Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

5 Potansiyel Savaş Tehdidi vs 5 Hokage

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
5 Potansiyel Savaş Tehditi

İchigo
389EAFE6-E1D4-47D0-8CE6-3C964BCC83AF.gif
Zaraki
E9C7F90B-F77D-4C2D-A24B-8757BA04456F.gif

Urahara

12CCA632-1162-4EF3-A45D-E9087C03CA15.gif

Aizen

7D61986C-3E3A-4317-95E8-B1F94E12B2C3.gif

İchibei
84F97496-D3DF-4BBD-A2F6-5E0326019EF0.jpeg
0C971D46-EF8F-4883-8A6D-38275851F5D9.jpeg

5 Hokage

Hashirama
39C29B52-B889-469F-AB0E-CFD642474748.gif

Tobirama
DB74A5BD-0655-4631-A509-213C52459D68.gif

Hiruzen
A179CF51-0884-495C-805B-681B95691192.gif

Minato
289AAB41-2802-4A48-AC92-9FA567214E0E.gif

Tsunade
337C9497-DDBC-46A3-B952-BF85A19A2E1D.gif

Şartlar/Sınırlamalar

Bleach ekibi en güçlü hallerindeler

Hashirama ,Tobirama,Hiruzen prime

Tobirama’nın Edoları;Danzo ve Hanzo dur.

Minato ise Hokage ve iki büyük bilgeyi çağırabilir

Tsunade WA halinde

Çakra=Reiatsu

Lokasyon:
9AF0A573-FB16-4FCA-92EA-C881F2C2D85B.png
R2:

Çakra=Reiatsu

Bleach ekibine Gerard katılır

Yer: Ruh kralı sarayı

Kalan her şey aynı
939A8DB7-D296-4D55-A2F5-2692EA251BFD.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
O takımın en güçlüsü Ichibei ancak Ichibei tasarımı ve güçleri gereği esas gücüne Bleach evreninde ulaşan birisi. Nagato ve Itachi gibi biraz. Bu ikisim diğer evrenlere de bela olabilecek isimler ancak kendi evrenlerinde daha güçlüler (çakra jutsu emme ve genjutsu gibi şeyler yüzünden) . IChibei'de öyle. Kılıçlara adını veren kişi ve metafiziksel bir sembol Ichibei yazarı temsil ediyor. Hikayedeki mürekkebi maniple ediyor bir yerde. Ad veren şahıs ve Yhwach ile dövüşünde Shinigamilerin yanında çok daha güçlendiği Ruh KRalı sarayının olduğu bölgede dövüşülüyordu.

Şimdi hem evrenler arası bir mücadele olmasından hem savaş alanının naruto evreninden olmasından ve hem de ruh kralı sarayı bölgesinde olunmamasından dolayı Ichibei 3-4 gömlek düşecek birisi benim gözümde. Yine çok güçlü biri ancak Yhwach dövüşündeki kadar dominant olabileceği bir etmeni yok.

Ichibei biraz elden ayaktan düşünce Bleach takımı tamamıyla Aizen ve Hougyoku'nun sırtına biniyor.

Ancak öteki tarafta da 4 tane mühür, 2 tane uzay zaman üstadı olması sebebiyle. Aizen'e karşı çaresiz de sayılmazlar. Açıkçası sahada Hashirama varken, Urahara, Ichigo ve Zaraki bir anlam ifade etmiyorlar gözümde ..

Bir de Hanzo ile Danzo gibi iki Edo Tensei ve 2 Üstad Kurbağa ile olayın rengi daha bile değişiyor. Çakra=Reiatsu iken zaten Gama Rinsho + Shinshuu Senju ile birlikte tüm ekibi aynı anda bile alabilirler.

Ruh Kralı Sarayı ya da Seiritei de olsa dövüş epey zarla zorla NAruto ekibi diyebilirdim. Oratada bir maç olurdu ancak bu halde iken savaş alanı avantajı + çok güçlü edo ve summonlar ile ve elbette Hashirama azmanı ile Naruto takımı alır (tabi bence).

2. Raunt çok daha ortada tabi ki bu şekilde olunca. İki türlü de gidebilir.

Tsunade'ye bir kez daha aşık oldum, çok güzel çıkmış
Bleach ekibin az çok kestirebiliyorum artık. Ancak Hokage'ler çok fazla başı boş kalmış. Hashirama'da falan kısıtlama yok. 2 Tane güçlü ET var. Minato desen olduğundan çok daha güçlü 2 bilge ile full Sm yapabiliyor. Böyle olunca Bleach ekibinden bu tarafa tehdit olarak sadece Aizen ve Ichibei kalıyor. Gerçi Zaraki de epey güçlü ama karşısındakilerden sadece Tsunade'ye o da belki tehdit olabilir. Tobirama ET'lerin işi bittikten sonra bile onları patlayıcı olarak kullanabilir. Hem Bleach ekibinde mühürleme tekniği olup olmadığını bilmeden, olacağını varsayarak söylüyorum bunu.

