Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Shingeki no Kyojin Genel Sohbet, Paylaşım ve Tartışma Başlığı

O zaman bile 3. sezonda animasyonlar ilk iki sezon kadar iyi değildi ama serinin en iyi sezonu (bana göre) olduğu için akıyordu

Evet ilk 2 sezon animasyonu yoktu ama hala çok iyiydi ya.

KEEENNNY!

3.sezon bence de en iyisi olabilir bu arada.

Ne kadar iyi olursa olsun heves falan kalmıyor insanlarda bir sezonu dört parçaya bölünce.
evet, yordu bayağı.

"Other than the male x male shipping, I am not finding many reasons to like this show anymore."

demiş biri 3. sezon hakkında. İşte beyniyle takip etmeyince böyle oluyor demek ki. :rofl
muhtemelen onu diyen kişiyi fujoshi katagorisinde ele almalıyız XD Bl fanatikleri gerçekten çok fazla söz konusu Eren olduğunda :')

@sayurix

Onu kast etmemiş. Yorumun devamını da atsaymışım keşke. Orada kast ettiği "erkek karakterleri birbirine shiplemek için izleniyor, başka bir sebep göremiyorun sevilmesi için," demeye getirmiş. Not recommend demiş zaten tag olarak.

O zaman bile 3. sezonda animasyonlar ilk iki sezon kadar iyi değildi ama serinin en iyi sezonu (bana göre) olduğu için akıyordu
Evet ilk 2 sezon animasyonu yoktu ama hala çok iyiydi ya.

KEEENNNY!

3.sezon bence de en iyisi olabilir bu arada.

Ne kadar iyi olursa olsun heves falan kalmıyor insanlarda bir sezonu dört parçaya bölünce.
evet, yordu bayağı.
"Other than the male x male shipping, I am not finding many reasons to like this show anymore."

demiş biri 3. sezon hakkında. İşte beyniyle takip etmeyince böyle oluyor demek ki. :rofl
muhtemelen onu diyen kişiyi fujoshi katagorisinde ele almalıyız XD Bl fanatikleri gerçekten çok fazla söz konusu Eren olduğunda :')
Hocam bunların tercümesi ne? Pek hakim olduğum mevzular değil de.

İnan bilmiyorum... Demek isterdim x') Bl (boys love) yani erkek aşkı anlamına geliyor ve Eren x Levi olmasını isteyen kişilere -yani Bl sevenler - fujoshi deniyor

Şu animede bir türlü bitemedi ya dişimi sıktım mangayı okumadım ama yeni bölümler gelene kadar ne olduğunu unutuyorum. Son sezonu baştan bir daha izledim şu son üç bölüm güzeldi bence hem duygusal hem aksiyonluydu. Animasyonları da daha çok beğendim ama yine yarım kaldı. Bu sene içinde bitsin artık zaten mangada üç beş bölüm bir şey kalmış amma uzattınız ya.

İyisiyle kötüsüyle 10 senelik bir süreç bugün sona erdi. Anime gerçekten de bitti. Değişik hisler içerisindeyim şu anda. Uzattılar diye o kadar laf ettim ama bitmesine üzüldüm.

İyisiyle kötüsüyle 10 senelik bir süreç bugün sona erdi
İlk bölümünün Türkanime'ye yüklendiği günü hatırlıyorum. Açıp izleyip çok sevmiştim. Orta seviye oldluğumuzu belli edelim.

Serinin finali hakkında yeterince yorum yaptım. Daha fazla kendimizi tekrar etmeyelim.

Animesinin ilk iki sezonunu YouTube'dan izlediğimi hatırlıyorum. Sonra mangasından devam etmiştim. Sonu tartışmaya açık olsa bile genel olarak gayet güzel seriydi.

Sonun da bitti bu hayasızca "sağma" akını :D

İkonik bir seri ancak sonu itibariyle biraz da patates bir seri aynı zamanda. Geçmiş olsun.