Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs World Breaker Hulk vs Thor

Thor vs WBH

• Thor alır

Oy: 7 77.8%
  • WBH alır.

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRaHGvas0h3lAkRVqfAEnKsBzAJVti4uvE8lWT1lAH29_7iH95m',left][/img]

VS

[img='https://static.comicvine.com/uploads/original/0/7086/169397-148877-thor.JPG',left][/img]

Dövüş Kuralları:

1-İkisinin de iradesi stabildir birbirlerini öldürene kadar durmayacaklar

2-Öldüren kazanır.

3-Thor Base Mighty Thor halindedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gezegen yok olur ardından Thor Hulk'u karadelik veya güneşe atar. Thor kazanır. ^^

@Ascalon

BFR yok diye ekleseydim kurallara :D

Hocam bir yere ışınlamadan yenebilir mi ? Yani mesela anti force atıp felan ?

Eğer fiziksel bir dövüş olacaksa Thor'un pek kazanabileceğini sanmıyorum. Odin Force gerek yada Warior Madness yeterli gelebilir ama emin olamadım.

@Ascalon

Yok yani yumruk yumruğa felan da olmayacak. Mjolnir'den devasa blastler çıkarabilir isterse. Glory'e yaptığı gibi. Veya yeryüzünün manyetik enerjisini emerek devasa bür blast vurabilir vs. vs.

Bu şekikde kim alır diyorum ben :D

Hulk Thor'u yakalarsa Thor'un işi biter gibi ancak Thor gezegeni yok edip blast çakıp durursa kazanabilir gibi.

wwh nin bile sentry ye ve dr strange'e neler yaptığını düşününce wbh base thoru alır diye düşünüyoum.Bence wwh de alır thoru.
Fakat thor dövüşü dünya dışına çekerse veya kaçak dövüşurse(yani direk wbh ile h2h mücadeleye girmeden) thor da alabilir.Genel olarak wbh ye yakınım ama.

Thor her zamanki gibi Hulk ile fiziksel bir cenk etme peşine düşer ve kendini tutarak dövüşürse Hulk büyük ihtimal çok sıkıntı yaşamadan yener.

Ancak Thor çekinmeden tüm tanrısal güçlerinden de faydalanarak dövüşürse alamaması için bir sebep yok. WWH hikayesinde Thor olmamasının bir sebebi vardı :D

@Shrimp
WWH çizgi romanını ele almak çok mantıksız olur bence koskoca red ricards 300 iq adam elinde ampulle gelip sentry geldi diye hulki kandirmaya calisiyor oda yetmezmiş gibi birde dayak atmaya çalışıyor la sen red richardssin kendine gel git bir silah falan yap Buyücü olan adam Dr strange bile dayakla geliyor at başka bir boyuta bitsin orada sakinleşir ama illa dayak yiyecek yani kimse kendi uzmanligıni ya da yapabileceği şeyleri kullanmıyor o yüzden hulk herkesi yeniyor hikaye sürsün diye yazar zorlamış baya

Bence eğer yazar müdahalesi olmadan adil bir karşılaşma düşünürsek thor alır

@Noralyma
Sen aylar önce base Superman WWH yi alır dediğinde ben olamaz nasil olabilir falan diyordum aradan baya zaman geçince gördüm ki sen haklıymışın Superman pek zorlanmadan bile alır WWH formunun dogru dürüst feati bile yok Base Superman in çok daha iyi birsürü feati var ayni şeyi bu vs de thor içinde düsünüyorum thor alır

@Lex Luthor

Bir şeyler biliyorduk da konuşuyorduk :p

Konuya gelince ben de Thor alır diye düşünüyorum.

Bu arada hocam WWH değil WBH formu bu. Biraz daha güçlü hali.

@Noralyma
İşte ne yapalım abartıldığını düşünmeden konuşmuşum o zaman lan bu adam ne yaptı ki sanki
base supo nun Gezegen ağırlığını (hangi gezegendi unuttum) günlerce bench press yaparak güneş görmeden taşıması bile WWH nin featlerinden iyidir

WBH olması çok bir şey değiştirmez bence yine sağlam bir feati yok ki Superman in ya da thor un çok daha iyi featleri vardır gene

Bence WBH kazanır.Kısaca WBH ayağını yere koydu diye Amerikanın tüm doğu kıyısı sallanmıştır.Yumruklarını sıktı diye havada rüzgarlar esmeye başlar.Hulk tamamen fiziksel güç üzerine kurulu bir karakterdir.Eğer Thor Hulk'la yumruk yumruğa dövüşmeye başlarsa muhtemelen yenilir.Bide uzaktan savaş konusu var(yıldırım fırlatma gibi).Bu konuda çoğunluk Thor'un kazanacağını düşünür.Ama bence Hulk'un dayanıklılığını ve tabii ki aşırı hızlı iyileşme yeteneğini de hesaba katmamız gerek.