Hokageler zorla kazanır gibi.

@Flying Raijin
Hocam Uraharada mühür var

Burası spoiler hocam
Aizen ile dövüşü sırasında Aizen’e farkettirmeden mühür koymuştur.Daha sonra Aizen ichigo tarafından zayıflatıldıktan sonra Urahara’nın mührü aktive olup Aizen’i mühürlenmiştir.

Round 1;
Ichibei çok hax hem boyadığı kişilerin gücünü alıyor hem de öldürülse bile sırf adının söylenmesiyle geri diriliyor. O yüzden onun da Aizen gibi mühürlenmesi lazım.

Yine de Hashirama varken ağırlık Naruto takımına kayıyor. Ichibei bence EMS Madarayı yenerdi ama Hashirama çok ayrı.

Naruto takımı kazanır çok zor da olmaz bana göre.

Round 2;
Gerard'ı öldüremezler. Mühürlemeleri gereken kişi sayısı üçe çıktı. Ama onu çok umursamalarına gerek var mı ona da emin değilim.

Naruto takımı hala kazanır ama zor olur.

Benim anlamadığım bir kısım var. Urahara, Aizen için mühür geliştirmedi mi? Herhangi mühür ona işlemezken Hokageler nasıl mühürleyecek onu?

0421-016.png

Benim anlamadığım bir kısım var. Urahara, Aizen için mühür geliştirmedi mi? Herhangi mühür ona işlemezken Hokageler nasıl mühürleyecek onu?
Mühür naruto evreninde özellikle üst segment isimlerde Bleach'e göre çok daha yaygın ve bilinen bir şey. fuinjutsu diye bir ninjutsu departmanı var bunun üzerine. Bleach de ise 2 mühür ustasının Karakura savaşında nasıl anormal karşılandığı ve ne kadar olayların seyrini değiştirdiğini gördük. Kidolar da mühürümsü efektlere sahip olanlar var ancak bir Totsuga ya da Gama Rinsho vs gibi şeyler değil.

Elbette mühürleneceğinin garantisi yok .. Ama olasılığı da var.

Ichigo'nun en güçlü formunu baz alacaksak bu form henüz hakkında hiçbir şey bilmediğimiz bir form. Gerçek gücüne ulaştığında, muhtemelen tüm ırkların melezi olarak bütün ırklara yönelik güçleri kullanabiliyor olmalı.

Hatta geleceği değiştiren Yhwach'ın "Senin bankainin çok tehlikeli olduğuna karar verdim ve onu gelecekte kırdım" tarzı lafına istinaden diyebilirim ki, Ichigo o gruptaki en güçlü kişi. Ama işte o formu hakkında hiçbir bilgimiz yok, serinin en büyük eksiği de bu.

Ben her halükarda Aizen gibi bir deli/dahi karışımının Tobirama'nın önüne, Ichibe + Ichigo'nun Hashiramanın önüne geçeceğini, Kenpachi gibi bir manyağın diğerlerinin önüne geçeceğini düşünüyorum. Minato ne kadar hızlı olursa olsun, Bankai Kenpachi'nin dengi olacağını düşünmüyorum.

Oyum hafif bir belirsizlik yaşayarak da olsa (Ichigo) Bleach takımına gidiyor.

Çakra=Reiatsu ise ichibei fırçasıyla boyadığı zaman rakibe etki etmesi demek. Naruto evrenindeki mühürler madem Bleach evrenine işliyor o zaman Bleach evrenindeki güçler de Naruto evrenine işlemesi gerek.

Aizende KS var karşı takımı ilüzyona alırken bleach takımı ordan yürüyebilir. Shikai Zaraki= 1x şehir seviye meteor Bankai açınca 10x güçleniyor herşeyi. Ek olarak uraharada da mühür var

Naruto evrenindeki mühürler madem Bleach evrenine işliyor o zaman Bleach evrenindeki güçler de Naruto evrenine işlemesi gerek.
Naruto evrenindeki mühürler (bazıları hariç) sadece naruto evrenindeki belli başlı güçleri elemine etmek ya da belli başlı şeylere tepki verecek şekilde tasarlanmak üzerine yapılan şeyler değil. Ancak Ichibei, kendi evreninde (hele ruh sarayında iken) daha güçlü çünkü Zanpaktolara adını veren ve evrendeki siyaha hükmeden adam bu bunun çakra=reiatsu olmasıyla alakası yok.

