Onun yazısını yazarız o zaman görürsünüzHocam Thanosun hallerinin ( Ar Thanos,Hotu Thanos vb.) güç sıralamasını yapsaydınız nasıl olurdu?
Top 12 mi hocam?Onun yazısını yazarız o zaman görürsünüz![]()
12 tane Thanos hâli var mıdır kiTop 12 mi hocam?
Bilmem. Olabilir. Ar Thanos, King Thanos, Base Thanos, Hotu Thanos falan bayağı versiyonu çıkmış adamın.12 tane Thanos hâli var mıdır ki
Yarısı non canonAr Thanos, King Thanos, Base Thanos, Hotu Thanos falan bayağı versiyonu çıkmış adamın.
Ne diyeyim yine de versiyon. Bu arada off-topic.Yarısı non canon
İngilizce varsa aslında bu konuya dair en güzel çalışma şu;hocam Darkseid karakterini ben çok bilmiyorum. Galiba bunca zamandır gördüğüm ve bildiğim Darkseid avatar muhtemelen. Gerçek Darkseid aslında ne , güç seviyesi nasıldır, bu avatar mevzusu nedir? Bunları bir anlatabilir misiniz hocam?
Eskiden öyleydi de, 2017 retcon'undan sonra nasıldır ona @Ascalon baksın .Deadpool ölümsüzlükle lanetlendi mi?
Valla epey kızmış ve çaresiz SS kendisini iki Proemial God'a (Big Bang sonrası 616 evreninde var olmuş ilk organizmalar iken zaman içinde farkındalık kazanıp, tanrılaşıyorlar vs) karşı tutmuştu zaman kazanmak için, sonunda ölümle burun buruna gelse de rakibine ciddi hasar vermenin yanı sıra evrenin yıkımına engel olmuştu.Bloodlusted SS ne seviye oluyor?
Neyin ? DS mi ? DS'in çok modu yok ki öyle Thanos gibi.hocam seviye sıralamasını ben çok iyi bilmiyorum bana sıralı olaraktan bir liste varsa atabilir misiniz?
| Post-CoIE / Pre-Zero Hour DS Post-Zero Hour DS / Pre-Flashpoint DS |