İchigo’nun seri sonu formu bencede en güçlü formu olmalı ama maalesef feat bazında öyle bir şey yok.O yüzden Dangai ichigo en güçlü formu.
Nasıl öyle bir şey yok? Yhwach'ı ikiye böldü adam daha ne yapsın? Ayrıca mantığken daha güçlü olduğu anlaşılabilir bir şey zaten.
Mugetsu denen saldırıyı nasıl tutturacak acaba.
Yani God Aizen'in arada mesafe olmasına rağmen tepki bile veremediği saldırıyı tutturması pek de imkansız değil bence.
Hashiye zarar vermesi zaten imkansızda
En başta Mugetsu'yla zarar verebilir hatta yok eder ama diğer türlü zarar veremeyeceğini sana düşündüren ne?
diğerlerine nasıl ulaşacak.2 Hirashin kullanıcısı
Hızlılar evet ama seri sonu hallerine Bleach ekibindekilerin İchibee ile bir şekilde yakın olduğunu düşünürsek. (İchibee de daha önceki bir tartışmada duymuştum saniyede 4000 km kat ettiğini)
edolar zaten mugetsu yeseler bile iyeleşir
Edolar'ın hiç o kadar büyük bir saldırı yediğini hatırlamıyorum. Meteor düşmüştü üstlerine ve yeniden birleştiler ama Mugetsu direk yok etti. Saldırıdan sonra Aizen Hougyoku sayesinde kurtuldu. Ayrıca İchigo tek başına savaşmıyor sonuçta. Aizen veya Urahara bağlama tekniği kullanır ve Edoları durdururlar.
Hiruzen ve Tsunade kalıyor geriye ki onlardan Aizen gibi saldırıyı bekleyecek halleri yok.
Aizen bir şeyi beklemedi zaten. Adama dahi diyoruz kaldı ki saldırıdan kaçmak için dahi olmaya gerek yok. Aizen tepki veremedi.
İchigo’nun Yhwach’ı ikiye bölmesi ise etkileceyici bir şey değil zira Yhwach fiziksel hiçbir feati yok
İchigo'nun Gerçek Bankai'sini (üstelik hollow formu ile kombine olmuş.) İchigo ortaya çıkardığı anda kırmıştı.
Kesişinde Aizen’in ilüzyonu sayesinde oluyor.
Biliyorum Aizen açık yaratıyor ama sonuçta yine kesiyor.
Kesişinde Zaten Yhwach’ın bütün güçleri geçici süreliğine İptal edilmişti
İptal edilmemişti de yenilebilecek seviyeye gelmişti herhalde. (tam emin değilim.)
Minato desen Zaten Full sm ile Burdaki herkesden Daha hızlı.
Vallahi çok hızlı olduğunu tahmin ediyorum ama en hızlı diyemem sanırım. İchibee'nin (Feindbild'dan duymuştum.) Sub-Relativistic feati var üstelik yanlış bilmiyorsam bunu normal bir şekilde yapıyordu Yhwach'ın yanına gitmek için...
Aizen mühürlenmemesi olayını zaten
@Nabu hocamız açıkladı zaten.
Aslında mühürleme yok diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece adamlar mühürleme değil bağlama diyor. Aizen aşırı güçlü olduğu için ona özel bir mühür geliştirdi.
Ancak İchibei Gerçekten güçlü biri.Kazanırlar sada bu İchibei ve Aizen sayesinde olur.
İchigo da aynı şekilde ve Urahara'da da taktik zeka var. Zaraki daha çok saf güçle çalışan biri o yüzden pek emin konuşamıyorum onun hakkında. Takım çalışmasına uyarsa çok fayda sağlar ama öteki türlü bilinmez.