Çakra=Reiatsu mantalitesi ile bir açık aramak ise olay zaten Gama Rinsho ya da Mokuryuu ile hatta çoklu Shiki Fujin ile tüm Bleach takımı elden çıkarılabilir. Ben hiç zaman Bleach güçleri, Naruto evrenine etki etmez demedim. Yanlış anlamışsın. Ichibei Naruto evrenindeki "siyah" renge yani yazarın mürekkebine hüküm etmiyor sonuçta. Ichibei tamamen metafiziksel bir araç. Yazarın fırçası gibi bir şey.

Aizende KS var karşı takımı ilüzyona alırken bleach takımı ordan yürüyebilir.
Bleach evrende ilüzyon teknikleri çok nadir şeyler ve hakkında az çalışılmış az irdelenmiş şeyler iken. Naruto evreninde sırf buna ayrılmış "Genjutsu" diye bir departman ve binlerce yılın tecrübesi var. ve zibilyon tane genjutsu tekniği ve o tekniklerden de kurtulma tekniği var.

------------------

Konuya gelince 2 çok güçlü Edo Tensei ve Full SM'e girmiş Minato çok göz ardı ediliyor bence. Bir de zirvesindeki Hirüzen'in elementse ataklarının Hashirama ya da Tsunade'nin vereceği boost ile yüzlerce kata çıkabileceğini biliyoruz. Hashirama ile Tsunade beraber Katsuyu'nun çok çok büyük bir parçasını geri getirebilirler. %5 Katsuyu bile Tanrı ağacının çakra emme hızından daha hızlı geri iyileştiriyordu insanları. Urahara'nın Bankai'sinin çok üstünde bir güç yani.

Kolay maç değil kesinlikle ancak 1. senaryo da Naruto takımı bence ağırlık koyuyor. Hashi sağolsun.

İyi de hocam KS ile genjutsu bir değilki bozulması bile farklı bir yöntemle oluyor.

İyi de hocam KS ile genjutsu bir değilki bozulması bile farklı bir yöntemle oluyor.
Katılıyorum.

Aslında cevap yazayım mı emin olamadım. Featlerle tasvir birbirini tutmadığı için ama sanırım ben de Bleach Takımı diyeceğim. @Savior en güçlü form derken İchigo Dangai ama en güçlü hali EoS. EoS'yi alırsam Yhwach'ı iki kere ikiye bölmüştü üstelik bu Ruh Kralı emildikten sonraydı ve İchigo Hollow güçlerini kullanmamıştı.

Karşı tarafta Hashi varsa burada da İchigo var ve Dangai olsa bile zaten hayvanatın teki üzerine Mugetsu'ya karşı durabilecek bir teknik tanımıyorum Naruto'da. Zaraki zaten bandana çıkarmadan Shikai'de meteor kesiyordu. İchibei'nin mürekkebi çok başa bela Aizen desen zaten ölümsüz ve sürekli güçleniyor üzerine mühürlerinin etki edip etmeyeceği belli değil. Urahara desen Aizen'den zeki. Ayrıca Bankai'deyken onu yenmek zor olur.

R1- Kesin bir şey diyemeyeceğim. Yukarıdakileri saysam da hala son birkaç yüz bölüm hakkında bilgi sahibi değilim.
R2- Buna Bleach takımı diyeceğim sanırım.

@Garou

İchigo’nun seri sonu formu bencede en güçlü formu olmalı ama maalesef feat bazında öyle bir şey yok.O yüzden Dangai ichigo en güçlü formu.

Mugetsu denen saldırıyı nasıl tutturacak acaba.
Hashiye zarar vermesi zaten imkansızda diğerlerine nasıl ulaşacak.2 Hirashin kullanıcıs,edolar zaten mugetsu yeseler bile iyeleşir,Hiruzen ve Tsunade kalıyor geriye ki onlardan Aizen gibi saldırıyı bekleyecek halleri yok.

İchigo’nun Yhwach’ı ikiye bölmesi ise etkileceyici bir şey değil zira Yhwach fiziksel hiçbir feati yok
Bir diğeri ise

1.Kesişinde Aizen’in ilüzyonu sayesinde oluyor.

2.Kesişinde Zaten Yhwach’ın bütün güçleri geçici süreliğine İptal edilmişti

Minato desen Zaten Full sm ile Burdaki herkesden Daha hızlı.

Aizen mühürlenmemesi olayını zaten @Nabu hocamız açıkladı zaten.

