Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Big Mom’ın Jinbei, Franky, Robin falan karşısında ne hallere düştüğünü gördükten sonra Marco ile kafa kafaya gitmesini hiç garipsemedim ben. Saçma ama öyle.
Valla ben de tam bu sebepten Marco'yu çok low buldum koca 2 sayfa boyunca kasabın elinde duran tavuk gibi BM'nin ellerinde asılı kaldı :D Tek bir hareket bile denemeden etrafı izleyip konuşmalara baktı falan çok komikti. Oda'nın Marco'yu düşürdüğü hallere bak dedim :D Normal de bir Yonko'nun Marco'ya zorlanması sebebiyle Marco epey saygınlık kazanmalıydı ancak o yonko son 2 ark içinde çocuk oyuncağı olmuş BM olduğundan MArco'ya üzüldüm :D Anka kuşunu okla öldürmeye kalkmak vs tövbeler olsun :D Marco'nun da elleri, ayakları, kanatları hepsi boşta öyle bekliyor :D Yazarın seri artık umrunda değil o net.

Big Mom’ın Jinbei, Franky, Robin falan karşısında ne hallere düştüğünü gördükten sonra Marco ile kafa kafaya gitmesini hiç garipsemedim ben. Saçma ama öyle. :D
Marco'da bir sorun yok zaten, bu adam amirallere karşı da kafa kafaya girebiliyordu. Big Mom'da boynundan yakaladı zaten ruhu da Marco'ya ters. Ana olay Queen'e meyvesiz tek atıyorken Marco'ya ruhlarım gerek demesi.

Bana uğraşmak istememiş gibi geldi. Daha ilk çarpışmanın sonunda marco’nun ateş üstünlüğüne rağmen big mom hemen yakalamış boğazından. Dövüşseler kazanacak belli.
Amiral tutabilen birine bunu yapması gayet iyi. Daha ne yapsın ruhlar yokken bi dk’da harcasın mı marco’yu?Marco’nun tuttuğu amirallere çöp derdik bu sefer.

Big mom’ın Pero’ya seslenmesi ve marco’nun konuşmaları izlemesi komik duruyor. Ama ruhlar yokken marco’yla uğraşmak istememesi ve marco’nun küçük bi çarpışmaya girebilmesi normal derim.

Marco uzak mesafe saldırılarına sahip değil veya görmedik. Katakuri, cracker, dof gibi çeşitli saldırıları, rakibi uzakta tutma özelliği falan yok. Yakın mesafe saldırısının yüksek olması, bi yonkou’yla çarpıştırabilmesi normal çünkü elinde başka bişey yok. Big mom kılıcına elektrik falan ekleyip geçirse yakın mesafede de ezecek. Bari ruhlar yokken bu kadarını yapsın marco.

Bana uğraşmak istememiş gibi geldi. Daha ilk çarpışmanın sonunda marco’nun ateş üstünlüğüne rağmen big mom hemen yakalamış boğazından. Dövüşseler kazanacak belli.
Amiral tutabilen birine bunu yapması gayet iyi. Daha ne yapsın ruhlar yokken bi dk’da harcasın mı marco’yu?Marco’nun tuttuğu amirallere çöp derdik bu sefer.

Big mom’ın Pero’ya seslenmesi ve marco’nun konuşmaları izlemesi komik duruyor. Ama ruhlar yokken marco’yla uğraşmak istememesi ve marco’nun küçük bi çarpışmaya girebilmesi normal derim.

Marco uzak mesafe saldırılarına sahip değil veya görmedik. Katakuri, cracker, dof gibi çeşitli saldırıları, rakibi uzakta tutma özelliği falan yok. Yakın mesafe saldırısının yüksek olması, bi yonkou’yla çarpıştırabilmesi normal çünkü elinde başka bişey yok. Big mom kılıcına elektrik falan ekleyip geçirse yakın mesafede de ezecek. Bari ruhlar yokken bu kadarını yapsın marco.
Tabii ki gayet iyi. Katılıyorum. Bu Marco'yu yücelten bir şey zaten. Marco rezil oldu diyenler ne bekliyor hiçbir şey anlamadım valla, bu adam en güçlü 20 karakterden biri ve kendisini epey üstünde bir karakterle karşı karşıya. Ne yapacak daha bilmiyorum.

