Genel Üç Büyüklerde En Sevdiğiniz Seri Hangisi?

Hangi Seri?

• Naruto

• Bleach

• One Piece

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hepsi birbirinden beter Dbz de dahil bu mangaların amacı genel kitleye hitap
etmek olsa da nasıl bu kadar fazla satıyorlar, hiçbiri konumunu hak etmiyor, bu işin biraz da bence tarafı ama hepsinin bende kendince bir yeri vardır.

Bleach: Bu serinin fazla gömüldüğünü düşünüyorum , Kubo arka plan çizmese bile çok güzel çiziyor şerefsiz, Shiro Sagisu da başka bir etken. Hikayenin zayıflıkları çok fazla, abuk sabuk power-uplar . Bu serinin sorunları Arrancar Saga’da başladı.Soul Society Arc gerçekten çok iyi bir arc. Yıllar önce söve söve bitiremediğim Fullbring arcın şuan iyi bir arc olduğunu düşünmeye başladım.
Yeni nesil shonenlerin Bleach’in yerini dolduracağını söylüyorlar ama ben öyle düşünmiyorum. Keşke daha güzel bir world buildinge sahip olsaydı ve daha tutarlı olabilseydi.
Kubo’nun bu hikayeyi mangasıyla adam akıllı açıklayamaması , light novelle devam etmesi benim için ekstra eksi , yok şu analizi felan, ayrıca animesinin bu boşlukları doldurmasını beklemek ayrı bir eksi, Kubo bence kötü bir yazar , aklında çok güzel fikirler olduğu ilk bölümlerden olduğu belli ama bunu mangasına tam yansıtamamış, bu yüzden bu kadar nefret edildi ve bu üçlünün en zayıfı görüldü. Yine de sevdik bu seriyi , yapacak bir şey yok.
Ayrıca Bleach hiç bir arcın mantığı kötü değil sadece Kubo bunun altından kalkmadı.
Her ota boka hayvani power uplar alan bir veledi koyarsan insanlar tabii sevmez.

Naruto: Talk no jutsusuyla benı kendinden nefret ettirdi , bu ne flashback sevdasıdır bir fight bir arc sürüyor o da 50 bölüm sürüyor. Ana üçlüyü bir gram sevmiyorum ama sevdiğim yan karakterler var. Boruto yüzünden kendisine saygım aşırı azalmıştır ama beklentim yok değil yarın güzel bir spin off duyurulursa işler değişir.Naruto evreni bunu hak etmiyordu. Nefret ettiğim yerler sürüsüyle var ama puşt kendini okutturup-izlettiriyor.
Painden sonra öyle böyle bozmuyor. Bu nasıl bir bozuştur.
Evreni diğer ikisine göre daha fazla ilgimi çekti, etkisinden kurtulamıyor insan ,hatırlarım eskileri.

OP: Ben seni izledim/okudum ama bu kadar başarılı gibi görünmen beni sinir ettiriyor, zaman atlamasının öncesini herkes gibi çok sevmemiştim, zaman atlaması sonrası çok kötü zaten.Zoro ve Usopp dışında tayfadan kimseyi sevemiyorum.

Op~Naruto>=Bleach
İchigo’suz Bleach>=Op~Naruto

Aralarında en sevdiğim Bleach olsa da shonenlik açısından abartı bir fark göremiyorum.
Bleachi daha çok sevmemin nedeni büyük ihtimalle karanlık bir havası olduğundandı.
Hepsinin güzel yaptığı şeyler var, hepsi genele baktığımda çok kötü,zamanında okuduk /izledik, sevdik şu an Bleach’i severim yarın başkasını benim sevgim sürekli değişir. Bir gün shonenlerin haterı bile olabilirim.( O bir günler hep uğrar bana şu an benimle değiller, bleach animesi çıkınca yine gelebilirler)
Hepsinin ana karakterleri çok sinir bozucu.
16 defa edit çekmişim, o kadar karasızmışım herhalde.
Yukarda genel düşüncelerimi yazmışım zaten ama bir şeyler eklyeyim yine de.
Wan Pisu hiç bir zaman fazla sevmedim, en azından diğer ikisine nazaran.
Naruto ve Biliç'i de seviyorum durum değişiyor, ikisinin de sıkıntıları fazla.
Kishi'ye bir miktar sövdüm özellikle Pain Talk no Jutsu dan başlayıp Boruto ya kadar, Oda'yı ise hiç ama hiç umursamadım ama Kubo'nun içinden geçtim. :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri