Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Shingeki no Kyojin Genel Sohbet, Paylaşım ve Tartışma Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Genel tartışma kanalımız yokmuş. Hemen açayım dedim, malum ortalık yeni gelecek olan panel spekülasyonları ile karıştı. Bundan sonrada burada SnK'ya dair her şeyi paylaşabilir ve de hakkında tartışabiliriz (kurallar dahilinde) .

ea90bf557a8712c9d1116cb4fadf55c2.gif

Biz...Hayır tüm insan ırkı kaybettik.

Cilt versiyonu için finale eklenen ek paneller gerçek çıktı.

Bu seri 123. bölümden sonra benim için 10/10 olmayı 133 sonrası falan da 9/10 olmayı kaçırmıştı. Final ile de 8 mi 8.5 mu versem diyordum.

Ancak bu eklerle kendisine 5/10 verdim. Boşa zaman kaybıymış.

Final sezonunun yeni üç bölümü yayınlandı. Henüz izleyemedim ama baya iyi yorumlar gördüm hakkında.

Final sezonunun yeni üç bölümü yayınlandı. Henüz izleyemedim ama baya iyi yorumlar gördüm hakkında.
Sezon bitince bakarım sanırım. Bu sezonun işlediği kısımları mangadan pek sevememiştim ancak animede seveceğime inanıyorum. Sezon bitiminden önce de bakabilirim.

Sezon bitince bakarım sanırım. Bu sezonun işlediği kısımları mangadan pek sevememiştim ancak animede seveceğime inanıyorum. Sezon bitiminden önce de bakabilirim.
Benimde pek sevdiğim yerler değildi ama güzel uyarlamışlar anlaşılan o yüzden keyif verir diye düşünüyorum. Keşke iki kısma bölmeselerdi o zaman direkt izlerdim. Benim bir arkadaş animeden takip ediyor sadece kafayı yedi çocuk seri bir türlü bitemedi diye. :D

Benim bir arkadaş animeden takip ediyor sadece kafayı yedi çocuk seri bir türlü bitemedi diye
Ben 2 sene önce mangaya geçip bitirmiştim, kimileri bekle zaten son sezon diyordu, mangaya geçmeseydim şu an hala bekliyor olacaktım.

Keşke iki kısma bölmeselerdi o zaman direkt izlerdim.
Ben sezon bitince bakarım yüksek ihtimal, ama kalan bölümleri niye böldüler anlamadım. Çünkü arada çok manga sayısı da kalmamıştı. Sezonu 10 değil de 15 yapsalar tamamdı bence. Bilemiyorum artık.

Ben 2 sene önce mangaya geçip bitirmiştim, kimileri bekle zaten son sezon diyordu, mangaya geçmeseydim şu an hala bekliyor olacaktım.
Manga biteli 2 sene oluyor ya. Animeyi iyi yapsalar bile beklenmez valla. Öyle heyecanla beklenecek bir içerikte yok o da ayrı konu.

Ben sezon bitince bakarım yüksek ihtimal, ama kalan bölümleri niye böldüler anlamadım. Çünkü arada çok manga sayısı da kalmamıştı. Sezonu 10 değil de 15 yapsalar tamamdı bence. Bilemiyorum artık.
Galiba onun sebebi bazı prodüksiyon sıkıntıları yaşamalarıydı. Kaliteyi koruyabilmek için böyle bir karar almışlar ama bakalım gerçekten değmiş mi böyle yapmalarına göreceğiz.

Manga biteli 2 sene oluyor ya. Animeyi iyi yapsalar bile beklenmez valla. Öyle heyecanla beklenecek bir içerikte yok o da ayrı konu.

Galiba onun sebebi bazı prodüksiyon sıkıntıları yaşamalarıydı. Kaliteyi koruyabilmek için böyle bir karar almışlar ama bakalım gerçekten değmiş mi böyle yapmalarına göreceğiz.
Mappa bence hiçbir zaman bir Wit olamadı. Ama kötü bir çıkarttıklarını da düşünmedim. Aksine belli bir kaliteyi korudular. O açıdan kıymetli ama gerçekten çok uzadı.

Mappa bence hiçbir zaman bir Wit olamadı. Ama kötü bir çıkarttıklarını da düşünmedim. Aksine belli bir kaliteyi korudular. O açıdan kıymetli ama gerçekten çok uzadı.
Wit zamanı animenin daha iyi olduğuna çoğu kişi hemfikirdir herhalde. O zaman bile 3. sezonda animasyonlar ilk iki sezon kadar iyi değildi ama serinin en iyi sezonu (bana göre) olduğu için akıyordu. Fazla CGI görünce tadım kaçıyor biraz benim ya. Yoksa Mappa kötü iş çıkartmış diyemem ama tarzı farklı hissettiriyor önceki sezonlarla. En büyük problem ama bu kadar uzamasında. Ne kadar iyi olursa olsun heves falan kalmıyor insanlarda bir sezonu dört parçaya bölünce.

