Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Teknik Sorunlar

@Nabu

Nabu' Alıntı:
Tavsiyem bundan sonra resimlerin linklerini mesaja giydirmen üzerinedir.
Ben bunun tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorum ya da anlayamadım. Geçen açtığım konuda Ego için sizin dediğinizi gibi yapayım dedim yapamadım.

Teknik sorun sayılır mı bilmiyorum ama avatarlar için Maksimum boyutu yükseltme şansınız var mıdır? Kendi fotoğrafımı koyamıyorum.

Ben bunun tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorum ya da anlayamadım. Geçen açtığım konuda Ego için sizin dediğinizi gibi yapayım dedim yapamadım.
Mesaj yazarken karşına çıkan metin editörünün üstünde imgeler var orada sağdan 6. olan fotoğrafa benzeyen bir imge var ona tıklayarak bulduğunuz resmin linikini aktarıp mesajınıza o görsel imajı giydirebilirsiniz.

Teknik sorun sayılır mı bilmiyorum
Sayılmaz daha çok istek ve öneriler başlığının işi gibi.
Maksimum boyutu yükseltme şansınız var mıdır? Kendi fotoğrafımı koyamıyorum.
Forumdaki boyutlandırma maalesef kısıtlı bunu zamanında ben de istemiştim ancak. Profil sayfanızdaki avatar biraz daha büyüse de forumdaki en fazla bu kadar oluyor. Üzgünüm.. Dolar bu kadar pahalı olmasa daha güzel bir forum teması alacağım ama işte.

Forumdaki boyutlandırma maalesef kısıtlı bunu zamanında ben de istemiştim ancak. Profil sayfanızdaki avatar biraz daha büyüse de forumdaki en fazla bu kadar oluyor. Üzgünüm.. Dolar bu kadar pahalı olmasa daha güzel bir forum teması alacağım ama işte.
:jordanlook1: :şaşkınluffy:

@Nabu

Sizin tavsiyenize uydum ama olmadı. Resim forum da gözükmüyor. Birde galiba ben video da paylaşamıyorum. Bir sıkıntı var benim hesapta.

@Batman Who Laughs resim eklemek istediğiniz linki buraya yapıştırır mısınız? Bakalım sorun neymiş. Belki linkte hotlink koruması falan vardır.

@Him Tamam.

x1MR3YJCNwz4XTwE7

Yukarıya da resmi yapıştırmayı denedim. Resmi görebiliyor musunuz?

Link: https://images.app.goo.gl/x1MR3YJCNwz4XTwE7

@Nabu
Sağolun, bir önceki oluşturduğum dövüşteki eksik resimleri tamamlamış oldum.

Birde Youtube videoları nasıl burada paylaşılabiliyor? Normalde resim simgesinin sol yanındaki şeyden paylaşılıyor ama ben beceremedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mobilden paylaştığım linkler gözükmüyor.
Bunun bir çözümü var mı?
Edit; Nedenini anlayamadım ama resimler gözükmeye başladı ama twitter ve youtube gözükmüyor.

@Sir.Zero yanlış linkleri alıyor olabilirsin ya da o an için söz konusu sitelerin bant genişliği ile alakalı bir durum olabiliyor. Site ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum. İstikrarla sorun sürerse, webmaster'ımıza sorarım.

@Sir.Zero yanlış linkleri alıyor olabilirsin ya da o an için söz konusu sitelerin bant genişliği ile alakalı bir durum olabiliyor. Site ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum. İstikrarla sorun sürerse, webmaster'ımıza sorarım.
Pcde yaparken linkleri Youtube ‘ın altındaki paylaş kısmından alıyordum bir sıkıntı olmuyordu. Mobilde de aynı şekilde yapıyorum, hatta başka türlü de deniyorum ama olmuyor.

edit: biraz geç oldu :)
aynı sorunu yaşıyorsanız, spoiler tagına alıp spoiler yerine media yazın.

Forum yeni güncellendiğinde sonradan düzeltilir diyerek yazmamıştım. Var sayılan temada xenForo logosu duruyor.

Forum yeni güncellendiğinde sonradan düzeltilir diyerek yazmamıştım. Var sayılan temada xenForo logosu duruyor.
Forum güncellektikten çok kısa süre sonra ben yeni bir işe girdim o yüzden çoğu şey havada kaldı. Daha başka şeyler de yapılacak hem forum hem de blog'da @Him duy bunları duy :D

Teşekkürler uyarın için ben o temaları kullanmadığımdan unutmuşum ekledim şimdi.

Forum güncellektikten çok kısa süre sonra ben yeni bir işe girdim o yüzden çoğu şey havada kaldı. Daha başka şeyler de yapılacak hem forum hem de blog'da @Him duy bunları duy :D

Teşekkürler uyarın için ben o temaları kullanmadığımdan unutmuşum ekledim şimdi.
Ne demek. Ben de karanlık temayı kullanıyorum. Foruma gelen ziyaretçiler var sayılan temayı görüyorlar. Düzeltilirse iyi olur diye düşündüm.

@Uncle Paulie 'nin dediğine katılıyorum. Karanlık temada olduğu gibi logo direkt üste durursa daha okunaklı olur.

Taş kıracağına geleydin de sunucuları patlataydık.
Neymiş efendim, aşk acısı çekiyormuş, Ferhat gibi dağ delecekmiş.. :cautious: