Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Hocalar Turnuvası 2. Tur

Kimler Kazanır?

• Urahara - Mereoleona/Urahara

Oy: 0 0.0%
  • Urahara - Mereoleona/Mereoleona

Oy: 2 66.7%
  • Rayleigh - Yoruichi/Rayleigh

Oy: 0 0.0%
  • Rayleigh - Yoruichi/Yoruichi

Oy: 1 33.3%
  • Orochimaru - Hiruzen/Orochimaru

• Orochimaru - Hiruzen/Hiruzen

• Zi Yı - Jisung Ha/Zi Yu

• Zi Yı - Jinsung Ha/Jinsung Ha

• Kullanılan toplam oy
    3

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

Hiruzen Sarutobi

5027223_orig.gif

Silvers Rayleigh

tumblr_nig4oqrlT01u6wzsso1_500.gifv

Urahara Kisuke

fc68719c1b1166378de11fcba8f1a29c.gif

Zi Yu

URIa26x.jpg

Jinsung Ha

latest

Orochimaru

15b12486a0f28fa1a094d8ff82ed8715.gif

Mereoleona Vermillion

6b6b3aacea76d0e87bd0c8c3ccdc6449.gif

Yoruichi Shihouin

giphy.gif

* Orochimaru seri sonu halindedir. ET: Base Jiraiya
* Hiruzen Prime.
* Diğer karakterlerde sınırlama yoktur.
* Kakashi WA halindedir.
* Reiatsu=Büyü=Çakra=Haki.

-Savaş Alanı-
Plains of the Bees (Toriko)

latest

Moderatör tarafında düzenlendi:
Urahara vs Mereoleona
Urahara daha zeki orası kesin. Mana alanı ve Calidus Brachium Purgatory ile Urahara'yı yener diyorum.

Hiruzen vs Orochimaru
Edo olarak bir de Jiraiya olduğundan ikisi de eski öğrencisi diye acıyacaksa Orochimaru yok öyle bir durum olmayacaksa yine Orochimaru ama daha zor olur.

Zi Yu ve Rayleigh'i tanımıyorum ama yine de fikrimi söyleyeceğim.
Yoruichi ve Jinsung diyorum.

Zi Yu ve Rayleigh'i tanımıyorum ama yine de fikrimi söyleyeceğim.

Yoruichi ve Jinsung diyorum.
Ray OP'de en güçlü kişi olarak görülen Roger'ın sağ kolu zirve hali güçlü bayağı ancak kararın doğru gibi OP şuanlık o kadar güçlü bir seri değil. Zi Yu'ya gelince çok güçlü seri içerisindeki lakabı da "Cennetin Altındaki En Güçlü Kılıç Ustası" seri içerisinde tanrılara falan kafa tutuyor. Ama ben de Jinsung'u bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.

Zi Yu'ya gelince çok güçlü seri içerisindeki lakabı da "Cennetin Altındaki En Güçlü Kılıç Ustası" seri içerisinde tanrılara falan kafa tutuyor. Ama ben de Jinsung'u bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
Hocam hax bir yeteneği var mı? Yoksa da bu kafa tuttuğu tanrılar ne kadar güçlü?

Zi Yu'ya gelince çok güçlü seri içerisindeki lakabı da "Cennetin Altındaki En Güçlü Kılıç Ustası" seri içerisinde tanrılara falan kafa tutuyor. Ama ben de Jinsung'u bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
Hocam hax bir yeteneği var mı? Yoksa da bu kafa tuttuğu tanrılar ne kadar güçlü?
https://www.reddit.com/r/CharacterR..._power_of_the_world_of_feng_aka_feng_shen_ji/

İngilizcen varsa buradan bakabilirsin kankim. Hax yetenekler, dayanıklılık, düz yetenek falan hepsinin ayrı kategorisi var istediğine bak.

@Flying Raijin,
Hocam o linkteki bilgilerin doğru olduğunu sanmıyorum.
Üstünkörü bir baktım Şehir Bloğu seviyenin üzerinde bir feat yazmamış.
Hız olarak Mach1000-Mach1500 civarında zaten diğer yetenekler enerji saldırısı falan galiba. 1. Tur'da Tsunade'yi bu statlarla yenemez. Hatta Tsunade'nin zorlanmadan alması lazım.

Urahara vs mereleona

Urahara’nın iyileşmesi sayesinde dövüş uzar ama eninde sonunda Mereleona alır.

Hiruzen vs Orochimaru

Hiru kendini tutmayacak’sa alması gerekir.Jiraiya SM olsa İkili alır derdim.Şu an Hiruzen diyorum

Rayleigh ve Zi yu Tanımıyorum maalesef

@Flying Raijin,
Hocam o linkteki bilgilerin doğru olduğunu sanmıyorum.
Üstünkörü bir baktım Şehir Bloğu seviyenin üzerinde bir feat yazmamış.
Hız olarak Mach1000-Mach1500 civarında zaten diğer yetenekler enerji saldırısı falan galiba. 1. Tur'da Tsunade'yi bu statlarla yenemez. Hatta Tsunade'nin zorlanmadan alması lazım.
Okuyalı 2-3 sene oldu o yüzden link attım kankim ya. Yoksa ben anlatırdım. Ama o şehir bloğu seviyeleri çöp sayılacak karakterlerde vardı, tanrılarda falan çok daha yüksek seviyeli karakterler var.

Ben de yorumumu yapayım.

Urahara'yı tanımıyorum.

One Piece'in Bleach'in seviyesine ulaştığını pek sanmıyorum. Her ne kadar Rayleigh OP içerisinde Top 15 karakterden birisi olsa da Bleach evreninde güçlü olan Yoruichi kadar olduğunu sanmıyorum. Olabilir tabii ki ama şuan Yoruichi.