O zaman bile 3. sezonda animasyonlar ilk iki sezon kadar iyi değildi ama serinin en iyi sezonu (bana göre) olduğu için akıyordu

Evet ilk 2 sezon animasyonu yoktu ama hala çok iyiydi ya.

KEEENNNY!

3.sezon bence de en iyisi olabilir bu arada.

Yoksa Mappa kötü iş çıkartmış diyemem ama tarzı farklı hissettiriyor önceki sezonlarla.
Mikasa'yı mahvetmeselerdi iyiydi.

Ne kadar iyi olursa olsun heves falan kalmıyor insanlarda bir sezonu dört parçaya bölünce.
evet, yordu bayağı.

"Other than the male x male shipping, I am not finding many reasons to like this show anymore."

demiş biri 3. sezon hakkında. İşte beyniyle takip etmeyince böyle oluyor demek ki. :rofl

Evet ilk 2 sezon animasyonu yoktu ama hala çok iyiydi ya.

KEEENNNY!

3.sezon bence de en iyisi olabilir bu arada.
Çok iyi sahne bende paylaşmıştım geçenlerde.

3. sezon ikinci kısmında biraz düşüş vardı animasyonlarda ama umurumda olmadı doğrusu zevkten dört köşe bir şekilde izlediğim için. İlk yarısı da baya iyiydi bence titanlar bile yoktu ama o siyasi olayları izlemek farklı bir hava katmıştı. Ne sezondu be.

Mikasa'yı mahvetmeselerdi iyiydi.
Mikasa hem çizim hem karakter olarak baya düştü ya. Eskiden serinin önde gelen karakterlerden biriydi gözümde ama sönük kaldı 4. sezonla beraber.

"Other than the male x male shipping, I am not finding many reasons to like this show anymore."

demiş biri 3. sezon hakkında. İşte beyniyle takip etmeyince böyle oluyor demek ki. :rofl
Allah sizi bildiği gibi yapsın. Şu shipçi tayfaya ayar oluyorum ya. İzledikleri en alakasız animelere bile yapıyorlar bunu. Romantizm seven biriyimdir aslında ama SnK gibi bir seriyi de bunun için takip etmek ne bileyim..

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Şu shipçi tayfaya ayar oluyorum ya. İzledikleri en alakasız animelere bile yapıyorlar bunu. Romantizm seven biriyimdir aslında ama SnK gibi bir seriyi de bunun için takip etmek ne bileyim..
Bu eleman da shipçilere gıcık olduğundan demiş ya, Not Recommended diyor. Yani demek istediği insanlar bunu erkek karakterleri shiplemek için izliyor başka sebebi yok demeye getirmiş. Ondan dedim beyniyle izlememiş diye.

Tamamını atsaymışım keşke yorumun :D

Çok iyi sahne bende paylaşmıştım geçenlerde.

3. sezon ikinci kısmında biraz düşüş vardı animasyonlarda ama umurumda olmadı doğrusu zevkten dört köşe bir şekilde izlediğim için. İlk yarısı da baya iyiydi bence titanlar bile yoktu ama o siyasi olayları izlemek farklı bir hava katmıştı. Ne sezondu be.
Zaten Marley Ark'a kadar seri bayağı akıyor, ondan sonra bayağı bir düşüyor. Marley Ark da keza çok iyi.
Mikasa hem çizim hem karakter olarak baya düştü ya. Eskiden serinin önde gelen karakterlerden biriydi gözümde ama sönük kaldı 4. sezonla beraber.
Mikasa hala çok iyi bence de işte dediğin gibi düşüş var epey Mappa sezonlarında.

Bu eleman da shipçilere gıcık olduğundan demiş ya, Not Recommended diyor. Yani demek istediği insanlar bunu erkek karakterleri shiplemek için izliyor başka sebebi yok demeye getirmiş. Ondan dedim beyniyle izlememiş diye.

Tamamını atsaymışım keşke yorumun
He tamam. Saçma bir yorum olmuş o sebeple izleyen bir kitle vardır ama hepsi öyle değil. Üzerine teoriler, felsefi tartışmalar falan yapılan bir seriydi SnK bunlar için malzemede veriyordu insanlara. Şu seri sadece erkek karakterleri shiplemek için izleniyor demek baya aptallık.

