Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Superman vs Son Goku

Ama gerçek evrende mis gibi, sadece çabalayan güçlü.
Çaba dediğin iki ha hi ho diye tekme atmak 100G de şınav çekme
Adamdaki karizmaya bak be. Tüm DB serisinde var mı bu adam yoksa sadece Z felan mı? Ona göre okumak istiyorum.
Ne orijinal DB ne de DBZ de var. Beerus çok sonraki bir eleman.

Beerus uyurken hapşurmasıyla gezegenler yokediyordu.
superman-super-sneeze-destory-solar-system.jpg
100G'de şınav çekmek db'de var, ben gerçek evrenden bahsederken şu an içinde bulunduğumuz, Allahü Teala'nın yarattığı evrenden bahsediyom.
Son olarak, Superman kazanır dediydim ben zaten. :D Sevmiyorum Superman'i ama hakkını da yememek lazım. Hani bilirsin, bişeye bişey demek gerek. :D

@Buupo
O yumruk carpistirma olayi bir daha agza bile alinmadi, seride cok tutarsizlik var. Orada dovusen Super saiyan God Goku Blue Goku'dan daha guclu gozukuyor ama canonda defalarca Blue daha guclu dendi.

Soylenen ve gosterilenler bir tutmuyor. Bir bakiyorsun Goku'yu tabanca ile yaraliyorlar bir bakiyorsun dayanikliligi cok guclu deniliyor.
Cell elimdeki enerji ile gunes sistemini yok ederim dedigi halde Gohan'la yaptigi kamehame savasini kaybediyor ve gezegene hicbir sey olmuyor.
Frieza saga sirasindaki gezegen patlatma olayi da gezegene enerji saldirisi atip cekirdegini dengesiz hale getirerek patlatmak bu arada, bir yumruk atip da patlatabilen cikmadi hala Beerus haric.

Seride atilan yumruklarin, dovuslerin arenalarda olsun, dunyada olsun herhangi bir "tamam bunlar dovusse evren yok olur" dedirtecek yani yok. Goku bu tur fiziksel guc gosterisi yapamiyor. Time skip yapan Hit'in saldirilarini takip ederken zorlaniyor ki Superman ondan kat kat daha hizli hareket eden Flash ile asik atabilen bir karakter hiz ve tepki konusunda.

Benim en buyuk yankim bu kadar yakindan takip ettigim bir dovus serisinin dovus konusundaki tutarsizligi. Soylenilen featlerin ne animede ne de mangada aktarilamasi. Oyle olunca da kimse inanip bu karakter sahip oldugu unu hakediyor diyemiyor.