Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Thor vs Sentry

The God of Thunder

Müdavim Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
[img='https://static.comicvine.com/uploads/original/11112/111122896/4799218-download+(1).jpg',left][/img]

Kurallar

1-İkiside Base formda

2-Prep time yok

3-Post classic dönemi

4-İkiside %100 irade de birbirlerini öldürene kadar durmayacaklar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sentry kazancaktır büyük ihtimal ikisi de standart haldeler ise. Ama Thor bir sürpriz yapıp öldürebilir Sentry'i.

@Noralyma
God Blast ile öldürebilir onun haricinde onu 9 diyardan birine ışınlayabilir kara deliğe atabilir. Ayrıca Thor yarım kan da olsa bir Elder God marvel evreninde en yüksek potansiyele sahip kahraman bir sürpriz yapabilir yani.

@Ascalon

God Blast ile öldürebilir
Hocam Sentry God Blast'ı tanklayamaz mı ya da kaçamaz mı ?

kara deliğe atabilir.
Sentry kara deliğe dayanamaz mı ?

Ayrıca Thor yarım kan da olsa bir Elder God marvel evreninde en yüksek potansiyele sahip kahraman bir sürpriz yapabilir yani.
Bu konuda katılıyorum. Marvel evreninde en yüksek potansiyele sahip karakter kesinlikle Thor.

Marvel evreninde Superman görevi görüyor bu konuda..

Kaçabilir ancak tanklayamaz büyük ihtimal Galactus'a zarar verip Celestial zırhı kırabilen bir saldırı bu.
Sentry kara deliğe elbet dayanabilir ama bu zarar göremeyeceği anlamına gelmiyor.

Base Sentry'nin istikrarlı bir şekilde onu Thor çapında birinin üstüne koyan şeyler gösterdiğine şahit olmadım. Ancak konu Sentry'i stabil baz aldığı için elbette (%100 irade) bu yüzden Sentry'i çok da kolay eleyemiyorum.

İki türlü de gidebilir hız, yıkıcı güç ve enerji manipülasyonu Sentry'de iken dayanıklılık, güç, büyü Thor'da.

@The God of Thunder

Ben Güç demiştim, kuvvet değil yani sahip olduğu güçlerin büyünü anlamında ancak kuvvet olarak da Thor'u, Base Sentry'nin önüne korum rahatlıkla, Sentry o çapta şeyler göstermedi diyebiliriz.

Hortlatmış olacam ama Sentry, 2 darbesiyle Celestial öldüren, Celestiallerin yaptığı saldırılara dayanan, Dünyanın yarısı ağırlığındaki Serpenti taşıyan, kozmik dahil her türlü enerji saldırılarını absorbe edebilen, en güçlü 3. Celestial olan Exitara hasar veren, Dünya çapında yıldırımlar atabilen, öylesine darbeyle Dünya üzerinde delikler açan, Hızda Egoyu geçen, ışıktan çok daha hızlı ilerleyen mjolnire tepki veren, Quasarın bulunduğu savaşta en güçlü kart olduğu söylenen, tanrı yiyen Demogorge Atumu öldürüp, güneş sıcaklığına dayanan, Galactusa ciddi hasar verebilen, Godblast ile Galactus kovalayan, dünyanın atmosferini istediği gibi kullanabilen, nötron yıldızının basıncına dayanan, Red Hulku kara delikten kurtaran, World Engineyi hareket ettiren, Herculesa yumruk atarak boyutsal kırılmayı kapatan, Gorr ile dünyadaki savaşında Ay'a bile hasar veren, kendi cehenneminde Mephistoyu yenen, Silver Surfer ve Adam Warlocku aynı anda yenen, Annesi Elder God babası en güçlü All father olan, Mikobashi'ye hasar veren birini yenemez.

Zorlar mı zorlar orası ayrı ama bu kapışmayı Thor kazanacaktır :thorgif: