Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Solo Leveling

Onların hissettiklerini de hissediyor, parçalandıklarında mana’sının indiğini farkediyor. Ama sung jin woo şuan hem ülkenin başka bi tarafında hem de yer değiştirmeyi şimdi kullandı. 3 saat var o tekniğe.
Hocam germeye başladınız beni.

Hiç bir şey olmaz gölgesine saklı muhafızlar var. Bizimki herhalde mağarayı temizlemesi için gölgeleri çıkartıp yardıma koşar.

Yeni bölüm Türkçe
https://mangadenizi.com/manga/solo-leveling/118

Evet beklendiği gibi gölge askerler çıktı. Yüksek orklar gölge olsalar bile okulu basan sıradan orklara kıyasla çok daha güçlülerdir A seviye zindan bossunun korumalarıydı sonuçta bunlar.

Şövalye loncasının olduğu zindanı ise Beru temizler büyük ihtimalle patron da dahil olmak üzere.

Acaba sezon finalinde gözüken ,momocrom muydu neydi adları, dayılar ne zaman gelicek?
Bu orklarla alakaları vardır belki. Jinwoo'nun peşinde olduğu onlardan biriyse eccük güzel dövüş görürüz.

Ben de Momocrom kim diye düşünüyordum :D

normal kapı bu. Çocukların da dediği gibi uzun zamandır oraya giren olmadığı için fark edilmemiş. Bazen ara sokaklarda falan 1 hafta görülmeyen kapılar açılıyor bu da onlar gibi.

normal kapı bu. Çocukların da dediği gibi uzun zamandır oraya giren olmadığı için fark edilmemiş. Bazen ara sokaklarda falan 1 hafta görülmeyen kapılar açılıyor bu da onlar gibi.
Hmm... De ben Jin Woo'nun niye oraya gittiğini anlamadım. Ne güzel hizmetkarlar tokatlıyor işte işine devam etseydi.

Hmm... De ben Jin Woo'nun niye oraya gittiğini anlamadım. Ne güzel hizmetkarlar tokatlıyor işte işine devam etseydi.
Kız kardeşi orda. Sen olsan 3 orc’a güvenip dungeon’a devam eder misin? Kız kardeşini geçtim tüm okul tehlikede. Orc’lar en fazla kardeşini koruyabilir.

okula tüm dungeon dalıyor. 2-3 orc değil de tüm orc’lar dalarsa 3 high orc kız kardeşini bile koruyamaz. Dungeon’ın boss’u da olur.

Bence koruyamazlar da, ya liderleri ya da onları birisi kontrol ediyorsa o kişi korumaları geçer gibi. Kız kardeş her şekilde tehlikede.

Bölüm 120'de yargı nedir ve nasıl dağıtılır görcek gibiyiz.
0119-009.png

Ork korkudan altına yapacak :) . Monarchlardan aşşası kurtarmaz artık. Hanzo hocamın dediğine göre
ileride onlar da tırt çıkacakmış ama neyse.
Bir de artık tanrı heykelini hatırlasa da bi gitse oraya.

@Earendill
Hocam noveli de okudun sanırım. Elemanın babası ilerde tekrar gözükecek mi?
Evet fakat bu çok sonra olacak. Dövüşürken göreceğiz.
Novel'i iyice merak etmeye başladım. Okuması keyifli mi hocam? Bir de hangi ayrıntılar?
Kendini okutuyordu diyebilirim. Novelde Beru ve karınca askerlerin dövüşü böyle direk sona gelmiyordu öncesinde bir sürü zombiyi öldürüyorlardı. Ayrıca lonca üyelerinin bazı diyalogları vardı pek önemli olmasa da.

Ayrıca canavarları neden yedikleri ve iyileştirme gücü daha iyi belirtilmişti.
Aynen. En sevdiğim gölge askerler zaten bir Beru bir de tabii ki Igris. :D
Benimki Igris direk. :)