önce de Zoro güçlüyken birde ikisine aynı düzeylerde Power Up verildi. Belki Sanji kullanmayı öğrenir ve Franky tarafından düzeltmeler gelirse o zaman olur.

Sanji’nin gücü hiçbir zaman kaba kuvvet değildi. Mangada dövüş sahneleri hep saldırı çarpıştırma olduğundan hızlı, çevik karakterler güçsüz duruyor.

güç seviyesi hell memories’e bağlı baya. Ustaca kullansa zoro’yu rahat geçer şuan. Sıradan tekmeyle elephant gun gücünde vurmaya başlayacak onu kontrol etmeyi başarırsa. Onunla indirdiği wadatsumi kraken’i rahat dövmüştü çünkü. Ve hapsız hali bile jet pistol yediğinde sadece dişi kırıldı.

Şuanki hali de suit’le kötü değil o kadar. Elephant gun’dan düşük hasarla kalkan page one’a çığlık attırıyordu. Law “burda yaralanamayız geri çekilelim” demişken dövüşüp yarasız bi şekilde ayrıldı dövüşten. Dayanıklılığı da baya yüksek. Dinazor bi sağ kol herhalde mangadaki en iyi fiziksel saldırılardan birine sahiptir ve sanji bundan sağ çıktı.

Mangada yoktu sanırım P1'ın çığlık sahnesi filler olabilir o sahne.

Sanji'ye bak, Jinbei'ye laf çakıyordu Luffy'i ben çıkardım diye ilk fırsatta satmış. :D Önceden de adama kendini öldür diyordu. Jinbei de saf buna ses etmiyor hiç.

Sanji üvey evlat sanki. Bu kadar da rezil duruma sokulmaz bi karakter. Bi de zoro’ya bak tam bağırırken ada kalkıyor zoro’dan biliniyor :D

Geri sayım olur mu sizce? “Ada x noktasına ulaşana kadar 5 saat kaldı” gibisinden?

Sanji üvey evlat sanki. Bu kadar da rezil duruma sokulmaz bi karakter. Bi de zoro’ya bak tam bağırırken ada kalkıyor zoro’dan biliniyor :D

Geri sayım olur mu sizce? “Ada x noktasına ulaşana kadar 5 saat kaldı” gibisinden?
Sanji gariban ya artık çok bir şey beklemiyorum. Gerçi hiçbir karakterden beklemiyorum farklı serilere yöneldim. :D OP low.

Aynı bölüm içerisinde Zoro'ya karizma kastırırken Sanji'yi rezil etmesine ne demeli bilemiyorum. Savaş Wano üzerinde devam edecek belli ki, Onigahisma küçük kalıyordu zaten. Hala güzel dövüşler görmeyi umuyorum o da olmazsa net hayal kırıklığı olacak bu arc.

Oda artık geçmişte ne yazdığının reçetesini bile tutmaya üşenen tamamıyla o an işin içinden nasıl çıkılabiliyorsa o şekidle yazan, süreklilik, istikrar karakter arkları umrunda olmayan biri olduğunu %100 kanıtladı.

WB ve tayfasının düştüğü hale bak :D OP tarihinin en low kaptanı ve tayfası oluverdiler Oda sayesinde :D

Oda artık geçmişte ne yazdığının reçetesini bile tutmaya üşenen tamamıyla o an işin içinden nasıl çıkılabiliyorsa o şekidle yazan, süreklilik, istikrar karakter arkları umrunda olmayan biri olduğunu %100 kanıtladı.

WB ve tayfasının düştüğü hale bak :D OP tarihinin en low kaptanı ve tayfası oluverdiler Oda sayesinde :D
Sanji karakterini bile bu kadar rezil ettiğini hatırlamıyorum.
Son bölümde karakter olarak hala aynı olan bi ace var. O da “adam” falan değil. Eskiden de maldı yine mal olmaya devam ediyor. Wano’ya kadar hayatta kalması mucize. İyi ki logia yemiş yoksa east blue’da ölürdü bu.

