Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Sokak Seviye Karakterlerin Müsabakası

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Uzun süredir aklımda olan bir müsabakaydı. Ancak boş zamanım olmadığından yapamıyordum :D Bugün bir turnuva başlatıyorum, katılımcılarımız şöyle:
kapışmatablosutm1.png

Yaparken kafam çok dağınıktı, ne koysam? Hangi karakter daha uygun olur? Nasıl tasarlasam? Şeklinde bir sürü soru sordum kendime. Ve en sonunda böyle bir liste oldu. Tavsiye etmek istediğiniz karakterler varsa söyleyebilirsiniz. Ha bir de normalde Punisher ve Crock eklemeyecektim ama başka karakter aklıma gelmedi. Ve güç seviyelerine de dikkat etmeye çalıştım (olduğu kadar :D). Emin olmadığım karakterler Nightwing ve Punisher. Bu iki karakter yerine başkalarını eklemeyi düşünüyorum ama kimi koysam bilemedim :D Önerilerinizi bekliyorum.

Her vs'de karakterleri kısaca tanıtan ve ne kadar güçlü olduğunu belirten yazılar da yazacağım :D

Fikriniz nedir?

Not:
Bu arada her karşılaşmanın kendine has kuralı olacak, onu da belirteyim. Yani "Black Panther zırhıyla çok güçlü." falan diyorsanız merak etmeyin :D Ekipmanlarını, ruh hallerini vb. şeyleri ayarlayacağım :D

@Nabu

Hocam sizin de fark ettiğiniz gibi karşılaşmalar biraz dengesiz (mesela red hood, punisher, killer croc) ve bariz üstünlüğü olan 1-2 karakter var. Buraya atıp karakter önerisi istemiştim de geri dönüş alamayınca bende devam etmedim :rolleyes: