Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Villain Kıyaslamaları Final

Turnuvanın Galibi?

• #1. Tur Galibi Pain

Oy: 3 42.9%
  • #2. Tur Galibi Aizen

Oy: 2 28.6%
  • #3.Tur Galibi Zabuza

Oy: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

Uncle Paulie

Şalıom
Gözcü Baykuş
Baz alınacak faktörler;

1- Karakterin seride bıraktığı etki, okuyucuda izleyicide bıraktığı etki,
2- Karakterin genel tasarımı,
3-Karakterin kendi içinde ne denli tutarlı olduğu

#3. Tur Galibi

tumblr_mrsmnmmqjw1rsq581o1_400.jpg

#2.Tur Galibi

6f54f0e7f8da7372f864429cfd5120b4.jpg

#1.Tur Galibi

tumblr_o3jmebhVmx1tqjhmao1_400.gifv

Şahsen Zabuza'nın bende bıraktığı etki Pain'den fazlaydı. Belkide ilk villainlerden olduğu için ve bölüm sayısı o kadar olmadığı içind,. Hele Naruto'nun kendisine Nutuk çektiği sahnede "yeter çocuk beni ağlattın" diyip ağladığı sahne muhteşemdi. Zabuza>Pain

Aizen bunların arasında en etkileyici olanı, kendi içinde tutarlı(Yhwach'la konuşurken Aizene, SS'yi korumanın senin ilgi alanına girdiğini pek sanmıyorum demişti.Aizen de kim beni kontrol etmek isterse ona karşı savaşırım demişti.) Bir nevi ruh kralına karşı hogyoku alarak isyan başlatması gibi.

Zabuza da iyiydi hoştu ama öyle aşırı inanılmaz olduğunu hatırlamıyorum.

1- Aizen > Pain >> Zabuza

Zabuza hikayenin başından sonra War Arc'ta karşımıza çıktı zaten çok büyük bir etki bıraktığını sanmıyorum seride. Pain ile Aizen arasında kaldım ama Aizen diyeceğim. Serinin çok büyük bir çoğunluğunda zaten adam baş kötüydü.

2- Aizen > Pain > Zabuza

Tasarım açısından Pain ve Aizen'i seviyorum. Zabuza'yı da severim ama bu ikisi gibi değil.

3- Aizen >> Pain >= Zabuza

Tutarlılık konusunda Aizen'den önde kimse yoktur bence. Adam hiçbir zaman fikrini değiştirmedi. Pain ve Zabuza birbirine yakın bu konuda.

1 - Pain = Aizen >>>> Zabuza
2- Pain > Aizen > Zabuza
3- Pain = Zabuza >= Aizen

Benim için sonuç = Pain.

Ancak burada en çok ekran zamanına sahip kişi Aizen ve en az ise Zabuza. Zabuza'nın inlarda etki bıraktığı o ilk bölümlerdeki bölüm sayısı 5-6 falan. Ona rağmen bunca yıl sonra hala böyle ikonik kalabilmiş olması da ayrı bir takdiri hak ediyor.