Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Türk Dizilerindeki En Sevdiğiniz Sahneler

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Türk dizilerindeki en sevdiğiniz sahneleri burada paylaşabilirsiniz
ben başlıyorum;

Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdiJanti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem!Çok gülerdi, ben gülmem!Bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde, sırtını dönerdi. Ben dönmem!Agop abi beni kapıdan al dediğinde, dalga geçerdi. Ben geçmem!Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bir tuhaf dağıtırdıNe varsa elinde yine döner dolaşır onun elinde kalırdı. Benim kalmaz!Bizde para masaya konur, herkes ihtiyacı kadarını alır!Jilet Ahmet silahını adamına taşıtırdı, ben silahımı saklamam!Abim bu masaya şöyle fiyakalı ama birazda yamuk otururdu.Ben arkamı arkadaşlara verince şöyle bir yaslanırım geriye!

Pek aklımda Türk dizisi yok ama şunlar hatırladığım sahneler.

Kurtlar Vadisi'nden şu sahne çok güzeldi.

Ezel'den bu.

Aşkı Memnu'dan da bu.

Çok sevdiğim iki dizinin ortak bölümünden;

10:58

Dizi genel olarak kofti olsa da son sezon taht kavgalarına odaklanınca kalitesi artmıştı. Halit Ergenç'in bu sahnedeki oyunculuğu muazzam.

@Flying Raijin

A.K.M > Sezai

Cavit > Kartal(Bunlar yakın biraz)

Hımbıl Hakkı>Hilmi(Hilmi sonralarda biraz abartılı bir karaktere dönüşüyor)

Boomcuk Onur >> Halil

Murat Cemşir > Ali

Ahmet KuMral> Metin

Sadi Cemalettin Tingiz > Feyza

derim ben.

Senaryo bakımından Kardeş Payı ilk sezon > İşler Güçler. Ancak ikinci sezon fazla bozuyor. İşler Güçler ise ilerledikçe güzelleşiyor bence. Bir yorum görmüştüm, İşler Güçler AB'ye, Kardeş Payı hem AB hem Totale hitap ediyor diye. Kardeş Payı biraz daha jenerik evet.

İşler Güçler> Kardeş Payı ilk sezon>>İkinci sezon diyorum.