Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Senseiler vs Akatsuki Elemanları

Kimler Kazanır?

• R1 Sensei'ler

Oy: 0 0.0%
  • R1 Akatsuki

Oy: 3 100.0%
  • R2 Sensei'ler

Oy: 0 0.0%
  • R2 Akatsuki

Oy: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
EveryNiftyGermanpinscher-size_restricted.gif

VS

R1
* Sensei'ler savaş arc halinde. Gai 7 kapı, Kakashi tek MS. Asuma ve Kurenai en güçlü hallerinde.
* Akatsuki Kisame'de Samehada yok. Sasori'de Hiruko yok. Sırlar biliniyor.

R2
*Sensei'ler aynı. Takımlarına birer öğrencileri geliyor. Kakashi+Sasuke. Gai+Lee. Asuma+Ino. Kurenai+Shino.
*Öğrenciler seri başı hallerinde. (Chuunin Arc) Sadece Shino ve Ino WA'dır.
*Kisame'de Samehada var. Sasori Hiruko ile başlıyor. Sırlar bilinmiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Raund 1'de hazırlık varsa senseiler. Sadece bilgiyle dalacaklarsa yine şansları ve Sasori'nin zehrine ve Hidan'a dikkat ederler, kolay lokma olmazlar. Akatsuki diyeceğim yine de. Fazla alan hakimiyeti var Akatsuki'de. Kisame'nin yaratacağı gölet + Konan'ın origamileri işi bitirir. Yine de yüksek zorluk olur.

Raund 2 için konuşayım ;

Gai, Lee ve Sakura Kisame'yi kantırlıyor,(Not: Son düzenlemede Sakura ve Lee chuunin sınavı hallerindeymiş. o zaman şansları yok.

Konan tehlikeli, ancak Kakashi'nin çözemeyeceği biri değil.

Ama Lee çok büyük bir destek olamaz sanırım burada, %30 Kisame'ye karşı pek bir şey yapamamıştı. War Lee olsaydı kararım değişebilirdi.

Bu raund da yüksek zorluk Akatsuki diyorum.

Edit: Konuya güncelleme gelmiş sanırım, Shino WA olmuş. Çok tehlikeli oluyor bu sefer, hocalar götürebilir. Ama aynı şekilde karşı taraf da hax. Konan Aburame klanını tek başına tutuyordu.

Öğrenciler de Chuunin arcmış Shino dışı pek bir etkileri olmaz.

Round 1;
Asuma ve Kurenai Hidan ile eşleşir. Bilgi ile yenebilirler de. Gai Samehada olmayan Kisame'yi ezer kapı ile ama sıkıntı şu ki, hala Sasori ve Konan var.

Kisame ile yeni dövüşten çıkmış Gai ve ayrıca Kakashi vs Konan & Sasori oluyor ki Akatsuki burada parçalar.

Round 2;
WA Shino büyük artı. Zehiri ve böcekleri ile Hidan'ı yoracaktır ki yetenekleri tam bu işe uygun.

Samehada'lı Kisame ile olan dövüşten sonra bu sefer Gai yardıma gidemez gibi.

Sasori ve Konan'ı Kakashi ile geriye kalanların elimine etmesi epey zor. Akatsuki gibi tekrardan.

Sensei’ler kazansa gai sayesinde kazanır. Adam yedinci kapıyı kisame’yi yenebilmek için değil köpekbalıklarını temizleyebilmek için açmıştı. Lazım mıydı belli değil. Kisame’yi İndirdikten sonra da dövüşmeye hali vardı hala.

Akatsuki kazanırsa sasori sayesinde olur. Karşısında tek yumrukla kukla’yı paramparça edecek biri yok. Panzehir’i olup ölü taklidi yaparak favori kuklasını yok edecek biri yok. Kukla saldırılarını ezbere bilen biri yok.

Sasori tek sıyrıkla zehir sayesinde indiriyor. Hidan hax gücü sayesinde kan aldığı an indirebiliyor. Yorum yapmak zor.

*Öğrenciler seri başı hallerinde.
Hocam Shippuden başı halleri mi?

R1- Kuranai'den pek bir feat görmedim. Daha doğrusu dövüştüğüne bile rast geldiğimi (İtachi ile olan hariç) hatırlamıyorum. O yüzden pek etkili göremiyorum.
Sırlar bilindiğinden Gai ile direkt dövüşe girmekten ziyade işi uzatabilirler Hachimon Tonko'nun yan etkileri yüzünden. Ben Akatsuki diyorum.

R2'ye yukarıdaki soruya cevap verince yorum yapacağım.

R1:

7G Gai, Samehadasız Kisame ile eşleşmeyecektir. Çünkü Samehada olmadığına göre Kakashi bile Kisame'yi alabilir hatta Asuma ile Kurenai bile beraber alabilirler. Burada Gai'i taijutsuya en zayıf olan kişi Sasori ile eşleştirmek daha önemli çünkü Sasori oradaki en iyi alan kontrolüne sahip.

Bilgi varsa bu sefer Asuma, Hidan'a tek de gidebilir ancak sorun şu. Bence bu takımdaki en güçlü ve en gizemli kişi olan Konan hakkında yapabilecekleri çok fazla bir şey yok.

Akatsuki alır gibi. Sırların bilinmesi güzel ama bu bilgiyle yapılmış özel bir hazırlık olmadıkça gene çok anlamı kalmıyor.

R2:

Ben Sensei'lerin yanlarına genin vermenin ters tepeceğini düşünüyorum çünkü o genini korumaya çalışmaktan adam akıllı dövüşemeyecekler. Bir tek Kurenai + Shino, Hidan'ı alabilirler diğerleri ise kendi eşleşmelerinde fena ezilirler dediğim gibi öğrencilerini korumak için. Hele kakashi'ye yapılan küfürdür yani yanına GEnin Sakura'yı vermek demek :D Adama +1 değer katmak yerine -50 değer katmak gibi bir şey.

Ve bu sefer bilgi de yok. Akatsuki için bu raunt daha bile kolay geçer :D

Genin Sakura ile Tsunade tornasından geçen Sakura arasındaki farkı unuttum sanırım Sakura yerine Genin Sasuke eklenmiştir. Choji yerine wa Ino eklenmiştir.

Sasuke Ship başı değilse pek bir etkisi olmaz. Belki lanetli mühürle bir iki atak yapabilir ama çok etkili olacağını sanmıyorum.

İno kendisi low olsa da jutsusu güzel. Belki oradan yürüyebilirler, takım çalışmasına uygun.

Sakura yerine Genin Sasuke eklenmiştir.
Daha iyi oldu ama Akatsuki seviye rakiplere karşı Genin Sasuke'nin pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. İno'nun yeteneği ile takım daha rahat iletişim kurup plan yapabilir ama onun dışında pek bir artısı olacağını sanmıyorum. Arada kaldım ama çok yüksek zorlukla Senseiler diyorum.