One Piece'i ve Oda'yı dünyada kimse benim kadar çok sevemez. Ama gözlerimdeki o aşk sönüyor, artık Luffy'e baktığımda eski heyecanı hissedemiyorum... Ne oluyor bize....

Waifumu bile değiştirdim artık. Yeni denizlere yelken açma zamanı geldi. Bir gün bakarsın yeni bölüm gelmiş olur ve benim hiç haberim bile olmaz. Böyle günler de gelebilir.... Umarım hiç gelmez.

1000. bölümde Luffy ve Zoro dışındaki tayfa üyelerini de göstermesi hoş olabilirdi. Yinede yeni çağın önemli figürlerini daha anlamlıydı. ;)

Yamato da tayfaya gelsin.

Sanji'yi anladık da Usopp'dan ne istiyorsunuz lan. Çocuk zaten ayda yılda bir gözüküyo serinin yarısında var yarısında yok.

Bu arada Marco çok net amiral seviyesi. Beyazbiyik korsanlarında 4 tane 3.komutan ve üstü adam var bu kanıtlanmış oldu. :)

Çocuk zaten ayda yılda bir gözüküyo serinin yarısında var yarısında yok.
Tamam işte bu da bizi doğruluyor. :D

Bu arada Marco çok net amiral seviyesi. Beyazbiyik korsanlarında 4 tane 3.komutan ve üstü adam var bu kanıtlanmış oldu.
Yo net değil. Yo kanıtlanmadı.
Az gözükmesiyle doğrulaması ne alaka. Usopp ilk bölümde neyse hala o, madem gıcığınız vardı bunca bölüm nası baktınız o zaman.(Kaç arctır zaten adam akıllı gözükmüyor bile orası da ayrı kek ya neyse.) :D

Seriye renk katıyor ve gayet eğlenceli sahneleri var. Herkes Luffy gibi tuttuğunu şeyyapması saçma olurdu.

Marco olayını biraz gıcıklık olsun diye dedim ama evet ikisini tek alırsa kanıtlanır. :)

Yeri gelmişken belirteyim, tayfadan Zoro ve Sanji çıksa Usopp, Nami, Franky, Brook'a üzüldüğüm kadar üzülmem. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Az gözükmesiyle doğrulaması ne alaka
Bir yarayışı yok ne hikaye olarak ne de görev dağılımı olarak. Az gözükmesi daha az iş yapıyor olması da demek zaten nitekim bu iki birbirini doğruluyor ve bu doğrulanınca da bizim dediğimizi haklı çıkarıyor.

Seriye renk katıyor ve gayet eğlenceli sahneleri var.
Bunu pek çok başkası yapıyor ve yapabilir de. Ayrıca göreceli.

Herkes Luffy gibi tuttuğunu şeyyapması saçma olurdu.
Herkes Luffy olsun denmedi.

evet ikisini tek alırsa kanıtlanır.
kanıtlanmaz ama süper olur.

Sanji'yi anladık da Usopp'dan ne istiyorsunuz lan. Çocuk zaten ayda yılda bir gözüküyo serinin yarısında var yarısında yok.

Bu arada Marco çok net amiral seviyesi. Beyazbiyik korsanlarında 4 tane 3.komutan ve üstü adam var bu kanıtlanmış oldu. :)
Bana sorarsan kaido’nun adamlarının çöp olduğu kanıtlanır marco ikisini tutmaya devam ederse. Marco’yu akainu karşısında gördük çünkü ve amiral seviyesi olmadığı orda belli zaten. Akainu’nun aokiji’yle 10 gün savaştığını da biliyoruz.

Eğer o ikisi filo amirali seviyesidir, amiral seviyesi kizaru, fujitora ve diğer yeni amiraldir dersek belki öyle olabilir.

Son bölümde king’in gagası yamuk. Tasarımını değiştirmiş de olabilir ama dümdüzdü hep. Sanji’nin suitine vurdu diye böyle olduysa bi sağ kol için çöptür.

Katakuri suit’li ichiji’yi güçlerinin %90’ını saklayarak alıyor, king dinazor olup sanji’ye vurunca kendisi daha çok zarar görüyor bu nasıl sağ kol lan :D