Zaten Marley Ark'a kadar seri bayağı akıyor, ondan sonra bayağı bir düşüyor. Marley Ark da keza çok iyi.
Marley Ark'da yine bambaşka bir seri izliyormuşuz hissini veriyordu. Final arkına kadar seri gayet iyi gidiyordu bence son kısımlar ve finalle beraber tüyü dikti.

Mikasa hala çok iyi bence de işte dediğin gibi düşüş var epey Mappa sezonlarında.
İyi olmasına iyi de işte eski Mikasa gibi hissettirmiyor pek. Birçok karakter değişim yaşadı aslında kimi iyi yönde kimi kötü yönde. Eren'in değişimi en göze çarpandı sanırım. Finale kadar iyi işlediğini düşünüyorum karakter gelişimini. Finalde biraz ucuza kaçmış gibi oldu.

He tamam. Saçma bir yorum olmuş o sebeple izleyen bir kitle vardır ama hepsi öyle değil. Üzerine teoriler, felsefi tartışmalar falan yapılan bir seriydi SnK bunlar için malzemede veriyordu insanlara. Şu seri sadece erkek karakterleri shiplemek için izleniyor demek baya aptallık.
Tüm animeler için geçerli ya o, o gözle izleyen bir kitle var tüm serileri. SnK popüler diye sallayayım demiş.

Marley Ark'da yine bambaşka bir seri izliyormuşuz hissini veriyordu. Final arkına kadar seri gayet iyi gidiyordu bence son kısımlar ve finalle beraber tüyü dikti.
Final ark da yine son bölümlere kadar iyiydi ama finalle ve ekstra sayıyla beraber çok kötü bir hal alıyor.

İyi olmasına iyi de işte eski Mikasa gibi hissettirmiyor pek.
Açıkçası benim için de öyle.

Eren'in değişimi en göze çarpandı sanırım. Finale kadar iyi işlediğini düşünüyorum karakter gelişimini. Finalde biraz ucuza kaçmış gibi oldu.
Ben Eren'in bu denli radikallleşmesini sevmemiştim, ama en başından bunun sinyalleri de verilmiyor değildi. Bilemedim kafam karışık o konuda.

Son çıkan bölümleri izledim, benim için zaman kaybıydı, bir şey olmuyor öylece bırakmışlar, belki de başka bir topa girmek istemediler, benim için yeterizdi.

İlk başlara bir şeyler eklemişler ama sonunda bir şey yok.

Tüm animeler için geçerli ya o, o gözle izleyen bir kitle var tüm serileri. SnK popüler diye sallayayım demiş.
Her seride rastlıyorum bende yorumlara baktığımda. Çoğunun yaşı küçük diye tahmin ediyorum.

Final ark da yine son bölümlere kadar iyiydi ama finalle ve ekstra sayıyla beraber çok kötü bir hal alıyor.
Son birkaç bölümün üstüne o final hoş olmadı. Birde ekstra sayfalar ile beraber daha da kötü hal almış. Bana aceleye gelmiş gibide hissettirdi bir yandan.

Açıkçası benim için de öyle.
Hoş bir ablamız tabi yine de severiz.

Ben Eren'in bu denli radikallleşmesini sevmemiştim, ama en başından bunun sinyalleri de verilmiyor değildi. Bilemedim kafam karışık o konuda.
Karakterin girdiği halleri çok tutmadım ama tutarsız gelmedi bana açıkçası. O noktaya gelmesinde kendince sebepleri vardı her ne kadar katılmasam da. Böyle bir noktaya çekebilmesine saygı duydum ana karakteri o açıdan sorun etmedim. Şu sahnede içim bir cız etmişti ama. Böyle diyesim gelmişti Eren'e.

Her seride rastlıyorum bende yorumlara baktığımda. Çoğunun yaşı küçük diye tahmin ediyorum.
Evet, genelde ergenler oluyor. Zaten anime manga dediğimiz külliyatın yaş kitlesi ufak epey. Yetişkinler de pek yetişkin gibi değil.

Hoş bir ablamız tabi yine de severiz.
Tabii canım, özellikle Wit'in elinde çok iyiydi. Mikasa sağlam apladır.

Böyle diyesim gelmişti Eren'e
Benim de böyle diyesim gelmişti.

Karakterin girdiği halleri çok tutmadım ama tutarsız gelmedi bana açıkçası
Tutarsızdan ziyade sevimsiz.