Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Suiryu(OPM) vs Spider-Man(Marvel Comics)

Kim alır

• Suiryu (Raund 1)

• Spiderman (Raund 1)

• Tarafsız (Raund 1)

• Suiryu (Raund 2)

• Spiderman (Raund 2)

• Tarafsız (Raund 2)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
Peki sanırım güç seviyeleri arasında çok fark yok ve ben sonucu merak ediyorum.

22919.jpeg

Vs

[img='https://i.postimg.cc/Hs1zH1wP/Suiryusdasf.jpg',none,410][/img]

Kurallar:
Herkes tam güç dövüşecek.
Spidey veya Suiryuu'da herhangi bir ekipman yok.
Prep yok.
Birbirleri hakkında bilgi sahibi değiller.
Standart 616 Spider-Man'i

Yer: Kayalarla kaplı yeşillik olmayan bir alan (Raund 1)
Mesafe: 50 metre

Yer: New York (Raund 2)

Raund 1'dekiyle aynı her şey.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler vs anketlerinde ve konularında karakterleri tanıtan en az birer imaj koymanız gerek. Birde "Spider-Man" diye yazılır.

Edit. Ben Garou (Base) ile karıştırmışım. Spiderman orta zorluk diyorum mekan sağolsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MrSpace @Earendill
Cevap için sağ olun ama Suiryuu S seviye kahraman gücünde ve dev bir sahanın yarısını tek ayağıyla falan kaldırıyor. Yani öyle güçsüz olduğu söylenemez. Durun videoyu atayım siz bakın.

Savaş alanı, Spider-Man'in ağlarından faydalanmasını epey düşürüyor ve hareketliliğini de azaltıyor bu durum da Suiryu'ya epey bir şans tanıyor.

İki türlü de gitse şaşırmazdım. Ama New York-Manhattan'da olsa, hava harekatı üstünlüğü ve ağ kullanımı sebebiyle Spidy diyebilirdim.

@Nabu
Cevap için sağ olun hocam ama videoyu izlediniz mi? Ben yakınlar diyordum ama sanırım Suiryu'nun üst limiti tek bacağına 400 ton falanmış. Sizin fikrinizi merak ediyorum adam baya baya oturmuş hesaplamış. Raund 1-Raund 2 diye yapayım ben en iyisi.

@Muhammed Hesaplamalar biraz abartı geldi bana. Ancak evet yakın isimler hatta Suiryu'nun fizikalitesi bir tık daha iyidir. Ancak işte örümcek sezgileri, ağlar falan Spidy'e ekstra opsiyonlar sağlıyorlar.

Suiryu'nun güç seviyesini bilmiyorum sadece OPM'de geçtiğini biliyorum.
R1'de emin olmamakla beraber Spidey desem de R2'yi kesin alır.

Suiryuu'nun fiziksel gücü Spidey'den 1-2 tık daha iyi oradaki videoda anlatıyor. Tabii hesaplar hocamın dediği gibi bana biraz abartı geldi ama...

R1- Suiryuu
R2- Spidey

Suiryu'nun yaptıklarına bakınca Suiryu'nun çok daha üstün olduğunu düşündüm. İki raunt için de Suiryu çok kötü döver diye düşünüyorum.

Suiryu çok kötü döver diye düşünüyorum.
Yenebilir ancak "Çok kötü döver" denecek bir şeyi şu an yapamaz. Webcomic i okumadım epeydir orada bişi yaptıysa bilemem ama mangadaki suiryu. Çok kötü dövemez. Kaldı ki dövebileceği bile %100 değil bence.

MCU'da gördüğüm Spider Man'i Suiryu tokat manyağı yapar. Ama siz büyük oranda çizgi romana göre konuşuyorsunuz sanırım.