Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktivite
Darkseid
,
Anime&Manga Meydanı
forumunda
Gyoumei ve Sanemi vs Akaza ve Doma
başlıklı bir konu başlattı.
Gyoumei Sanemi VS Akaza Doma Kurallar: Öldüren ya da etkisiz halle getiren kazanır. Rakipler zorunda kalırlarsa birbirlerini...
4 Eyl 2026
Garou
Garp ve Roger vs Mihawk ve Shanks
konusundaki
Trao mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Mihawk'ın pek bir şeyini görmedik yav. Hayvani bir gözlem hakisine sahip olduğunu düşünüyorum sadece. Garp ve Roger ikilisi gözümde daha...
4 Eyl 2026
Trao
,
başlıklı konuya cevap yazdı.
Mihawk'ın pek bir şeyini görmedik yav. Hayvani bir gözlem hakisine sahip olduğunu düşünüyorum sadece. Garp ve Roger ikilisi gözümde daha...
3 Eyl 2026
Garou
konusundaki
Uchiha Madara mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
3 harfli şahıs Her bölümde güç dengesinin içinden geçtiği için yorumlamak zor.Ama şu an Roger ve Garp net daha güçlü olan taraf gibi...
3 Eyl 2026
Uchiha Madara
,
3 harfli şahıs Her bölümde güç dengesinin içinden geçtiği için yorumlamak zor.Ama şu an Roger ve Garp net daha güçlü olan taraf gibi...
3 Eyl 2026
Garou
konusundaki
Ronny mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Zirvesinde bir Garp ve Roger'ı Shanks ve Mihawk'dan yukarıda görüyorum ben o yüzden Garp&Roger ikilisi derim. Shanks ve Mihawk çok uzak...
3 Eyl 2026
Uchiha Madara
konusundaki
Garou mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
VS Şartlar - Zirve dönemlerindeki Garp ve Roger. - Güncel Shanks ve Mihawk. - Bilgi: Normalde ne biliyorlarsa birbirleri hakkında. -...
3 Eyl 2026
Nabu
konusundaki
Ronny mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Zirvesinde bir Garp ve Roger'ı Shanks ve Mihawk'dan yukarıda görüyorum ben o yüzden Garp&Roger ikilisi derim. Shanks ve Mihawk çok uzak...
3 Eyl 2026
Ronny
,
Genel
Dragon Ball- Genel Tartışma ve Sohbet/Paylaşım Başlığı
Super animesine Ekim ayında remake geliyor.
3 Eyl 2026
Ronny
,
3 Eyl 2026
Ronny
konusundaki
Nabu mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Daha güncel olan ikili alabilse şok olmam, zira burası OP her şey olabilir ve bunlar da epey güçlüler ve günceller o yüzden şok...
3 Eyl 2026
Ronny
konusundaki
Garou mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
VS Şartlar - Zirve dönemlerindeki Garp ve Roger. - Güncel Shanks ve Mihawk. - Bilgi: Normalde ne biliyorlarsa birbirleri hakkında. -...
3 Eyl 2026
Garou
konusundaki
Nabu mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Daha güncel olan ikili alabilse şok olmam, zira burası OP her şey olabilir ve bunlar da epey güçlüler ve günceller o yüzden şok...
3 Eyl 2026
Nabu
,
2 Eyl 2026
Nabu
konusundaki
Garou mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
2 Eyl 2026
Ana sayfa
Neler yeni