Mekan bu vsde pek bir şey değiştirmez diye koymayı düşünmedim.İmajlar kötü (hele SS'in) mekan da belli değil.
Yok sadece bu konu için demedim zaten. Yazdım ki diğer konularda dikkat edin diyeMekan bu vsde pek bir şey değiştirmez diye koymayı düşünmedim.
İkinci raunddan kastın bloodlusted halleri mi?İlk Round çok çekişmeli olabilir fakat ikinci de Thor alır.
Yepİkinci raunddan kastın bloodlusted halleri mi?İlk Round çok çekişmeli olabilir fakat ikinci de Thor alır.
2. rauntta Silver Surfer alır bence. Bloodlusted SS > Thor diyorum.Yepİkinci raunddan kastın bloodlusted halleri mi?İlk Round çok çekişmeli olabilir fakat ikinci de Thor alır.
Thor alır ya. Adamın yumruk yumruğa çok iyi featleri var. Hemde Godly Level Berserker Rage ayrı bir güç2. rauntta Silver Surfer alır bence. Bloodlusted SS > Thor diyorum.Yepİkinci raunddan kastın bloodlusted halleri mi?İlk Round çok çekişmeli olabilir fakat ikinci de Thor alır.
Öyle deme, dövüş %50 beyin işidir
SS'in birkaç tane sağlam pure h2h combat feat ini atmalısın bu kadar net konuşmak için@Chris Evans
Bloodlusted olup sınırlar ortadan kalkınca SS alır.