Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Garp ve Roger vs Mihawk ve Shanks

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
hopefully-this-lets-some-people-understand-the-clash-orange-v0-83bfast9tegf1.png

VS

can-we-please-end-the-debate-of-mihawk-vs-shanks-who-is-v0-v16qyz7ns71a1.jpg

Şartlar
- Zirve dönemlerindeki Garp ve Roger.
- Güncel Shanks ve Mihawk.
- Bilgi: Normalde ne biliyorlarsa birbirleri hakkında.
- Zihniyet: Kazanma niyetiyle tüm güçlerini kullanacaklar.
- Mekan:
next-arc-is-pirate-island-spoilers-for-1053-v0-vchrohgkge791.png

Daha güncel olan ikili alabilse şok olmam, zira burası OP her şey olabilir ve bunlar da epey güçlüler ve günceller o yüzden şok olmazdım.

Fakat, şimdilik Roger ile Garp net gömçürür gibi hissediyorum.

Zirvesinde bir Garp ve Roger'ı Shanks ve Mihawk'dan yukarıda görüyorum ben o yüzden Garp&Roger ikilisi derim. Shanks ve Mihawk çok uzak değillerdir ama ileride daha çok görürsek fikrim değişebilir.

3 harfli şahıs Her bölümde güç dengesinin içinden geçtiği için yorumlamak zor.Ama şu an Roger ve Garp net daha güçlü olan taraf gibi duruyor.En azından başarıları ve güçleri daha net olan taraf onlar.

Ama dediğim gibi malum şahsa güven olmuyor :ROFLMAO: Hajrudin İmu uçurduğu,yaralı ve yaşlı gabanın İmuya karşı luffy’den daha iyi performansı gösterdiği yerde usoop bile Roger dövse şaşırmam.xd

Mihawk'ın pek bir şeyini görmedik yav. Hayvani bir gözlem hakisine sahip olduğunu düşünüyorum sadece. Garp ve Roger ikilisi gözümde daha güçlü.
images