Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Thor'un İmtihanı

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
10-Hulk
9-Aquaman
8-Captain Marvel (binary form)
7-Hyperion
6-Gladiator
5-Wonder Woman
4-Shazam
3-Superman
2-Silver surfer
1-Thanos

Kurallar

1-Thor ölümüne dövüşecek.
2-DC karakterleri için Post Crisis dönemi Marvel karakterleri için ise Pre Now .
3-Diğer karakterler kendi ruh halinde olacaklar
4-Thor eğer kaybederse en sevdiği kişiyi kaybedecek
5-Dövüşler yok olmayacak bir gezegende geçecek
6-Herkes base halinde (Yani Supes gidip sundip yapmayacak veya WW God mode açmayacak)
7-Her maç sonrasında yorgunluğu sıfırlanacaktır'

Sorum ise hangisinde durur ? Veya hepsini geçebilir mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rauntlar arası iyileşecek mi ? Yoksa hepsini tek bir seferde sırayla geçmesi mi gerek ?

Öncelikle bu tür konularda ''Her maç sonrasında yorgunluğu sıfırlanacaktır'' ibaresi gerekli.

İlk ikiyi pek zorlanmadan geçer. Wonder Woman'a kadar da orta - yüksek zorluk arasında gelir.

Wonder Woman dövüşü epey zorlasa da geçecektir. Superman'ı geçer mi emin değilim ama Silver Surfer'i geçemeyeceğine eminim.

Edit. Tabii SS ciddi davranır mı orası önemli. Gel geç diyebilir :D

Edit2. Bir üst mesajı görmemişim.

Pre-now güzel bir tabir olmamış Gorr olayları filan geçersiz öyleyse. Marvel karakterleri için Modern çağ diyip geçebilirsiniz illa Dc deki gibi bir tabir kullanılacaksa. Dc karakterleri için Pre 52-New 52 denmesinin asıl nedeni bu farklı çağlardaki karakterlerin aynı karakterler olmamasıdır.
Earth Two Superman(Golden Age)
Earth-One Superman(Pre-Crisis)(Silver Age)
New Earth Superman (Post-Crisis)(Rebirth)
Prime Earth Superman (New 52) (Postflashpoint)

Bu dört karakter farklı kişiler.

Marvel da ise tüm dönemlerde karakterler aynı kişiler.

Neyse konuya dönersek Wonder Woman ile birlikte bir zorlanma başlar.
Wonder Woman'ı %65
Shazam'ı %30?(karakterin gösterim eksiği var)
Superman'i ise %40 geçer diyorum.

@Ascalon

Tamam hocam modern çağ olsun.

Bu arada şurayı anlayamadım. Shazam'ı %30 ihtimalle alıyor. Superman'ı %40 ihtimalle mi alıyor ?

@Noralyma
Shazam büyüye dayanıklı bir karakter olduğu için onu yenme ihtimalinin daha az olduğunu düşünüyorum. Superman ise büyüye karşı alışdığı dayanıklılığını kullanamıyor.

Böyle çok önemli bir motivasyon ile Thor bence en iyi performansını sergileyecek ve becerilerini olabilecek en üst seviyeye (şartlar dahilinde) getirecektir diye düşünüyorum.

Bu sebeple 5 e kadar rahat gelir ancak 5. raunt da çok zorlansa da bu kadar önemli bir motivasyona sahipken WW'nin Thor'u öldürebileceğini sanmıyorum. Eğer kement ile yakalarsa da WW, Thor'un savaşa sebebini öğrenince onu sala verecektir zaten (rakipler için kana susamış ibaresi yoktu çünkü) ve en kötü ihtimalle WW geçmesine izin verecek. Ya da WW'yi kendisi yenecek.

Shazam, SS ve Superman kendi kişiliklerindeki gibilerse Thor belki onların barışçıl yanlarından faydalanıp sürpriz faktörü ile hepsini alt edip Thanos a ulaşabilir.

Ancak olaya güç dengeleri olarak bakarsak. Shazam ya da Superman'i geçebileceğini sanmıyorum. (hatta WW bile kıl payı)

Supermanin çok üst düzey featleri var

Tüm yunan tanrılarının ve tüm yeşil fener bataryasinin gücünü tankliyor
Timeles machine gücüyle zamandan gerçeklikten silinmiyor

Thor süpermeni hiç bir türlü yenemez cunki featler öyle gösteriyor
Ayrıca thorun featlerinin %85 ı mjyoner ve ekstra karanlık güç ve odinforce ile yapılmış featler ki thorun tüm featlerini ele alırsak süpermen gene 1 2 tik üstte oluyor feat bakımından süpermenin featleri inanılmaz

Son düzenleme:
Hepsini alabilir, hiç birisi OAA gibi dokunulmaz bir figür değil. Sadece yazara ve okuyucu kitlesine bağlı. Evrenler arası dövüşlerde, Wolverine Lobo'yu yeniyor :D Bu olayları bu işi profesyonel olarak yapan insanlar yazıyor bir de.

Bu olayları bu işi profesyonel olarak yapan insanlar yazıyor bir de.
Dostum, yazarlar elbette son karar vericiler ancak, vsbattle mantalitesi seninde bidliğin gibi bunun üzerine kurulu değil. Board Game gibi, taso gibi bir şey.

Wolverine olayı ise yazarların saçmalası sebebiyle değil popülarite oylarıyla kazanıyor. O Karşılaşmanın galipleri oylarla belirleniyor. Yoksa Storm > WW ya da Spidy > Superboy olası şeyler değil :D

Bu olayları bu işi profesyonel olarak yapan insanlar yazıyor bir de.
Dostum, yazarlar elbette son karar vericiler ancak, vsbattle mantalitesi seninde bidliğin gibi bunun üzerine kurulu değil. Board Game gibi, taso gibi bir şey.
Wolverine olayı ise yazarların saçmalası sebebiyle değil popülarite oylarıyla kazanıyor. O Karşılaşmanın galipleri oylarla belirleniyor. Yoksa Storm > WW ya da Spidy > Superboy olası şeyler değil :D
Elbette. Ancak bu tarz senaryolar, karakterler arasında dağlar kadar fark yoksa işin senaryosuna bağlıdır. Tasolardaki gibi net, niceliksel bir şey söz konusu değil. Bu çevrede genelgeçer kabul bu olmayabilir fakat yaklaşımım bu yönde :) Farklı önkabullerle yorumlayabiliriz sonuçta.