Konu Oluşturma ve Kullanma Üzerine Hususlarİlk konum umarım doğru açabilmişimdir
Phantom'ın gücü aktığı sırada Phantom bayağı zayıftı. Spectre tarafından fareye çevrilmişti.Sadece Phantom Strangerin bile gücü en az Superman Prime kadar var.
Superboy Prime'nin böyle yüksek featleri olsa da Sped Force'a hapsedilebilecek kadar düşük bir karakter. Öte yandan Superman Prıme Universal+ filanmış yani Dov Shazam'ın baya bir şansı var.Spectrenin kolunu kesen Zauriel'in kılıcı SuperbyPrime tarafından alaya alındı ortadan ikiye ayrıldı ayni kılıç PhantomStrangeri zamandan sildi![]()
Pardon ben yanlış anlamışımBen yeni çıkan crlerden bahsettim dr.fate en son tüm büyüleri yok etmeyi planlıyordu
Day of vengeance hikayesinde de Zauriel var ve Spectreyle yüzleşemedi bile. Süperboy Prime de baya güçlü biri ancak kesinlikle Spectre ayarı değil.SuperboyPrimeyi fazla küçümsememek gerek, Zauriel le top gibi oynayan kılıcını ortadan ikiye ayıran sadece heatvisionu ile yaptı bunu. Ve dalga geçerek Senin kılıcın bana zarar veremez yaratılışına dön melek demişti. Aynı kılıcın Spectrenin kolunu kesmesi Phantom Stranger gibi bir karakteri zamandan silmesi böyle kudrete sahip bir silahı ortadan ikiye ayırmak büyük marifeet.
Speed Force gücü Multiverse+ ama kullananlar tüm gücü kullanamıyor ki.Speedforce +Multiverse olması lazım ordanda kısa süre içerisinde kurtuluyor zaten
Bu kısım zaten komedi bence böyle yazarı döven veya alaya alan featler saçmalıktan öte değilSon versiyonlarinda ise 4.duvarı kırıp kendi güçlerini kendine veriyordu yazara ihtiyaç duymadan![]()