Orochimaru'nun yanında Jiraiya'nın olması büyük bir tehdit. Hem eski dostlar hem ikisi de güçlü ama karşılarındaki kişi de Hokagelik yaptığı her dönem (2-3. Tsuchikage. 3-4. Kazekage. 3-4. Raikage. 2-3-4. (belki 5 de var) Mizukage. Ve Amegakure lideri Hanzo.) "En Güçlü Kage" ünvanını elinden bırakmamış birisi. Ve Orochimaru'nun 65 yaşında saldırdığı hali de değil. Turnuva gereği yumuşak da olmayacak. Jiraiya'yı mühürle halledebileceği için ikili büyük tehdit olsa da, gerek Jiraiya'nın base olması, gerek de Hiruzen'in iyi bir mühür ustası olması (Shiki Fujin'i uzak mesafeden gördü ve 13 yıl sonra çok rahat bir şekilde yaptı bu tekniği) Jiraiya'yı etkisiz kılıyor açıkçası. Orochimaru meselesine gelince. Shiki Fujin yapsa berabere biter. Orochimaru seri sonunda bayağı bir güçlendi ancak bu gücün iyi bir etki kattığına inanmakla birlikte, Prime Hiruzen seviyesine getirdiğini de sanmıyorum. Orochimaru'nun çakra seviyesi gayet üst seviyede ama kendini kustuktan sonra çakra yenilemiyor. Tüm çakrasını alması uzun sürecek olsa da Hiruzen'in tüm çakrayı almakla uğraşacağını sanmıyorum. Etrafını yakıp yıktıkları bir maçtan sonra, Hiruzen 2 öğrencisini de mühürler.

Jinsung Ha gibi duruyor, ToG okumadım ama (3 bölüm okudum) yorumlara ve internetteki featlerine göre Zi Yu'dan daha güçlü.

Arkadaşlar Zi Yu için tek türkçe içeriğe biz sahip iken siz niye zorluyorsunuz kendinizi :D

https://kahramanbaykus.com/zi-yu-ne-kadar-iyi/

Buyrun :D

Zi Yu 'nun Cennet Cezalandıran adlı kılıcı buradaki rakiplerine de "tanrılara" yaptıklarını yapabilecekse ki adil olması açısında yapacağını varsaymak gerek. Zi Yu'nun yıkım potansiyelinin sınırı yok hatta ve hatta Zi Yu bu kılıçla bir cep evren yok etmiş bile olabilir. Olabilir diyorum çünkü o seri içerisindeki çok sıradışı bir feat idi. İlüzyon olarak ele alıyorum ancak öyle ele almazsak cidden net bir sınırı yok.

Neyse eşleşmelere geleyim;

1- Urahara hazırlıklı olsa Urahara derdim ancak bodoslama bir dövüşte Urahara reis, Mereleona'yı durduramaz gibi geliyor. Bankai açsa bankai'sını yakar zaten koşullara göre. Mereleona zorlanarak da olsa alır diyorum.

2- Yoruichi hız faktörüyle alır.

3- Orochimaru 69 yaşındaki haline "10 yaş daha genç olsam seni yenemezdim demişti" burada belki 30 yaş genç hali var o yüzden rahatlıkla Hiruzen, ha bir dakika Orochimaru'nun Edosunu şimdi gördüm. Jiraiya kendi iradesi ile dövüşmeyeceği için, Jiraiya'nın kendi bilinciyle dövüşmesini engelleyecek bu sayede de Jiraiya epey bir güç kaybedecek. Edo hali zaten orijinalden güçsüz bir de kendisi gibi dövüşmeyeceği için biraz daha güçsüzleşecek. Valla iki türlü de gidebilir .Ancak beraberlik ya da aşırı aşırı zorluk ile Hİruzen diyorum.

4- Ve Grubun en güçlüleri karşı karşıya gelmiş :D Favorilerim :D

Açıkçası, Jinsung'un temel statlarının hepsi Zi Yu'nun çok üstünde ancak. Zi Yu, Jingsung'a bir tanrı gibi muamele edebilecekse o zaman Jinsung'un ne kadar üstün olduğu o kadar da önemli olmuyor. Bir de Zi Yu en büyük gücünü, kendi kontrolünü kaybedip canavarlaşacağı için kullanmayan bir adamdı ve bu gücün çok ama çok küçük bir kısmını kullandı diye yerden 2 metre zıplamak istediğinde kendini bulutların üstünde bulmuştu. Yani bu gücün tamamını açığa çıkartırsa ne olabileceğini tahmin edersiniz.

İki türlü de gidebilir. Zi Yu alırsa zekası ve hax'ı sayesinde alır .Jingsung alırsa aşırı tecrübesi ve hemen her konudaki aşırı üstünlüğüyle alır. Ancak biraz daha Jinsung'a yakınım.

@Nabu Hocam seri sonu Orochimaru'da Hashi Hücreleri + Hashi SM yok muydu? Prime Hiruzen EoS Orochi'yi geçebilir mi?

Hocam seri sonu Orochimaru'da Hashi Hücreleri + Hashi SM yok muydu? Prime Hiruzen EoS Orochi'yi geçebilir mi?
Hashi hücreleri var ancak SM yok.
Hocam Ziya'nın resimlerini yenileyebilir misiniz bende görünmüyor da
Resimler patladı da ondan. Yüklemek için kullandığımız imaj platformu patladı çünkü bir ara tüm yazılarını revize edeceğim ama ufak ufak zaman içinde olacak bu. O yüzden kusura bakmayınız.Ancak resim olmadan anlatımdan ve rakamlardan da az çok anlayabilirsiniz.