Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs HoM Scarlet Witch vs Dark Phoenix

RedSkull

Müdavim Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
images-1.jpg

VS
images.jpg

Kurallar:
Öldüren kazanır.
-------------
@Muhammed @Nabu @Ascalon @bloody sword @Noralyma @Black @Norrin Radd

Bildiğim kadarıyla Dark Phoenix’den Galactus bile çekiniyordu.Bence Scarlet witch bu seviyede değil.

Güçler benzer gibi ama bilgisizlikle beraber (demiştim çok bilgim yok diye.) Scarlet Witch.

@RedSkull İyi düello.Dark Phoenıx ile Scarlet Witch ile kapışsaydı DP alırdı ama HoM versiyonunda işler değişir gibi.HoM Scarlet Witch yüksek zorlukta alır herhalde.

Life Force'li Wanda bir tık daha üst seviyede bana kalırsa. Bu karakterin sözleri = gerçeklik gibi gösterildi HoM serisinde.

Ağzından çıkan 3 kelimeyle, dünyalara, boyutlara hükmetti. Gerçekliği yeniden yazdı ve var olan mutantların %95'inin gücünü yok etti. Bana kalırsa çok etkileyici bir feat.

Z5V8bz.jpg

NL4zPY.jpg

RgVW2a.jpg

@Nabu

Merak ettiğim bir şey var. Acaba Phoenix Force'lu Jean Grey ile Scarlet Wich'in en güçlü ve en iyi halleri kapışsa kim kazanır?

Merak ettiğim bir şey var. Acaba Phoenix Force'lu Jean Grey ile Scarlet Wich'in en güçlü ve en iyi halleri kapışsa kim kazanır?
Evrendeki hiyerarşik yerleştirme anlamında Phoneix ve özellikle White Phoneix of the Crown (WPotC) çok daha üst makam bir varlık.

Ancak Hex Magic, Chaos Magic gibi olasılık, gerçeklik ve zaman büken büyüleri ile SW'nin esneme payı daha fazla.

Yani Phoneix Grey zaten 75/100 gücündedir ve bunu esnetirse de 80/100 ..

Ancak Wanda genelde 55-60/100 de gezerken aniden 85/100 olabilir. Yani, Wanda'nın yaptığı manipülasyonlar sonrası omniverse'ün mimarisinin yeniden oluştuğu durumlar oldu. Phoneix ne kadar bazı low-multiversal featler gösterese de bence Wanda kadar şov yapmadı.

Wanda'nın alt sınır gösterimleri çok daha aşağıda evet ancak üst sınır gösterimleri de sanki biraz daha etkileyici.

İki türlü de gider. Ancak Wanda derim sanırım.

@Ascalon

@Nabu
Bu durumda Jean'in Dark Phoneix hali, Wanda'nın en güçlü hali ile baş edemez diyebilir miyiz?

Moderatör tarafında düzenlendi: