Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Yeni Canavar Üçlü - Hasırşapka Korsanları Tayfa Arası Denge!

Fikirleriniz?

• Yamato'nun gemiye gelmesi ile beraber Sanji'nin papucu dama atılır. Zoro-Luffy-Yamato!

Oy: 1 16.7%
  • Tayfaya istediği kadar güçlü üye gelsin, sabit kalır Zoro-Luffy-Sanji! Değişmez. Lakap onlara özel.

Oy: 3 50.0%
  • Luffy artık bu dengelerin dışında tutulmalı. Diğerleriyle farkı açtı.

Oy: 2 33.3%
  • Daha farklı düşünüyorum.(Konuda belirtin.)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Uncle Paulie

Şalıom
Gözcü Baykuş
unknown.png

Yamato ve Jinbe'nin tayfaya katılmasından sonra böyle bir konuya gerek olduğunu düşündüm. Sizce Yamato'nun bizimle beraber yolculuk etmeye başlayacak olmasından sonra tayfadaki dengeler nasıl olur? Yamato'yu tam olarak bizim tayfaya ve dengelere dahil edebilir miyiz? Ya da Luffy'i artık bu dengelerin dışında mı tutmak gerekir? Jinbe'nin burada bir yeri olabilir mi? Ya da güçlerden bağımsız olarak sadece bizimkilere mi özel olduğunu düşünüyorsunuz? Ya da bunlardan farklı olarak Hasırşapka korsanları arasındaki dengeyi nasıl yorumluyorsunuz? Buyurun tartışalım.

Öncelikle Yamato'nun gelişi kesinleşmedi sanki twist olacak gibi geliyor bana.

Ama katılsa bile Monster Trio bozulmaz.

Ark başında Topiroppo'nun en zayıfını yeni power up'ı (suit) ile bile dövemeyen Sanji'ye sırf onu Monster Trio içinde tuıtmak için en saçma power-up'lardan biri yapıldı... Bu mantaliteyi koruyacaktır Oda..

Yoksa Jinbei tayfaya katılmak için BM'den ayrıldığı sırada Sanji'den çok çok daha güçlüydü.

Ayrıca "denge" kelimesinin bu evrenle hele de Hasır Şapkalarla bir kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum :D :D Bir "formül" var belki ama "denge" yok.

@Nabu

Yamato dışında da yorum yapılabilir diye geniş tuttum bu sebeple. Ama gelir gibi geliyor bana artık sizle geleceğim dediğine ve tayfa kabul ettiğine göre. Zaman gösterir artık.

Luffy>>Yamato>Zoro>>>Sanji şu anki durum.Seri sonunda Luffy>>>>Zoro>=Yamato>>Sanji olur

Luffy>>Yamato>Zoro>>>Sanji şu anki durum.Seri sonunda Luffy>>>>Zoro>=Yamato>>Sanji olur
Gerçekler: Luffy >>>>> Zoro > Yamato >> Jinbei > Sanji >> Franky > Brook >= Chopper >= Robin >> Nami = Usopp

Olacak (zorlanacak) olan : Luffy >>>>>>>>>>>> Zoro >>> Sanji >> Yamato > Jinbei >> Gerisi önemsiz.

Jinbe hala Luffy hariç tayfadaki herkesle aşık atabilir bence. :) Sanji'yi alma şansını da görüyorum.

Yamato gerçekten güçlü bir karakter ama Oda'nın Zoro ve Sanji'nin önüne koyacağını düşünmüyorum. Jinbei tayfaya geldiğinde de acaba canavar üçlü değişecek mi diye düşünmüştük fakat eşleşmelerle böyle olmayacağı belli edilmişti. O yüzden Yamato'nun ileride dördüncülüğe gerilemesi muhtemel. Jinbei ise maalesef daha geride kalacak gibi duruyor.

Gerçek monster trio = Luffy & Zoro & Nami.

Serideki herkes bu üçü için harcanabilir. Canavarlık burada yatıyor. Gaddarlık.

Monster Trio bozulmaz. Hatta bir şekilde güç olarak da tepede kalırlar. Ama şu da var Lütfü artık farklı bir ligde.