Big Mom’ın Jinbei, Franky, Robin falan karşısında ne hallere düştüğünü gördükten sonra Marco ile kafa kafaya gitmesini hiç garipsemedim ben. Saçma ama öyle.
Valla ben de tam bu sebepten Marco'yu çok low buldum koca 2 sayfa boyunca kasabın elinde duran tavuk gibi BM'nin ellerinde asılı kaldı :D Tek bir hareket bile denemeden etrafı izleyip konuşmalara baktı falan çok komikti. Oda'nın Marco'yu düşürdüğü hallere bak dedim :D Normal de bir Yonko'nun Marco'ya zorlanması sebebiyle Marco epey saygınlık kazanmalıydı ancak o yonko son 2 ark içinde çocuk oyuncağı olmuş BM olduğundan MArco'ya üzüldüm :D Anka kuşunu okla öldürmeye kalkmak vs tövbeler olsun :D Marco'nun da elleri, ayakları, kanatları hepsi boşta öyle bekliyor :D Yazarın seri artık umrunda değil o net.
Zaten gariptir ki BM karşısında çok güçlü karakterler olduğu zaman kaplan kesiliyor. Kaido, Marco, Luffy vs. ama ne hikmetse iş daha düşük seviye seviyelere geldi mi çocuk oyuncağına dönüyor. :D

Bence burada iki karaktere de hakkını vermeye çalışmış Oda. BM’de sonuçta bir Yonko. Marco’da Sağ Kol. Fakat tam tutturamamış ayarı. Yine de çok gözüme batmadı benim.

Big Mom’ın Jinbei, Franky, Robin falan karşısında ne hallere düştüğünü gördükten sonra Marco ile kafa kafaya gitmesini hiç garipsemedim ben. Saçma ama öyle. :D
Marco'da bir sorun yok zaten, bu adam amirallere karşı da kafa kafaya girebiliyordu. Big Mom'da boynundan yakaladı zaten ruhu da Marco'ya ters. Ana olay Queen'e meyvesiz tek atıyorken Marco'ya ruhlarım gerek demesi.
Marco farkını ortaya koyuyor ya. Queen ruhunu teslim ederdi şimdiye Big Mom karşısında. Savaşın seyrini değiştirebilecek karakterlerden biri olarak görüyorum Marco’yu.

Marco farkını ortaya koyuyor ya. Queen ruhunu teslim ederdi şimdiye Big Mom karşısında. Savaşın seyrini değiştirebilecek karakterlerden biri olarak görüyorum Marco’yu.
Tabii ki, Marco gibi adamlar her zaman iş yapar. Ama Oda olunca güvenemiyor insan. : )

Oda da anladı çok kıstığını ruhum yok v.s dedi. Yani ruh alacak gene o korkulan BM olacak. Ulan WB hasta, yaşlı kafasının yarısının olmadığı haliyle Sakazuki'yi yerin dibine gönderdi, Karaskalın içinden geçti be. Gerçekten de lakabının hakkını verdi "Demir BALON".

Ben en başta 2 Yonko var Marco gelse de yetmez en az Marco seviyeli 2-3 adam daha lazım Sabo v.s yada Shanks gibi bir adam lazım, gene şüpheli diğer Yonko boşta kalıyor Luffy Yonko yiyemez 1v1'de diyordum. Şimdi 2v1 handikap maçında yense şaşırmam.

Tabii ki, Marco gibi adamlar her zaman iş yapar. Ama Oda olunca güvenemiyor insan. : )
Oda doğru düzgün iş yaptırmazsa ayıp eder. O kadar getirmişsin yani bir şovunu yapsın. Gerçi bu adam yıllardır tayfaya doğru düzgün aksiyon çizmeyen biri. Yine aynısını yapsa şaşırmam ama Wano özelinde biraz daha umutluyum, düşman sayısı çok.

