Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Sevdiğiniz Oyun Şarkıları

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
Burada paylaşabilirsiniz.

Guild Wars 2'nin ana hikayesinin sonunda çalan şarkı. Sadece o ana kadarki hikayeyle uyumlu olmakla kalmıyor, normalde de dinlenebilecek bir eser.

Transistor harikadır bu konuda tabi öncülü Bastion da kez öyle. Allah Super Giant Games'i başımızdan eksik etmesin.

@Ascalon

Transistor'ın müzikleri gerçekten çok güzel.

Başka bir şarkı da atayım. Belli bir grubun hayranlarına oldukça tanıdık gelecek.

Nier

PoP: Warrior Within

Age of Mythology

Batman: Arkham City

Call of Duty: Modern Warfare 2

Crysis 2

sans.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

PoP: Warrior Within

Batman: Arkham Origins

Hollow Knight
Abi oyunu aç, arkada bu müzik çalsın.

Doom Eternal
Son zamanlarda dinlediğim en iyi oyun müziği.

Hollow Knight'ın tüm full soundtrack albümünü tavsiye ederim. Ve çok seviyorum her bir parça o levele dair lore ve atmosferi çok çok iyi veriyor.

Favorilerim ise;

Ayrıca oyunun OST albümünde olmayan ancak oyunda NPC'ler tarafından söylenen bazı şarkılar vardır ve bunlardan ikisi çok özeldir. Oyunu bitirenler bunu hemen anlar zaten;

Arkadaş keşke HK'ye dair tüm hafızamı yitirsem de oyunu baştan keşfedebilsem :D
__________________________________________________________________________________________________

Hollow Knight gibi girdiğin region'a göre tema müziği değişen bir oyun daha oynadım yakınlarda ve bence onun da bu tema müzikleri çok güzeldi. Topu topu 5-6 tane ama çok güzel. Ayrıca Valheim kesinlikle bazı şarkılarda HK'den esinlenmiş.

Oyunu oynayanlar bilir ki bu müzik güvende oluşunuzun bir kutlamasıdır :D

Oyunun ilk aşamalarında bu ses size uyanık iken kabuslar gördüren bir şey iken oyunun sonlarına doğru bu seste bir huzura dönüşecek :D

Oyunun en epik temalarından biri bu. İçiniz hem ürperir çünkü önünüzde sadece bilinmezlik ve tehlikeler vardır. Güvenli evinizi ardınızda bırakmışsınızdır ancak bir yandan da özgürleşmenin, gelişmenin ve de güçlenmenin çağrısı gibidir.

En korkunç müzik şimdilik en korkunç biome'a ait.

Dağlar Dağlar

Görünümü ve müziği enfes olan (HK'den esinlenilen bir diğer parça da bu bence) ancak en zor ve yaşaması zor bölgesi. Bu tezatlık sebebiyle bu müzik oyunun en az duyulmak istenen sesi olabilir.

Valheim boss müziklerini de başka zaman paylaşırım.

Metin2

Bu müziği duyduğumda hala 2009 yılında ilk Metin2'yi açtığım zaman aklımda canlanıyor. O dönemler için en iyi oyun içi tasarımlara sahipti. Oynanışı mükemmeldi. Fakat 2012'den sonra oyun bozulmaya başladı. Şuan artık aşırı P2W bir oyun. Parası olanlar oynuyor :D Bazen arkadaşlarımla tekrar oynasak mı diye düşünmüyor değiliz. Ama kimimiz evlendi kimimiz iş güç kimimiz yüksek lisans. O güzel günler geride kaldı :)

Skyrim

Mount & Blade Warband

FIFA 06

FIFA 06'yı internet kafe de yükletmiştim. Bu müzikleri duyduğumda internet kafeci abinin bu müzikleri oyuna yüklediğini düşünmüştüm. Hatta neden başka şarkılar eklemedi diye serzenişte bulunmuştum içimden :D

Halo: The Master Chief Collection

Skyrim

Alien: Isolation

Prince of Persia: Warrior Within

God of War

Need for Speed: Underground 2 (oyun müziği sayılır d'imi?)

Max Payne

Mafia

Undertale