Arkadaşlar Zi Yu için tek türkçe içeriğe biz sahip iken siz niye zorluyorsunuz kendinizi
https://kahramanbaykus.com/zi-yu-ne-kadar-iyi/
Buyrun
Zi Yu 'nun Cennet Cezalandıran adlı kılıcı buradaki rakiplerine de "tanrılara" yaptıklarını yapabilecekse ki adil olması açısında yapacağını varsaymak gerek. Zi Yu'nun yıkım potansiyelinin sınırı yok hatta ve hatta Zi Yu bu kılıçla bir cep evren yok etmiş bile olabilir. Olabilir diyorum çünkü o seri içerisindeki çok sıradışı bir feat idi. İlüzyon olarak ele alıyorum ancak öyle ele almazsak cidden net bir sınırı yok.
Neyse eşleşmelere geleyim;
1- Urahara hazırlıklı olsa Urahara derdim ancak bodoslama bir dövüşte Urahara reis, Mereleona'yı durduramaz gibi geliyor. Bankai açsa bankai'sını yakar zaten koşullara göre. Mereleona zorlanarak da olsa alır diyorum.
2- Yoruichi hız faktörüyle alır.
3- Orochimaru 69 yaşındaki haline "10 yaş daha genç olsam seni yenemezdim demişti" burada belki 30 yaş genç hali var o yüzden rahatlıkla Hiruzen, ha bir dakika Orochimaru'nun Edosunu şimdi gördüm. Jiraiya kendi iradesi ile dövüşmeyeceği için, Jiraiya'nın kendi bilinciyle dövüşmesini engelleyecek bu sayede de Jiraiya epey bir güç kaybedecek. Edo hali zaten orijinalden güçsüz bir de kendisi gibi dövüşmeyeceği için biraz daha güçsüzleşecek. Valla iki türlü de gidebilir .Ancak beraberlik ya da aşırı aşırı zorluk ile Hİruzen diyorum.
4- Ve Grubun en güçlüleri karşı karşıya gelmiş

Favorilerim
Açıkçası, Jinsung'un temel statlarının hepsi Zi Yu'nun çok üstünde ancak. Zi Yu, Jingsung'a bir tanrı gibi muamele edebilecekse o zaman Jinsung'un ne kadar üstün olduğu o kadar da önemli olmuyor. Bir de Zi Yu en büyük gücünü, kendi kontrolünü kaybedip canavarlaşacağı için kullanmayan bir adamdı ve bu gücün çok ama çok küçük bir kısmını kullandı diye yerden 2 metre zıplamak istediğinde kendini bulutların üstünde bulmuştu. Yani bu gücün tamamını açığa çıkartırsa ne olabileceğini tahmin edersiniz.
İki türlü de gidebilir. Zi Yu alırsa zekası ve hax'ı sayesinde alır .Jingsung alırsa aşırı tecrübesi ve hemen her konudaki aşırı üstünlüğüyle alır. Ancak biraz daha Jinsung'a yakınım.