1000. Sayı'dan umudum var, zaten o da kötü olursa komple seriden umudumu keseceğim. Seriden zaten umudumu kestim ama, 1000. Sayı söylediği iki savaştan ve Final'den umudum var 1000. Sayı çöp olursa ötekilerden de keseceğim umudumu.

1000. Sayıda biraz elle tutulur gelişme ve Savaş Lordlarının akibeti gösterilirse o zaman olur tabii +23 sayfa bekliyorum. Eğer o da olmazsa gerçekten URT(Unrespect Thread) yazacağım seriye.

996 bölümlük seride sonunda karizma ve güçlü bir kadın karakter görebildik.

Son sahnede Sanji neye tepki verdi. Ben anlamadım. Biri anlatabilir mi?

İvankov nufufu şeklinde gülüyordu belki odur duyduğu kişi.

[img='https://i.imgur.com/IZdh2v5_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium',left][/img]
Bişeyler söyleyip en son “just kidding” ekleme de ivankov’a özel bişeydi.

Cilveleşen kadınlara tepki verdi. Comic relief karakterin sıradan sahnesi.
Soda şeyini çıkarmış Umarım beşinciliğe geriler üçüncülükten.

Soda şeyini çıkarmış Umarım beşinciliğe geriler üçüncülükten.
Umarım ölür de Yamato tayfaya gelir. Yemek bir şekilde yapılır. xd

Sanji Kenboshoku Haki'sini geliştirdi ama son zamanlarda Zoro ve Luffy ile arası gittikçe açıldı. Büyük bir sıçrama yaşatacak P-Up almadı. Herkes TS sonrası güzel Power Up'lar alıp, gelişirken Sanji'nin tek yapabildiği Haki ve Ay Yürüyüşü tekniği idi. TS öncesi %37 Luffy, %33 Zoro, %30 Sanji derdim ama şimdi %55 Luffy, %40 Zoro, %5 Sanji'ye geriledi güç dengesi.

Ben Luffy'nin Zoro ve Jimbe dışında tayfadaki herkesi handikap maçında yenebileceğini düşünüyorum. 2v1, 3v1 zorlarsa 4v1, Sanji veya Franky yoksa 4v1 belki 5v1 bile yenebileceğini düşünüyorum. Zoro'nun da 3v1-4v1 seviyesine gideceğini düşünüyorum aynı şekilde Jimbe'de. Ama Sanji Usopp-Chopper ikilisinden çok fena dayak yer eminim buna. Mangaka başta belki düşündüğünden fazla güç verdi ama şuanki hali gerçekten çok düşük kaldı.

Umarım Yamato tayfaya katılır, sevdim karakteri. Böylelikle 5'e kadar geriler Sanji. Ki ben Sanji'yi severim gönlümde yatan Zoro ile yakın olması. TS öncesi seri sonu Amiral alacağını düşünüyordum şimdi maks sağ kol olur. Marco falan değil tabii. Cracker gibi, belki 1 tık üstü yada yarım tık.

Sanji’ye özellikle TS sonrası gereken önem ve değer verilmedi. Kendine özel bir arc yapılmasına rağmen ne adam akıllı bir power up ne de dövüş gördük. Germa 66 suitinden daha fazlasını hak ediyordu bence.

Zoro ile Sanji arasında %10 dan fazla fark yok. Suitsiz hali ile olabilir sadece. Zoro ile Lütfü arasında %35 vardır.

Sanırsın Zoro bir şey yaptı bu arc. Sanji Momo'yu kurtararak daha büyük iş yaptı iki sağ kolun arasından çıkardı çocuğu.

Olay Pica ise Sanji çok daha zorlu hızı ve gözlemi görünmezliği sebebiyle Peeca'ya.

Neyse. Low Piece bu her sey beklenir.