Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Toneri vs Sasuke

Sizce kim kazanır?

• Sasuke Orta Zorlukta

Oy: 4 66.7%
  • Sasuke Yüksek Zorlukta

Oy: 2 33.3%
  • Toneri Orta Zorlukta

Oy: 0 0.0%
  • Toneri Yüksek Zorlukta

Oy: 1 16.7%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Tony Stark

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
main-qimg-e886121b8edd5ef4d75271557227b5f7

VS

tumblr_o5gdxvSG1j1qcjjjfo4_1280.jpg

Mekan:
full_moon.png

İkisi de kana susamış halde savaşacaklar

Neredeyse rs güçleri olmayan Naruto başardıysa resimdeki Sasuke, Toneri'yi parçalar. Normal Sasuke'de kazanır sanırım tam emin olamadım ama.

Sasuke'de 8.5 Bijuu ve RSM varsa zorlanmaz. Adult hali ise yine kazanır ama zorlanabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Naruto Full RSM modda değildi ancak Hinata'nın verdiği Hamura çakrasının epey bir etkisi olmuştu o dövüşte. Yani Savaş Arcındaki BSM Naruto'dan güçlüdür The Last'daki. Ay kesen ataktan sıyrık dahi almadı adam.

Yani Rikudo güçleri olmadan aldı demek doğru olmaz bu sefer Hagoromo değil de Hamura vardı işin içinde çünkü.

Yine de büyük ihtimal resimdeki Sasuke versiyonu (en güçlü Sasuke versiyonu) alır bence de. Toneri'nin tenseigan ile tecrübe edinip, güçlenmesi durumunda karşılaşsalar o zaman fikrim değişir.

Toneri ay kesti ama ay uzunluğunda bi kılıçla kesti. Keskinliği ne kadardır belli değil. Elbette kesebilmesi için keskin olması lazım baya. Ama Ps’yi direk kesebileceğini, ps’yle çarpışabileceğini pek sanmıyorum.

Sasuke derim ben. Fazla zorlanacağını sanmıyorum.

Ama Ps’yi direk kesebileceğini, ps’yle çarpışabileceğini pek sanmıyorum.
Sasuke'nin PS'i bina boyunda. Ay - Dev Kıta boyutunda bir şeyi kesen atakla bunu kıyaslamak zor. Ayı kesecek enerjiyi, PS'i kesecek kısalıkta bir kılıca nakletse zaten sıkıntı. Ha bu seviyedeki Sasuke'nin PS'i kıtasal atakları tanklıyordur o ayrı. Ama boyut hesabından gidersek sağlıklı olmaz diye dedim.