Ancak İchibei Gerçekten güçlü biri.Kazanırlar sada bu İchibei ve Aizen sayesinde olur.

İchigo’nun seri sonu formu bencede en güçlü formu olmalı ama maalesef feat bazında öyle bir şey yok.O yüzden Dangai ichigo en güçlü formu.
Nasıl öyle bir şey yok? Yhwach'ı ikiye böldü adam daha ne yapsın? Ayrıca mantığken daha güçlü olduğu anlaşılabilir bir şey zaten.

Mugetsu denen saldırıyı nasıl tutturacak acaba.
Yani God Aizen'in arada mesafe olmasına rağmen tepki bile veremediği saldırıyı tutturması pek de imkansız değil bence.

Hashiye zarar vermesi zaten imkansızda
En başta Mugetsu'yla zarar verebilir hatta yok eder ama diğer türlü zarar veremeyeceğini sana düşündüren ne?

diğerlerine nasıl ulaşacak.2 Hirashin kullanıcısı
Hızlılar evet ama seri sonu hallerine Bleach ekibindekilerin İchibee ile bir şekilde yakın olduğunu düşünürsek. (İchibee de daha önceki bir tartışmada duymuştum saniyede 4000 km kat ettiğini)

edolar zaten mugetsu yeseler bile iyeleşir
Edolar'ın hiç o kadar büyük bir saldırı yediğini hatırlamıyorum. Meteor düşmüştü üstlerine ve yeniden birleştiler ama Mugetsu direk yok etti. Saldırıdan sonra Aizen Hougyoku sayesinde kurtuldu. Ayrıca İchigo tek başına savaşmıyor sonuçta. Aizen veya Urahara bağlama tekniği kullanır ve Edoları durdururlar.

Hiruzen ve Tsunade kalıyor geriye ki onlardan Aizen gibi saldırıyı bekleyecek halleri yok.
Aizen bir şeyi beklemedi zaten. Adama dahi diyoruz kaldı ki saldırıdan kaçmak için dahi olmaya gerek yok. Aizen tepki veremedi.

İchigo’nun Yhwach’ı ikiye bölmesi ise etkileceyici bir şey değil zira Yhwach fiziksel hiçbir feati yok
İchigo'nun Gerçek Bankai'sini (üstelik hollow formu ile kombine olmuş.) İchigo ortaya çıkardığı anda kırmıştı.

Kesişinde Aizen’in ilüzyonu sayesinde oluyor.
Biliyorum Aizen açık yaratıyor ama sonuçta yine kesiyor.

Kesişinde Zaten Yhwach’ın bütün güçleri geçici süreliğine İptal edilmişti
İptal edilmemişti de yenilebilecek seviyeye gelmişti herhalde. (tam emin değilim.)

Minato desen Zaten Full sm ile Burdaki herkesden Daha hızlı.
Vallahi çok hızlı olduğunu tahmin ediyorum ama en hızlı diyemem sanırım. İchibee'nin (Feindbild'dan duymuştum.) Sub-Relativistic feati var üstelik yanlış bilmiyorsam bunu normal bir şekilde yapıyordu Yhwach'ın yanına gitmek için...

Aizen mühürlenmemesi olayını zaten @Nabu hocamız açıkladı zaten.
Aslında mühürleme yok diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece adamlar mühürleme değil bağlama diyor. Aizen aşırı güçlü olduğu için ona özel bir mühür geliştirdi.

Ancak İchibei Gerçekten güçlü biri.Kazanırlar sada bu İchibei ve Aizen sayesinde olur.
İchigo da aynı şekilde ve Urahara'da da taktik zeka var. Zaraki daha çok saf güçle çalışan biri o yüzden pek emin konuşamıyorum onun hakkında. Takım çalışmasına uyarsa çok fayda sağlar ama öteki türlü bilinmez.

@Garou

Hayır.Yhwach’ın güçleri iptal olmuştu

60917C83-5391-4ADA-85EC-20058450FA67.jpegFDDF0562-2777-4B50-90B5-A2C6574E21BE.png

Yhwach kılıcı Almight ile kırıyor.Fiziksel bir güçle alakası pek yok olsa bile zaten İchigo’nun kılıcı pek çok kez kırıldı

Hız konusunda zaten jonin Minato’nun bile sub
Relativistic feati’ni Nabu hocam atmıştı bir ara

Mugetsu’nun Hashi’ye zarar verebileceğini düşünmen sadece komik hatta ve hatta yok eder demen :D :D

Aizen’in konuşacak vakti var ams reaksiyon verecek vakti yok öylemi ?

Bu arada mugetsu’yı bu kadar abartman beni baya şaşırttı