Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk dizilerindeki en sevdiğiniz sahneleri burada paylaşabilirsiniz
ben başlıyorum;
Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdiJanti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem!Çok gülerdi, ben gülmem!Bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde, sırtını dönerdi. Ben dönmem!Agop abi beni kapıdan al dediğinde, dalga geçerdi. Ben geçmem!Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bir tuhaf dağıtırdıNe varsa elinde yine döner dolaşır onun elinde kalırdı. Benim kalmaz!Bizde para masaya konur, herkes ihtiyacı kadarını alır!Jilet Ahmet silahını adamına taşıtırdı, ben silahımı saklamam!Abim bu masaya şöyle fiyakalı ama birazda yamuk otururdu.Ben arkamı arkadaşlara verince şöyle bir yaslanırım geriye!
Bu sahneyi kelimelerle anlatamam. Burhan'ın kendini elit göstermek için girdiği çabaları Şesu'nun zor durumda olmasına rağmen bozma uğraşı filan kelimelerle anlatılamaz. Gülse Birsel ve Burhan'ın zirve zamanları.
Hımbıl Hakkı>Hilmi(Hilmi sonralarda biraz abartılı bir karaktere dönüşüyor)
Boomcuk Onur >> Halil
Murat Cemşir > Ali
Ahmet KuMral> Metin
Sadi Cemalettin Tingiz > Feyza
derim ben.
Senaryo bakımından Kardeş Payı ilk sezon > İşler Güçler. Ancak ikinci sezon fazla bozuyor. İşler Güçler ise ilerledikçe güzelleşiyor bence. Bir yorum görmüştüm, İşler Güçler AB'ye, Kardeş Payı hem AB hem Totale hitap ediyor diye. Kardeş Payı biraz daha jenerik evet.
İşler Güçler> Kardeş Payı ilk sezon>>İkinci sezon diyorum.
Seriye dair en sevmediğim şey bu final olabilir. Burak Aksak'ın sonradan açıklamaları da bunu doğruluyor bence. Bu final başından belli planlanmamış, Ali Atay'ın fikriymiş. Ulan Mejnun...