Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Warrior Madness Thor vs Thanos

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSiNxSPWlXm0VXLVuIbZGYTVlaKvrNt4e9O1ZLWIL6UwfL15_Lk',left][/img]

VS

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTTh56bFyuhvqARjHXl1wxdL41kNe-R-Zz2mf79Dl0CI84Aw1ds',left][/img]

Dövüş Kuralları
1-Thor Warrior Madness'dir ve güç kemeri vardır. WM olması gücünü 10 katına çıkartıyor kemer ise 2 katına çıkarıyor. Yani 20x Thor.

2- Dönem olarak Earth 616 Mighty Thor ve Earth 616 Thanos

3-Thanos base formundadır.

4-Zeka kullanarak hile yapmak felan yok kendi güçleriyle dövmeye çalışacaklar birbirlerini.

5-Savaş Mars'ta başlayacak

6-Öldürmeye gerek yok bayıltan veya nakavt eden kazanır.

Kararsız kaldım çok zorlu bir maç olur gibi geliyor :D Çok az farkla wm thor önde olabilir

@father

Bana da öyle geliyor. :D

Ama Thanos bu ne yapacağı belli olmaz.

@Nabu

Hadi bakalım 22 saat olmuş. Ne düşünüyorsunuz ? :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Thanos alır. Fiziksel olarak yaklaşır sadece Thor. Thanos'un olayı kozmik güçleri.

WM = 10x güç olayı uzuuuun zamandır istikrarlı olan bir şey değil ve Güç kemeri ile WM moduna girince 20 Thor edeceğini düşünmüyorum. Acı kuvvet olarak, kas olarak belki ancak tanrısal becerileri, hızı, savaş becerisi falan öyle olmuyor. Yani Thanos'un 20 Thor ile savaşması ile WM + Kemer Thor ile savaşması aynı şey olmayacaktır bence.

Thanos çok zeki biri ve öyle berserke bağlamış birinden dayak yiyeceğini hiç sanmıyorum.

Thanos orta zorluk diyorum.

@Thanos

Thanos Thor'u bir silahla kuvvet alanı dediği yere soktu ve dedi ki "Eğer Thor kuvvet alnından çıkarsa beni ve infinity watch'ı yok eder"

Eternity o seride Thor hakkında Adam Warlock ile konuşurken Eternity, "Benim için bir tehlike" diyordu.

Odin WM Thor'un evren için bir tehlike olacağını düşünüyordu. Adam Warlock ve Silver Surferı aynı anda yeniyordu. Güç taşlı Drax'ı yenip güç taşını alıyordu. SS kendini sınırlamayıp kozmik güç çıkartarak Thor'a saldrıyordu Thor ise alıyordu ayağının altına SS'i.

Pek küçümsenecek birisi değil.

@Nabu

SS ile AW dayak yiyordu. Eternity, benim için tehlike diyordu. Zaten serinin ilersinde Odin Warrior Madness olmadığını sadece sınırlarını kaldırdığını belirtiyordu. Ve sinirlendiğini. Thanos kendi ağzıyla söylüyor beni ve infinity watch'ı yok ederdi diye :D

Eternity, benim için tehlike diyordu
Ya WM Thor nereye Eternity için tehlike oluyor. Şöyle hyperbole şeyler demeyin allah aşkına :D İyi Batman'de Spectre'ye tekme atıyor hadi bakalım buradan yak :D Yani iyi feat ile saçma feat i ayırt etmek gerek bence.

Bir de söylediklerinin çoğu eski ve epeydir olabilen şeyler değil (hatta bazıları Klasik thor) zaten o yüzden şu ifadeyi kullanmıştım ;

WM = 10x güç olayı uzuuuun zamandır istikrarlı olan bir şey değil
Soru Normal Mighty Thor 20 kat güçlense Thanos'u alır mı ? ise o zaman iş değişir.

Ancak sırf WM ye bağladı ve kemer taktı diye Thanos alacağını sanmıyorum.

@Nabu

Öf hocam be :D

Her zaman açığımı yakalıyorsunuz :p

Peki Mighty Thor 20 kat güçlense Thanos'u alır mı ?

@Noralyma

Thanos Base ise ve hazırlığı ya da özel bir eşyaya sahip değilse 20 Mighty Thor gücü, Thanos'a yeter bence al aşağı etmek için.